100

1

преди 12 години

А има толкова много наболели проблеми на които никой не обръща внимание или се преструва,че го интересува. Става въпрос за проблемите на нашите студенти -настоящи и дипломирали се.Тяхната одисея започва с невъзможната реализация след придобито завършено образование,защото не са хора на някого си естествено и достига от там до безпаричието.Но на кого му пука!Не е вярно,че се работи по въпроса щом като няма резултат.Озлобиха се децата ни след поредното неуспешно интервю за работа. Замислете се!

99

анонимен

преди 12 години

За съжаление това не е първото престъпление извършено от млади хора и няма да е последното. Така ще е докато властта не се вземе в ръце и не се въведат законите за насилието,които да се спазват задължително от нас.Нашата младеж расте и се възпитава в държава в която цари безаконието и престъпността.Само преди броени дни пред Икономическия университет във Варна бе извършено показно убийство на местен бизнесмен.На какво учим младежта? Каквото виждат това и правят.Но на кого му пука?

98

до 114

преди 12 години

Абе умник, първо Рузвелт е отменил сухия режим, не го е въвел той... второ навсякъде по света в студентските кампуси има блокове за живеене и места за отдих и спорт, библиотеки, че дори и кина. А дискотеките са пръснати из града ,който иска и може - ходи! А тука просто се използва това, че студентите са дошли на издръжката на мама и тати и харчат на воля , същото е с цените в магазините , колкото по далеч си от СГ толкова по евтино е в магазините!

97

М-р Х

преди 12 години

ХА-ха-ха Тоя ме уби. отвяскъде. Рузвелт не успял със сухия режим но той ще успее. Ами че като забраните да има кръчми на територията на стунтския град просот стунедтите ще си внасят контрабандо пиенето от другаде. не може да спреш пиенето, защото хората иска веселие, хораат искат илюзии. По добер остави кръчмите и сложете в тях контролни органи с Цветанов. да следят да няма дрога да не се продава на малки деца алкохол и такива работи.

96

ени

преди 12 години

Да се потърси отговорност на всички кметове на община "Студентска" които разрешиха това безумно застрояване на Студентския град и го превърнаха в бардак.Вижте само билбордовете в началото на града - апетитно дупе, безплатно питие и други простотии.Но навремето тези господа мислеха само за "гуша", не за студентите!

95

Анонимен

преди 12 години

до сега управляващите се правиха,че не виждат проблемите в Студентския град,затова се навъдиха бърдаците,дрогата,престъпленията.

94

Анонимен

преди 12 години

Ако е студентски град им трябва библиотека ,площадки за спорт и стол за хранене,най-много и дискотека без алкохол.За какво им са баровете,кръчмите и нощните заведения !?!?!?!?!?!?!

93

23

преди 12 години

Mno iasno az otiva da y4a i da se zabavlavam s s su4enicite mi a ne da izliza i nekvi durtaniani da zadevat kojeshkite mi.Mnogo iasno 4e da je netriabva i da vzita hora koito ne y4at osven s niakf dooment 4e otivat doniakoi.

92

зимородок

преди 12 години

поредното шиле даващо "идея"за поредни ограничения и стягане,като стане нещо,та да си пише актив на гърба на народа-по тая логика ни автомобили,мотоциклети,алкохол и т.н.не трябва да има-трябва да се забранят,ама *** имат талант иизползуват тоя талант да се нареждат на службици и почват да създават "правила"-естествено ***

91

До картографа

преди 12 години

Има и много бардаци, ама не са картографирани ;))))

90

Картограф

преди 12 години

Че то друго освен кръчми на територията на Студентски град комай няма ... един парк-хотел Витоша и един хипермаркет Фантастико ... и толкоз.

89

prav e

преди 12 години

prav e ignatov,podkrepqm

88

Turk

преди 12 години

nay nakraya akyl doyde na bulgarin.

87

Анонимен

преди 12 години

Много умно, трябва да го направят и в другите градове. Студентските общежития и изобщо райони са като коптори, отвратително е. Навсякъде кръчми, клубове, мизерия и воня. Този разврат на хората трябва да спре веднъж завинаги. Недоумявам защо обществото само не отритне този безумен начин на живот в който всички станаха побойници и пияници.

86

муци

преди 12 години

ЩО се казва СТУДЕНТСКИ ГРАД.Нека да се знае официално че там не се учи наука.Там царува алкохол разврат наркотици и всичко това води до убийства.Пък на който му стиска да ходи там.

85

Falko

преди 12 години

63добавен от: razumen преди 1 часЦялата история с нашето образование и възпитание на подрастващите тръгва от училище.Не заради учителите дето са се хванали за главата да понасят разни глезльовци и да ги пускат от клас в клас учили недоучили .Това идва от Министерството на образованието ! Нали те намалиха контрола за неизвинени отсъствия, за " големите права " на учениците, за това че се правят ,че не виждат проблема с фалшивите мед. бележки, което още от малки ги учи на ЛЪЖА и ,че с лъжа може навсякъде и с простотия !

84

vevei

преди 12 години

Без кръчми ..... Сети ли се Рангеле..... В този студетски град има всичко друго но не и студетни .... пияници, *** и дрога.... Това стана този квартал за 20 години. тези хлапетореии да учат ли са дошли или за пашалък ?!?!?!? Да не говорим, че по-вече от половината т.н. студенти въобще не ходят на занятия...а, даскалите им пишат оценки според количеството финикийски знаци, които получават ! ! !

83

Някой

преди 12 години

Махнете заведенията незабавно! Това го няма в никоя уважаваща себе си и младежта си държава! Като искат да пият ще си пият в центъра,по къщите,но по дяволите не го правете бизнес! Колко деца загинаха вече и вие се правите на ни лук яли,ни лук мирисали?! Нещастници сте вие,не сте хора..

82

Някой

преди 12 години

Отвратително е това,че зад финансовите интереси на определен кръг хора,държавата продължава години наред да ПАЗИ тази ДУПКА ПРОПИТА ОТ АЛКОХОЛ,НАРКОТИЦИ,ЧАЛГА и СЕЛЯНИЯ(въпрос на възпитание,не на географски признак) и на всичкото отгоре да я нарича СТУДЕНТСКИ ГРАД! Бъдещето на нацията!?!?! Засрамете се господа управляващи,колко години още ще убивате бъдещето и настоящето на родината ни за да пълните джобовете си??? Не забогатяхте ли вече достатъчно?

81

Сопол

преди 12 години

Хубави сочни студентки с къси полички пийнали и топли по баровете вечер... ех малелей