60

до 75

преди 12 години

Явно нацията "омеква" щом некаква жалка скапа к**ва си позволява подобни волности. Шамари до несвяст и точилката цялата ще и вкарам някъде.Чалгата до там води и по зле ще става даже.Докато не закрият пайнер нацията ще продължи да деградира.

59

аз

преди 12 години

А тея двамата *** ли са били,та не са й набили шамарите да я усмирят малко

58

Предлагам

преди 12 години

Наказание за шофьорката: 50 плесника на голо по *** на централния площадЗА, но искам и аз да я плесна (+)ЗА, ама само ще гледам как й се клатят ци...е (-) НЕ-пишете коментар защо!

57

родопа

преди 12 години

Дай на кучките равноправие(власт над мъжете) и и гледайте сеира.Пази боже сляпо да прогледне!Като въшката се наяде се качва на челото.Та те нали са по-добрия матреал на бат Бойко.

56

Анонимен

преди 12 години

имаш право да откажеш и то е отдавна това решение

55

с.

преди 12 години

На мястото на тия пичове първо щях да и счупя въпросната точилка в кухата селска кратуна и после да викам полиция!И докато дойдат щях да я усмиря с няколко шута тая пияна *** и да се приключи!

54

56

преди 12 години

Да и се назначи пробация- 12 месеца целодневно месене на баници и да ги раздава по светофарите

53

Любопитен

преди 12 години

Това не е ли полицеищина?!?!??! Точилката е била в колата понеже е отивала пти майка си да я научи да точи кори, а я размахвала докато чака на сфетофара,понеже е била самодейка в клуб по худ. гимнастика.....Плачете за Страсбург!

52

Соломон

преди 12 години

Казвам! Ние сме демократична държава, затова да и се остави избор: точилката - в *** или в мръсната уста!! Докрай!!

51

анонимен

преди 12 години

Борбата против диващината е бързата процедура , осъден , в затвора и краи ! А не дела ,адвокати ,връзки , подкупи и ред хитрини , бързо и ефикасно !Тази процедура е много ефикасна в Америка , служебен адвокат и в дранголника !

50

еманципирана

преди 12 години

ама не съвсем. Мъжете с бухалки, а тя с точилка

49

ппп

преди 12 години

Във всички страни си има ***! Не е само тук. Има и доста стойностни хора, които обаче не попадат в новините. Представят се само низшите индивиди.Иначе много добре е постъпил мъжа да повика полиция, а не да се саморазправя. Съ сигурност не и е било приятно в ареста.

48

1234

преди 12 години

цялата палка отпред и отзад.

47

Chikatilo

преди 12 години

Ахахаха абе тия жените станаха много нагли някои...гледам врът се с малките си колички не дават предимство чак почнаха да пият и да нападат...тц тц тц ей такава да я съсипеш как е там на кръстовището зъбките да си събира *** пловдиска

46

i

преди 12 години

tq e

45

родител

преди 12 години

Това е отражението на простотията ганьовска. Една овца се напила . Ха сега и се извинете и я наградете. ***. Ей ви слободията. В Б-г остана само такава *** и, циганорите и бедните пинционери. Тази страна трябва да се нарича Боковландия. Страна на щасливите кокошки и прасета.

44

Азъ

преди 12 години

Е, добре де! А точилката къде е успяла да сложи в тая сапунерка?!?!

43

до чужденец

преди 12 години

в грешка си .тук и последния чобанин без 1 стотинка в джоба пак ще се прави на бабаит. просто много злобен народ с овчо мислене което избива в селски прояви.жани,мъже -няма значени. в нормалните страни когато държавата работи против обществото се вдигат протести, тук се насъскват "бедни" с/у "богати" ***, с/у българи. турци с/у българи и т.н. просто много *** и злобен народ-неочаквано гадна комбинация

42

ето КЛИПА 100%

преди 12 години

хайде сега да видим коментарите ви ??!!!

41

ало

преди 12 години

джанъм тя караше след мен !!!