36

Hristov1984

преди 12 години

90% от населението ни никога няма да се научи, че евтиното накрая излиза скъпо.

35

Hristov1984

преди 12 години

Не, мерси, предпочитам по- стара но преминала успешно краш-тестовете кола, отколкото имитация на такава. Не ми харесва идеята да седя върху бомба със закъснител.

34

Анонимен

преди 12 години

За 16 000 лева, по хубава няма да намериш. Който има повече пари естествено ще кара по-скъпи и сигурни коли.

33

до Софиянец

преди 12 години

Софиянец, преди повече от 20 години беше почти невъзможно да видиш друга стока освен такава, на която да пише 'Произведено в...' и Сделано в....'. Затова сам по себе си етикета 'Made in....' се превърна в символ на качествена и изтънчена стока, недостижима от бившите соц. 'чукурки'.

32

Софиянец

преди 12 години

Аз пък не мога да си обяня защо пише :"Made in Ловеч.Много тъпо е.Как ще мешате кирилица с латиница? Никакъв made не трябва да има,след като колата е производство на българската икономика/колкото и умряла да е тя/.Направена/о в Ловеч-просто,вярно ,кратко.И българско.

31

Анонимен

преди 12 години

неможе да се гласува такъв закон у нас, ние не сме Китай:1. Защото вече ( от 2007) сме част от единния европейски пазар - ЕС. ЕС няма да позволи държавата да субсидира по този начин дадена частна компания2. Дори и да се приеме трябва да има конкуренция,а има ли други прозводители освен литекс моторс? Отговор: Няма. Защо тогава държавата да налива пари в частна компания? Тук не е Китай! Ако докажат , че автомобилите им са добри и на конкурентна цена тогава пазара ще ги наложи от само себе си!

30

...

преди 12 години

Да приемат закон, с който да задължът държавния апарат да използва коли само правени в Ловеч.

29

Анонимен

преди 12 години

Гошо, верно си ***, едно и също постваш под всички новини свързани с автомобилостроенето.

28

Анонимен

преди 12 години

Сега ще излизат и на европейския пазар. Вече 300 българи са си купили коли от новия завод. Колите явно са хубави, щом дават 5 години гаранция. За толкова пари толкова екстри. Предполагам могат да ги направят и по-скъпи, но ще е безсмислено, защото във високия ценови диапазон има вече наложили се марки.

27

Гошо Тъпото

преди 12 години

Моят Москвич-403 е правен от...немски каски и затова е здрав.Ако китайските коли ги правятот...японски каски,ще са още по...здрави.

26

така така до 34

преди 12 години

ние, българите, мога да ти кажа, че разбираме от всичко - коли, политика, футбол, световни конспирации и т.н. Обаче това си е наш проблем. Ами ти *** що дириш в български форум и пишеш на българска азбука?

25

До 31

преди 12 години

Да вземе да се запознаеш с кейнсианството, протекционизма, либерализма и тогава да коментираш. Както виждаш ЕС в момента води протекционистична политика, колкото и да не ти се иска. Аман от хора говорещи, но не прочели един ред... Българите само за политика знаете да говорите, ама сте цъфнали и вързали. Седни да прочереш нещо, вместо да пишеш на шльокавица колко си необразован.

24

Анонимен

преди 12 години

в коя западна страна няма протекционизъм !? Да, в ЕУ м/у страните членки няма мита за внос на кола, но я пробвай да вкараш нещо извън ЕУ, примерно някоя американска или японска тойота (не правените тук ярис, авенсис и тн.) Глупости говорите и само комунисти са ви в главите, за капитализма няма разлика м/у еврейн, комунист, мюсюлманин или ***, важното е парите да се върят, па вие си живейте със скелетите от гардероба

23

така така до 30

преди 12 години

хубави коли, друг път. колите им са в най-ниския ценови пояс за всеки клас. ако бяха наистина хубави, според теб, западняците и американците нямаше ли да се изтрепят да ги купуват? всичко се произвежда за вътрешния пазар, понеже по-голяма част от населението не може да си позволи "чуждестранен" автомобил. м/у другото е забранено да караш червена кола, но не това е причината да има малко ферарита там :D

22

Анонимен

преди 12 години

Eh protekcionizym. Tipi4en samo za komunisti4skite strani. Za6to na zapad nqma protektionizym i se borqt sre6tu nego. Mnogo prosto. Protekcionizmyt uni6tojawa konkurenciqta, koeto uni6tojawa inowaciite, koeto pyk ot swoq strana uni6tojawa estestweniq raztej i razwitie na firmite, koeto pyk wodi do totalen tehnologi4en zastoj. Poznato ot CCCP. No komunistyt si e komunist. Ne zawisimi dali e rusnak, polqk, kitaec, bylgarin pa dori i nemec.

21

Анонимен

преди 12 години

Не , просто вече имат хубави коли собствено пройзводство и държавата ще си ги купува. В Германия, Франция, Италия , Япония и САЩ е същото. Протекционистична политика щеше да бъде, ако по някакъв начин задължат и населението да избира само китайското. Иначе нормално кризата да се отрази и там, разликата е, че имат собствен огромен вътрешен пазар и ще я преживеят по-лесно. Криза няма само в Северна Корея.

20

така така

преди 12 години

кризата започна и при тях. както съм казвал и преди - видят ли чудото на средната класа китайците са свършили. а, коли на които ел. стъкла и абс им се водят екстра, не ми ги хвалете.

19

Анонимен

преди 12 години

Въвеждат протекционистична политика защото го закъсват усещат вече първите стъпки на кризата.

18

Малей...

преди 12 години

Още един пирон в ковчега на Запада и Япония! Сега значи от момента икономиките им са още с $20 млрд. назада на годишна база. Добре че си имаме завод в Ловеч!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Е то иначе е смешно. Имаше едни продаваха Киа но всички до един се возеха на Ауди. Съответно и фалираха, кой ще си купия техните коли при положение, че самите те им нямат вяра. В България е ясно -кой даде повече комисионна той ще снабдява държавата.