51

1

преди 12 години

She stane revolucia

50

до 27

преди 12 години

Техниката за презаписване винаги е била на ниво.Отначало бяха ролковите декове.През 80-те се появиха касетъчните.И при 2-та вида имаше долби шумоподавяващи системи.Някои от тези техники имат и до днес недостигнати параметри.Против тях никой нищо нямаше.Е,сега целта е да ни вземат само свободният достъп до информация.Музиката и филмите са само претекст.Някога слушахме Свободна Европа и ББС.Тогава ги заглушаваха за да не се чува.Сега измислиха АСТА.Остава и министерство на информацията да поискат.

49

Дали пък ?

преди 12 години

Хакнали библиотека. Голямото геройство и ... Прилича ми, как в третият райх са горили книгите!

48

Анонимен

преди 12 години

xexexexeee Toz shef na ANONIMNITE triabva da e po bos ot mene ZAVALIATA egati Tashaka....... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

47

Хъх

преди 12 години

от сървър в БГ значи ... е тогава този който администрира сървъра ... просто не знам ... но е възможно да няма кой да го администрира или да не разбира как ... е тогава вече разбирам ...

46

поредната пушилка

преди 12 години

Яворчо да вземе най-накрая да поработи истински и махне българския бойловерски сайт, че там в него открито се пропагандира педофилия и дори идеология насочена против Конституцията ни. Ако не знае как да го намери в нета, да си търси през Гугъл - десетината сигнала с точния линк към тоя сайт на страницата на киберантимафиотите вече са им напълно предостатъчни като основание,надявам се. И да не ни се оправдават,че уж нарочно са го били оставили, с цел фишинг, че няма вече кой да им повярва.

45

Асанч-о

преди 12 години

1 стъпка-Да се види кой къде бърка от"правилната" посока еврейско-американския модел.2.стъпка Няма никой безгрешен освен богатата световна върхушка.3.вербуване на сбъркалите.... и т.н.Ама това ми намирисва на методите на КГБ по време на комунизма ,но сега не е нужно да те следят чичковци с бомбета и шлифери,правят го по-тънката.Теб не те ли притеснява,кой как ще използува информацията?Няма светци..............

44

Анонимен

преди 12 години

Асанч-о, къв ти е на тебе проблема че ще разберат кои сайтове посещаваш? Кво толкова правиш в интернет, а?

43

!

преди 12 години

Не просто Anonymous.. а съвременен Робин Худ

42

Асанч-о

преди 12 години

Според новите правила порталът ще обедини в едно цялата хронология на търсенията в търсачката Google, видеоархива Youtube и социалната мрежа Google+. Събраната информация ще се свързва с профила. Така порталът ще знае всичко за нас в кои сайтове влизаме и какво гледаме. Ще лъснат и по-лични и интимни подробности като религиозна принадлежност, интереси, възраст и сексуална ориентация.АСТА=Гугъл

41

до Цонка

преди 12 години

Права си някой са по-равни дали по роднинска връзка, дали заради лични качества или заради коварност и извратеност, но всеки има право да протестира. Ти харесваш ли това че някой печелят с боища,изнудване и продажби на наркотици? Би ли искала детето ти да стане жертва на такива по равни от теб хора? Ако отговора е не протестираш. В противен случай ставаш овца. Когато някой те ограничава,задушава и ти заповядва имаш право да се опълчиш и всеки намира своята форма на протест.

40

Цонка

преди 12 години

Ееее мн сте *** мама му стара!!!!Чак дразните!Вземете поумнейте малко, стига сте лапали въдицата, по-добрия свят не се постига с хакване на сайтове или с разни клипчета из нета.Запомнете нещо МНОГО ВАЖНО "НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ИМА РАВЕНСТВО МЕЖДУ ХОРАТА, ТЕ САМИТЕ НЕ СА СЪЗДАДЕНИ РАВНИ, ВСЕКИ ЧОВЕК САМ ПО СЕБЕ СИ Е УНИКАЛЕН И ИМА РАЗЛИЧНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ОТ ДРУГИТЕ" => НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ СЪЗДАДЕ РАВНО ОБЩЕСТВО, ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПО- И НАЙ-.И какъв е плана, какво ще стане след като хакнем някой сайт?

39

Анонимен

преди 12 години

Anonymous няма лидер, *** ***!Особено пък Thunder!

38

Анонимен

преди 12 години

Шш аз лично ще им платя гаранцията на тия момчета!А на Явор Колев църковни свещи и жито ще му подаря.

37

флаш

преди 12 години

Anonymous поредната модерна простотия, по която всички полудяха. Ще свалят "световното господство", "господарите на света" и т.н. Борили се били за свобода, срещу нормите и какво беше още там. О, я стига!

36

Анонимен

преди 12 години

Подпалиха им анонимните д-та :) Хаосът, който искат да наложат е по-лош от прогнилият ред, който имаме в момента. Жалко, че са толкова ограничени и не го разбират...

35

до 39

преди 12 години

Сори ама не се стърпях, искам само да те питам...... Абе ти вярваш ли си въобще?

34

Анонимен

преди 12 години

40Иди го обяснявай на тъпите медии...

33

optimist

преди 12 години

Анонимъс не са хакери.

32

Anonymous

преди 12 години

"Господарите на света" виждат на къде отиват нещата и са супер уплашени да не губят контрола над стадото! Това е акт на отчаяние! Постепенно хората започват да се събуждат! Доверието в "системата" и правителствата намалява! Хората вече разбират че не живеят в демокрацията и свободата е само мит! Това е само началото!We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.