31

Горан

преди 12 години

За мен е радост и чест, че тя ще ни представя защото Софи Маринова е съвсем истинска, жива и непрестанно развиваща се.

30

Горан

преди 12 години

Бях в залата когато Софи Маринова спечели конкурса за българска песен на Евровизия. Честно и отговорно мога да кажа, че нейната песен бе най-добре и професионално изпълнена от всички представени затова и спечели! Нещо повече, повечето хора в залата се радвахме и я аплодирахме от сърце. Убеден съм, че Софи Маринова с песента си ще се пребори за финал в Баку доказвайки на всички доброжелатели и националисти, че напълно заслужено е спечелила конкурса!Горан

29

NINJATA

преди 12 години

KOITO NE Q HARESVA .....DA HODI DA SE 6IBA.....TOVA E ........NAI DOBRATA E TQ ........DEEEBA TIA SKINARSKI BOKLUCI.........

28

Габриела

преди 12 години

Песента на Софи Маринова беше най-хубавата песен! Какво от това,че е ***? Има глас има талант защо да не го покаже на цяла Европа?Също така не мисля,че певците трябва да се разделят специално за Евровизията.....на поп певци,на рок певци и "чалга" певци.....прочетох доста мнения и видях колко ги е яд много от известните поп изпълнители......че тя е спечели конкурса.....толкова сте злобни всички.....Желая успех на Софи на 26 май и съм сигурна,че тя ще спечели и всички ще се гордеем с нея!!!

27

до 27

преди 12 години

Извинявай, да нямаш някакви слухови проблеми?

26

Gery

преди 12 години

ПФфффффффффф !!! Не стига, че *** на евровизия, ами че и с няква мега проста, безмислена ЧАЛГА !!! Еми за поредна година излагация :)) Няма се оправим от към нищо и толкова !!!

25

Анонимен

преди 12 години

Песента на Софи Маринова е най-хубава и заслужено избрана .Пожелавам й успех!

24

Анонимен

преди 12 години

Направо съм потресена!Всичките участници са едно голямо нищо.Но за да бъде избрана Софи Маринова трябва да си музикален инвалид!Жалко за България!Жалко за българското музикално съсловие,че ще трябва да берат срам!До там ли я докарахме?Толкова ли нямаме кадърни певци?

23

Анонимен

преди 12 години

Заглавието е върха!Кога тази *** спечели Евровизия?

22

Анонимен

преди 12 години

kak moje tazi *** da predstavq bulgaria

21

Анонимен

преди 12 години

аз слушах само песните, останали за финал, и с изключение на софи и още 2 песни, за другите ми идваше описанието пълнеж (поносими), и такива, дето ти идва да ги превъртиш (дразнещи) :) . нали се сещате какво имам предвид под пълнеж? ако слушате радио, не всяка песен е хит - не може 24 часа на ден само хитове... сега като прочетох коментара на Никодим, вече имам и второ описание: "едно "големо" нищо" :)

20

Никодим

преди 12 години

Гледам и се чудя на ушите си :-) Чалга срещу едно "големо" нищо. Софка специално НИКОГА не е изпяла песен с типично "чалга" съдържание, това може да потвърди всеки който е слушал нейни изпълнения. Еми *** ще ни представляват в шоубизнеса там им е силата им. Не Ви ли прави впечатление че Американците ги представляват 90% черни афро-американци (е с изключение в ските и хокея:-) и никой от USA не се сърди и не плюе. Само дето трябваше още преди години със Слави да отиде. Тогава песента беше!

19

Хан Крум

преди 12 години

БОЖЕ, БОЖЕ, БОЖЕ - моля те кажи ми, че сънувам и, че това е някакъв кошмар. със това ли ще се представич по света - с *** и чалга. Ако конкурса не е фалшифициран по стар български обичай, значи гласувалите са тотално изперкали. Прав е Бойко борисов - Такъв ни е матрияла. Разбирам хората от Холандия и Финландия които ни затръшнаха вратата пред Шенген.

18

qze

преди 12 години

Нека сега сме обективни, без да си слагаме плюсчета и минуси, а да погледнем реално какво ще стане - не каквото вече е факт. Не съм фен на чалгата, но 1 - песента не е чалга. 2. - да се замислим какви хора живеят в Азербайджан..3. В тази песен се пее на много езици и тези народи може да гласуват за нас.4. Очевидно нормални песни като Миро и другите дето бяха нямат шанс - да пробваме нещо различно. 5. Песента не е чак толкова лоша, даже напротив 6. Софи Маринова винаги пее перфектно

17

Евалах

преди 12 години

Браво софче.Докато други от нашата страна печелят пари от срамния занаят ти ще представяш българия с талант.успех.

16

xyz-anonimen

преди 12 години

Haresvam q-dava naistina vsi4ko ot sebe si!Ne krie svoq proizhod-i dobre pravi!6te ni predstavi mnogo po-dobre ot bezdarnici ot roda na Miro,Grafa,Kr.Avramov-ili kak be6e-zabravih mu imeto!!

15

дани

преди 12 години

песента е точно като за конкурса - да може лесно да я `подхване` всеки :)*** или не - жената дава всичко от себе си и се старае да ни представи добре... чудя се, дали израелците така се срамуват от Dana International, както много българи от Софи??

14

sando

преди 12 години

Съвсем логично,*** държава,*** ще ни представя.амин!

13

Marin

преди 12 години

Кои, по дяволите ни командват сега? ***, турците или свинете-българи! Народе български, събуди сеееееееееееееееее!

12

Анонимен

преди 12 години

хубаво писка и цвърка Софито. то и без това тоя конкурс е един цирк. така че, това е правилния избор. съгласен съм. за първи път виждам адекватна оценка.