51

спряха го !

преди 12 години

Във връзка с необходимостта от извършване на допълнителни настройки, Електронната справка за дължими данъци и такси е временно недостъпна.Електронната услуга ще бъде пусната отново на 02 март 2012 г.Извиняваме се за причиненото неудобство.

50

Анонимен

преди 12 години

Само да вметна че на сайта на Столична Голяма община, когато се опиташ да провериш задълженията си по метода посочен в статията те посреща следното съобщение:"Във връзка с необходимостта от извършване на допълнителни настройки, Електронната справка за дължими данъци и такси е временно недостъпна. Електронната услуга ще бъде пусната отново на 02 март 2012 г. "Така че в момента протича актуализация на регистъра.Моля авторите на статията, да проверят утре разликите.Хайде със здраве.

49

До 55

преди 12 години

Няма да има осъдени естествено, ако не си завел дело. Ако по закон си в правото си лесно можеш да си върнеш собствеността.

48

ДО 47

преди 12 години

Има начин и без тези документи да се сдобиеш с имот - отивате при нотариуса с мин. 5-*** свидетели, които да потвърдят пред него, че вие се грижите за дадения имот през последните 10 години и към него няма претенции от друг човек и готово, издават ви нот.акт на ваше име. Говоря от личен опит. В един прекрасен ден отивайки да плащам данъците за наследствен имот от дядо ми, ми казват, че и друг плаща за него. Ха познайте дали има осъдени.

47

натали

преди 12 години

Става дума за "Най-добрия град за живеене" ли??!!

46

натали

преди 12 години

"Имам само един Ситроен от м.г., каза арх. Диков" - Милинкия той, да вземем да му съберем пари поне за нещо по-добро.

45

ВЪПРОС

преди 12 години

Защо за тристаен в Красна поляна данъка+такса смет е около 60 лв, за същия на Хладилника е около 600 лв? Да не би В Красна поляна не се чисти, или на Хладилника се мият улиците и тротоарите всеки ден, а зимата да се изблизват от снега? Дали в Красна поляна им изхвърлят кофите един път в седмицата и за това там сметоизвозването да е с по-ниска себестойност? ДАЙТЕ МИ ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ!!!

44

ФАШИСТ

преди 12 години

преоданците се наричат софиянци (столичани) - манталитета си го носят от "село" - пример , Фидоска

43

Столична Община

преди 12 години

Във връзка с необходимостта от извършване на допълнителни настройки, Електронната справка за дължими данъци и такси е временно недостъпна. Електронната услуга ще бъде пусната отново на 02 март 2012 г. Извиняваме се за причиненото неудобство.

42

Анонимен

преди 12 години

Кажи гербава работа и повече не ги обиждай.

41

До 43

преди 12 години

При имотна измама освен документ за собственост и лична карта, ти трябва актуална скица на имота издавана от общината, трябва и удостоверие за липса на тежести издавано от агенцията по вписванията, отделно нотариусите вече имат достъп до имотния регистър и на място могат да проверят кой е актулания собственик.

40

Д-ра до 40 и 45

преди 12 години

До 40 Ти *** ли си? НЕ искам такива *** като теб да разберат какво притежавам и после да ме окрадат! Освен това това което прави софийска община е нарушение на правата на човека за лично пространство и защита на личните данни! До 45 ЕГН-то ако имаш всичко останало лесно се набира!

39

До 43

преди 12 години

Много филми гледаш! С едното ЕГН нищо не можеш да направиш.

38

ime

преди 12 години

Крайно време е Учителката вече да си подава оставката. То не беше климатици, балкони, кучета, данъци, прекалкулация на данъци, безмислени ремонти, ПР детски градини където не са нужни. Писна ми вече.

37

До 41

преди 12 години

Вярваш ли си? А как се сключват договори за кредит с чужди ЕГН-та? Мафията е във всички структури на държавата. Никакъв проблем няма с твоето ЕГН да ти шитнат имота, после върви доказвай.

36

от 36 до 40

преди 12 години

Сериозно ли питаш?! Проблемът ми е, че не желая злонамерени хора (а такива дал Бог напоследък в изобилие) да знаят какво е имотното ми състояние! Франклин е казал "Човекът е като чувал - напълниш ли го, стои изправен, но изпразниш ли го се свлича в калта" - та не ми се ще някой изпразнен откъм пари и съответно откъм морални задръжки да отвлече детето ми, за да ме изнудва, защото имам 2-3 имота, да речем! Сега разбра ли?!

35

Анонимен

преди 12 години

Истерията с личните данни е пълна глупост! Няма как да подпишете договор с когото и да е, ако не предоставите личните си данни. При имотна измама най-уязвим е този които е купил имота от съответния измамник.

34

До 36

преди 12 години

Защо пък да не знам ти какво притежаваш? Нещо криеш ли? Какъв ти е проблема?

33

Анонимен

преди 12 години

и двамата са смешници.

32

До 35

преди 12 години

Нотариалния акт и то в оригинал се държи и в Агенцията по вписванията, но какво от това? За да се извърши имотна измама ти трябват или много повече документи или доста голяма мрежа от длъжностни лица, които да ти съдействат. За да се минимизира риска от кражба на самоличност, измами от най-различен род, просто трябва да има по-голяма публичност и това ще се постигне с въвеждането до 1-2 години на електронния кадастър, електронно правителство и други публични регистри!