155

Венелин

преди 12 години

Режим значи, в 00 часа входа да се заключва, а който е останал отвън да го прибират в изтрезвителя. След това да си плати за удоволствието и да си прави сметката.

154

фен

преди 12 години

И какво ще помогне строгия режим не мога да разбера?!?!Какво ще попречи на оскотелите студенти да се напият и да се изпозаколят пак?!

153

Анонимен

преди 12 години

Затворете мутренските кръчми, какъв студентски град е това?

152

174,

преди 12 години

Никъде по света в студентските кампуси няма подобни заведения. А когато реституираш нещо няма начин да ограничиш как ще се ползва. Монте Карло и Лас Вегас не са подходящи примери. Те не са студентски градчета. МВР има вина, но да не я търсим само в тяхната система. Обликът на Студентски град трябва да бъде променен, ако трябва и със закон. Но този закон трябва да се спазва, а не за нашите може, за другите - не.

151

!

преди 12 години

Всички правителства от началото на прехода до днес са виновни за това, което се случва в Студентски град. Като започнем от безумната идея да се реституират в реални граници имотите, попаднали в него, та през толерирането и даването на лицинз за построяване и функциониране на чалготеки, казина и прочие, през побоищата и убийствата пред заведения, и стигнем до този трагичен случай.На Студентски град му трябват само БИБЛИОТЕКА и здраво учене.

150

Анонимен

преди 12 години

Май е време да го прекръстим тоя студентски град я на Чайна таун, я Харлем...Поне ще си съответства на реалния статус.

149

Анонимен

преди 12 години

мда, прокурора каза, че не съдел убийците по пътя щото затворите били пълни, тоя пък, че полицията не можела да ни пази, е за кво са ни всъщност ? освен да правят от всеки арест театър и после да пускам участниците в сценката по живо по здраво и като стане някъде някакъв фал - еми тоя ние много добре го знаеме

148

...

преди 12 години

студентите са огледало за бърлгарското общество или по-точно за липсата на такова. само диктатура и бой може да ни спаси от собствената ни тъпотия, идиотия и т.н.

147

Анонимен

преди 12 години

Възмутително изказване,елементарно и нагло.За какви крути мерки ми говорите.Хем сте ***,хем сте нагли.Ще върворяват ред.Вкарали вълка в кошарата и сега се опитват да влязат в ролята на куче пазач.Няма Студентски град.Има една групова чалгарница,където ежеминутно се зарибяват неопитните младежи с разни промоции за евтини питиета.Евтина млада плът и огромни печалби за ония,които развращават младите хора.Те са жертвата на бездуховния ни разгулен живот.

146

Анонимен

преди 12 години

Цветанов: Не може до всеки пиян студент - полицай

145

Анонимен

преди 12 години

И както винаги след като се случи нещастието започват със "строгите мерки" ...Как не можаха(не искаха) един път да предвидят, че рано или късно ще стане ежедневие за неща като това. Студ.Град с всички кръчми и дискотеки + пияни лапета, които се мислят за рамбовци от изпития алкохол(и не само алкохол?!) стана така, че да те е страх нощем да идеш до магазина...

144

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да отговори на въпроса "Защо дори в момента, 29,02,2012 г. в Студентски град се строят барове и заведения"??? Пример - поредното разширяване на 35 клуб!!!

143

Апис

преди 12 години

Чикатило, що се излагаш? Оня ден багата кой го баръга с нож и от къде беше...23 годишен от Ляолин, айде стига с това София и неСофия. Положението е отчайващо, но проблема не идва от това кой от къде е. Ако мислите, че това е проблема да затваряме държавата да се биеме и последните 1000, които оцелеят да поставят началото на нова държава и точка.

142

до 161

преди 12 години

Именно и аз това питам??? Аз си имам мярка, а като отида на дискотека, отивам да се веселя, а не да се бия!!!

141

Chikatilo

преди 12 години

146....нас тва ни дразни че в вашите градчета си остава спокойно а тука идвате да правите погроми...имаш си глава да ама като се напиеш аз кво съм виновен, че да ме ръгаш с нож щото на село така си свикнал?

140

22г.--ПРЕХОД в Бг

преди 12 години

А знания все още ---липсват!Дипломите от Бг ,в чужбина ...не важат!

139

Цико

преди 12 години

По-глупава идея не бях чел скоро

138

Бг

преди 12 години

ФЪФ--Бг ,ценностите от 1989г. са:---ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---,КАЛИНКИ ДО КАЛИНКИ,КАДРИ НА ПРЕХОДА ,ВЛАСТ КУПЕНА С ПАРИ ,МАТЕРИАЛНОТО ЦЪФТИ!Преподавателите научиха студентите и учениците в Бг,... на търговия със изпити и дипломи ,*** ДО ШИЯ!

137

до 146

преди 12 години

Евала!!! Много си прав/а! Всеки си носи отговорността за последиците! Дайте всички да се затворим вкъщи заради една шепа ***! Много ми е обидно, когато чета коментарите тук и обобщаването на всички като ***, пияници и т.н.

136

Апис

преди 12 години

Това с вечерния час е най-малоумното решение не се излагайте. Най-малко са виновни студентите, че определени печалбари в общината делят рушвети като отдават общински обекти за павилионче, което се оказва дискотека (Амнезия). Начина е всичко, което е общинска собственост и е отдадено на концесия или по наем да се изземе. Да няма 100 кръчми и 10 дискотеки както е в момента. Това е само малка част от проблема. Дивотиите няма да спрат, но поне ще намалеят.