19

блог

преди 12 години

Вие све още ли не разбрахте,че хората се делят единствено на добри и лоши,независимо от религията,политическите възгледи,етнос ,произход. всички сме хора 1 път сме добри 1 път сме лоши. докато има хора,които се хващат за расистски тези човечеството никога няма да напредне.както е било до сега,ако не броим технологичното развитие,което се прави единствено за пари.

18

Анонимен

преди 12 години

всеки си плаща за престапленията бе те са някакви непрофисиоланисти щом са ги хванали.

17

Турчин

преди 12 години

Арабина знае кой да наеме.Това татарско племе предаде Левски ,изровиха кокалите на Чапли,първи фъшифицираха долара и так дальше та един арабин ли не могат да убият.

16

kireza

преди 12 години

Ние се плашим че мюсюлманите ще ни повзривят някоя и друга бобичка....не се кахърете бе джанъм,те ще платят на нашите *** за да го направят....а *** в България дал бог,пълно е с тях...Само едно се чудя - като ги арестуват всички болеят,душа берат в арестите,та как не измряха до сега????????Идете в You Tube,там има карти на Евросъюза с ислямското присъствие и прогнозите...Ще се втрещите.В Холандия мюсюлманите вече ще бъдат съдени по законите на Шериата....О времена....

15

Na4kin

преди 12 години

Светът е пълен с *** и ***!

14

georgi

преди 12 години

Не станаха ли много тези - британец от арабски произход, немец от турски произход, французин от танганайски произход и т.н.. Идва времето или вече е дошло, когато в Европа няма да има местни - католици или християни...

13

Schweizer

преди 12 години

Двамата българи не могат ли да обжалват пред български съд? Ако имат такава опция и кихнат пред съдията, 100% ще получат само 2 години условна присъда.

12

hihi

преди 12 години

Деянчо го познавам лично преди време се бяхме запознали на острова,здравичко и салбоумно момче от Шумен 1 во бачкаше като охрана по заведенията, посел започна и тарговия с цигари и алкохол,рекети даже помня че при една от засечките ни се хвалеше че шафът му бил купил нава кола BMW 530 миии ето за какво му бил подаръка значи...........

11

Kentucky Bourbon

преди 12 години

Просто хубави новини за българи по света...дал господ...

10

АААА ДО маке

преди 12 години

*** !!!! ти какъв си бе сополанко ?????????????? татарите произлизат с няколко указа от българите още през времето на Иван Грозни а и после и Сталин - *** необразован .............. бил маке и какво е това ?????? грък ли си албанец ли си сърбин ли си българин ли си или си просто *** от провинция македония за , която спорят няколко държави ????? м?

9

,,LARI,,

преди 12 години

DOJIVOTEN ZA BALGARITE.

8

Е ,И ???

преди 12 години

КВО ДА НАПРАВИМ НИЕ СЕГА ПО-ТОЗИ ПОВОД ???? ИЗВОД ЛИ ??????? ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ !

7

Жоро-бг

преди 12 години

Супер два български *** по-малко ! Дайте им само доживотни да сме сигурни, че няма да излезат никога, защото в БГ-то щяха да получат по няколко годинки затвор, ако изобщо и после щеше да се намери някой Марин да ги помилва, защото такава му била работата !

6

до Маке

преди 12 години

Маке сега като ви напипат албанските талибани и те виждам при сюнетчията боклуко

5

КОКО

преди 12 години

ТУК ГИ ХВАЩАТ НО НЕ ГИ ПУСКАТ....ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ.КВОТО ДРОБИЛ ТОВА СЪРБА.

4

Анонимен

преди 12 години

Мръсния арабин ги е издал.Полицайте са го видели че е лабав направили са му един детектор на къжата и той си е признал всичко.Трябваше след като вземат кинтите да убият и другия.Чиста работа ;)

3

Анонимен

преди 12 години

Британец от арабски произход нае българин да убие брат му, но за жалост сръбски полицай го арестува. Ще лежи в унгарски затвор до делото, което ще се води във Франция и след това ще го екстрадират в Пакистан...

2

до маке

преди 12 години

Дано ти счупят главата някъде , да ти дойде акъла.

1

viv

преди 12 години

и тук ги хващат-ама друг път