554

da

преди 12 години

Не, че няма и други, които се опитват да вземат парче от баницата, но олигархът, който най-много се бърка в политиката у управлява най-голям /но чужд/ капитал е Валентин Златев! Само той си позволява безпардонно, арогантно,нагло да се бърка публично в политиката! През последните години той държи "мажоритарния пакет" на таз държава, наречена в документите Република Българи! И между другото заради такива като него, ама руснаците са си го избрали, българо-руските отношения са далече от оптимума!

553

С понижена трудност

преди 12 години

Въпросът е много ***! Знаем в чии ръце е България, но сме страхливци! Няма какво да празнуваме 3 март, ние сме все още в робство - на собствения си манталитет и малодушие.

552

Пари нема,действайте

преди 12 години

Добре че някой от служителите на Дянков издаде далаверата с бонусите, иначе и до днес нямаше да знаем какво са вършили и вършат всички по върховете на властта. Излиза, че е започнало още по времето на Иван Костов. И всичко тайно, скрито, народът да не усети. Уж се карат партиите, а в тази измама са абсолютно единни. Никой нищо няма да направи на Огнян Донев, този наглец, заради когото си отиват толкова болни българи. Вместо да го осъдят, Бойко го води да сключва нови договори!

551

Станислава

преди 12 години

Честит празник БЪЛГАРИ !!!!Нека на този най - български празник да си пожелаем по съвестно управление на родината ни нека да си пожелаем монопола в България да спре и всеки от нас да има право на лечение , а не само тези които имат пари да могат да си го позволят

550

ваня

преди 12 години

За съжаление в България е така , ако имаш пари се лекуваш ....алчността ни погубва просто ...

549

ema

преди 12 години

Монопола в България е страшен просто . Хората немогат да се лекуват точно поради факта , че лекарствата са прекалено скъпи

548

3 март

преди 12 години

Който има пари, се лекува . Който няма за скъпите лекарства, си отива в небитието. Ето и краят на България, най-после успяхме да я довършим!

547

Къде са генералите?

преди 12 години

Военно положение! Спешно отстраняване на раковите образования по снагата на народа. Вече нищо друго не може да спаси България!

546

georgi-arm.oficer

преди 12 години

donevvvvvvvv ,ti rodootstupniko s obretna zaxapka i ti kakto vsi4ko 6te gnie6 v zemjta *** ti........no pazi se ot nas 6toto ve4e ti sme vdignali mernika ,a nie streljme dobre .......!!! ot inicjtivnij komitet

545

!?

преди 12 години

Така е и Донев е толкова нагъл , че се изрепчи , че правителството трябвало да защитава такива като него , защото били със много пари и те били най-важния фактор във Бг.Боже пази България!

544

V-TEC

преди 12 години

Понякога се срамувам, че съм българин, когато виждам как никой не може да спре хора като Донев. Толкова е явно, че той е престъпник и краде милиони от здравеопазването ни, че няма начин просто да бъде оправдан. В Европа такива отдавна са изпратени зад решетките, но ние не можем да го пипнем и с пръст. Ще кажеш, че е Ал Капоне и държи цял Чикаго в ръцете си.

543

Ауто

преди 12 години

От 2 седмици се говори за едно и също нещо и с всеки изминал ден става все по-ясно и по-ясно как Огнян Донев източва здравната каса със своята Софарма. Никой не взима мерки и той се възползва от това, като отрича всичко обвинения на медиите срещу него. Крайно време е по-сериозно да го подхване някой, за да престане неговото своеволие.

542

ионела

преди 12 години

Испания-МРЗ 641 евро,медикамента ибопруфен около 40 капсули в опаковка струва към 6 евро в момента ,ако не се лъжа.Кой ще ми каже колко струва в бг нурофен,който е 100% съдържание на ибупрофен,сещам се,че беше около 7 и нещо,за 12 капсули!!!За какво говорим,господа олигарси

541

Тяга

преди 12 години

За да върви напред здравеопазването ни, просто трябва да намалим значително цените на лекарствата, защото едно, че съсипват бюджета на здравната каса, друго че хората по този начин същи се товарят страшно много. Проблема е само един и той е Огнян Донев. Той отказва да свали цените, значи трябва да се действа по трудния начин срещу него и да го накарат на сила да редуцира цените на медикаментите си.

540

Spyder

преди 12 години

Аз съм убеден, че има октопод в здравеопазването. Всички знаем за Огнян Донев и неговите амбиции да бъде лидер на българския пазар. Това автоматично превръща Софарма в монопол, след което честния д-р се възползва от ситуацията и надува тройно цените на медикаментите, като същевременно отказва каквито и да било обвинения срещу него. В крайна сметка намаление ще има, независимо дали е съгласен, или не.

539

Турбо

преди 12 години

Огнян Донев така вдига цените тук, сякаш не знае какъв е стандарта на живот в България. Достатъчно години мисля, че е на пазара и смятам, че това което прави въобще не е честна игра на един политик. Недопустимо е да има такъв дъмпинг при медикаментите. Час по-скоро трябва да коригира цените от нереалн към нормални.

538

The clutch

преди 12 години

Загубих бройката на държавите, където Софарма продава по-евтини лекарства в сравнение с България. Много съм разочарован от Огнян Донев. Мислех че е умен човек, който печели по честен начин, но в собствената си държава той е уличен в непрекъснати конфликти и няма нищо достойно в това му поведение.

537

BMW M5

преди 12 години

Крайно време е цените на лекарствата да паднат вече. Донев обяви, че има 3%, за да излезе едва ли не така, че той не е фактор на пазара и другаде да търсят намалението. Само че това не е така, защото тези проценти се водят на негово име, а останалите фирми снабдители се водят на чуждо име и те доставят голямата част за здравната каса. По неофициални данни са около 80%, което е фрапиращо. Донев скоро ще бъде притиснат до стената и няма начин да не свали цените на лекарствата.

536

генерал Жуков

преди 12 години

евала за статията

535

Six in line

преди 12 години

Много хора си затвориха очите заради Донев. Те го защитиха, вместо да направят услуга на обществото, като го принудят наистина да намали цените на лекарствата на цена каквато е в Сърбия и Турция например. Неприемливо е да плащаме толкова скъпи медикаменти.