14

Прасето Гошо

преди 12 години

Е и ние като сме на 40+ какво . Вярно е не сме нормални, че на тези години сме решили да отгледаме по още едно дете. Със смешно майчинство по някаква смешна методика по която излиза че майката и детето трябва да живеят само в работни дни защото през почивните не се полага дневен паричен порцион. Защото държавата се *** и защото вместо да си гледаме живота на стари години сме тръгнали деца да отглеждаме на тая държава която заслужава *** да и раждат деца.

13

Анонимен

преди 12 години

Дано по- бързо да оздравее детенцето!

12

Анонимен

преди 12 години

Баща ми и майка ми са се оженили на 18, на 19 са били когато съм се родила, на 22, когато брат ми се е появил. Нашите бяха най-готините родители в сравнение с родителите на нашите приятели.И да, оженили са се, защото майка е била бременна, но както казва баща ми, тя е била неговото момиче и без бебе е щял да се ожени за нея.Вече съм на 35 и до сега не съм ги чула да се карат или обиждат.Нормално е на 18 и 19 години да имат дете.Не е нормално на 40+ години тепърва да правят деца.

11

до13

преди 12 години

Елементарна равносметка може да ти покаже, че отглеждането на дете не е 230лв!

10

до 12

преди 12 години

Какви адмирации?! Нямали са пари са аборт и затова са принудени да го отглеждат.Жалко за невинното дете!

9

Rucifer

преди 12 години

Какво да очакваме от 18 годишен. Все-пак, адмирации за смелостта да имат дете и да го отглеждат сами. Поклон.

8

SHE

преди 12 години

Дано се оправи напълно малката душичка! А мама и тати да бъдат много по внимателни, отговорни и на щрек!

7

Анонимен

преди 12 години

Наистина се случва бебето да пропълзи до някъде и да се търкулне за 2-та мига през които си откъснал поглед. Не го знаят тези, които не са имали деца. В случая хората са извадили много лош късмет. Дано се оправи детенцето.

6

до 1

преди 12 години

Не пишете *** коментари! ***, турци или българи е все едно! Еднакво ги боли ОТГОВОРНИТЕ родители! Това което са преживяли родителите е нещо ужасно а и притесненията им започват тепърва. Дано всичко се развива благоприятно за детето! Много сили ще им трябват!

5

Анонимен

преди 12 години

Видях нещастната майка по телевизията.Умно и добро момиче.Нямата ли жал ,бе хора.Нямате ли малко психологически усет,че унижавате тези млади родители.Когато сваляш дете в количка по стълбите,където няма изградени съоръжения за по удобно предвижване ,кой е виновен.Това си е живо издевателство А как се предвижват по улиците младите майки ,когато излизат с детска количка.Това си е истинско геройство.Отвратително поведение и на агенцията и на медиите

4

баща

преди 12 години

случва се. но защо не е реагирал веднага.скрил от маиката.суек

3

Анонимен

преди 12 години

Дано се оправи бебока

2

do 1

преди 12 години

Гледай в собствения си двор, мизериите ви никак не са малко ;) Прочети последните новини за убийства... От кои са извършени? От точно такива примитивни индивиди, като теб.

1

Анонимен

преди 12 години

За жалост се случват такива неща. Дано мъничето се оправи!