32

лида

преди 12 години

за всички, които пишат тук против Големия Джоко Росич: засрамете се, такъв артист се ражда един път на много, много десетилетия

31

old smuggler

преди 12 години

Големият човек Джоко Росич не е за кирливите ви пенсии......много сме малки да го оценяваме,особено *** като 31 например

30

АНОНИМЕН

преди 12 години

Как няма да му предлага пенсия! Че то и на двамата организмите им не разпознават водата.

29

Анонимен

преди 12 години

Ех какви филми имахме и какви артисти.......

28

?

преди 12 години

До всички, които са против персонална пенсия за Джоко Росич. Ако не на него то тогава може би на псевдо журналисата Петко Бочаров да дадат, *** на всяка власт.

27

Анонимен

преди 12 години

Всички артисти, по времето на Т.Ж., достатъчно се "нагуша" с хонорарчета, ако сега не му стигат парите, на Росич, сам си е виновен! Не той и други като него са за персонални пенсии, а редовите пенсионери на минимума, имат нужда от бонуси.

26

познавач

преди 12 години

Такива пенсии за заслуги получават много малко хора. Ако прегледате списъка, ще видите че в него фигурират и хора, които никой не познава, а заслуги към нацията на практика нямат. За сметка на други, които наистина заслужават, но не притежават необходимите политически връзки и протекции. Като Райна Рачева от Бургас, например. Обикновена художничка, но близка с бившия вече президент Първанов - има награда Художник на годината и пенсия за заслуги ?!?!?!

25

Анонимен

преди 12 години

По какви критерии се оценява кой заслужава персонална пенсия и кой не?!?!?! Следващият министър дали няма да има различни критерии?!?!? Добрият актьор е по-търсен, с повече участия, по-високи доходи и съответно по-висока пенсия.

24

Тихомир Добрев

преди 12 години

Запознах се, или по-скоро, разговарях за кратко с Джоко Росич по една чиста случайност на улицата в София. Човекът явно носи нещо по-особено в себе си, защото се усеща веднага. Не е само гласът! Около Дкоро Росич има достолепие и едно много приятелско отношение дори към случаен минувач. Господ здраве да му дава!

23

Браво на Джоко

преди 12 години

Не го познавам лично, аз съм и много по-малък, но освен филмите съм чел негови статии във вестник "Оръжие" и ми направиха прекрасно впечатление. Да е жив и здрав!

22

Анонимен

преди 12 години

Джоко е Голям! Истински мъж!Каквото и да получи,все ще е малко!

21

Анонимен

преди 12 години

Джоко е невероятен актьор! Аз съм твърдо ЗА идеята на министърът! Той е дал наистина много на Балканите и в частност на България и се надявам още дълги годни бъде жив и здрав!

20

Мнение

преди 12 години

Участвал е в над 110 филма - български, унгарски и сръбски.--------------------------Не само. "Децата на капитан Грант" - СССР, ГДР, България и не си спомням още кои соц държави още участваха.Много е добър. Да е жив и здрав.

19

анонимен

преди 12 години

абсолютно заслужава персонална пенсия !! велик мъж и актьор ! няма друг глас като неговия

18

Кристиан

преди 12 години

Ето такива актьори липсват в българското кино сега!

17

df

преди 12 години

Защо такава пенсия само за Джоко? Има и други, много по-добри актьори от него!

16

Nobody

преди 12 години

Тоя пич е от неостаряващите. Да е жив и здрав!

15

xyz-anonimen

преди 12 години

Tejkar-bez izdanki!

14

Гошо Тъпото

преди 12 години

Джоко,да си жив и здрав поне до 100-те.Ще те търся в Бойковец да почерпиш,ако мина през този хубав и чист Балкан.

13

ЛД

преди 12 години

не само тои заслужава.Всеки работил по 30-40 години в тази държава заслужава, но не полуава!Всички артисри живеят в лукс , не са плащали данъци години наред, а сега всички те искат спциални пенсии - защо