24

марто

преди 12 години

Най-вероятно имат предвид, че не е носел самия документ за което глобата е 10лв.Иначе без съмнение това лице се е видяло с чичо коко и трябва да полежи, защото точно заради такива *** умират невинни хора по пътищата.

23

ha..ha

преди 12 години

balgaren bes kniska w bulgaria !!???

22

asd

преди 12 години

след 24ч е вънка, след още 24ч ще му върнат и джипа до следващия път когато този ще се появи в раздел "Крими" и дано тогава заглавието не е "Наркоман с пренабито бмв погуби семейство в птп на е79..."

21

до ГЕРБераст

преди 12 години

Вие, платените драскачи освен досадни и безидейни сте и доста ***, с всеки *** пост като този убеждаваш още няколко човека да гласуват за ГЕРБ.

20

Анонимен

преди 12 години

В нормална държава: КАРАШ БЕЗ КНИЖКА - 1 год ,Караш крадена кола - 5 год, караш пиян- 2 год . 1+5+2= 8 годинки на топло. В БГ : 24 часа задържане и нааай-много една година УСЛОВНО. Ами при тази безнаказаност какво се чудите на престъпността??? Тук всеки селянин се почувства недосегаем и постоянно виждаме зулуми. А сега стана и модерно да се говори за "полицейско насилие". САМО ПИНОЧЕТ ЩЕ НИ ВКАРА В ПРАВИЯ ПЪТ!! Спрете магистралите и започвайте да строите ЗАТВОРИ!

19

резултатът ...!

преди 12 години

Като се направи сметка ,че това БМВ ,беше най-редовното ,то другите автомобили ,какви ли са ?Направлението....:Перник ,Дупница ,Благоевград,Сандански ,......всичко е ФАЛШИМЕНТО ,КРАДЕНО!

18

Анонимен

преди 12 години

Че то в Дупница което и БМВ да хванат, ще е с пренабити номера :) Същото важи и за другите гъзарски марки.

17

Анонимен

преди 12 години

Споко само след два дена BMW-то ще бъде освободено поради липса на доказателства:)))

16

до 16

преди 12 години

Свестните и добрите са емигрирали но идват други :-). Просто трябва държавата да създаде условия за по-спокоен живот. Иначе свестни хора постоянно се раждат. Това да си добър човек не е обвързано с парите които изкарваш. Лошото е че всички са озлобени в държавата и ако си добър буквално те помачкват разни нахалници. Но няма страшно - ЖИВОТА Е ХУБАВ ! :) Представяте ли си на гладуващите в Сомалия какво им е ? И съм сигурен че и те намират на какво да се радват в живота.

15

Na4o

преди 12 години

Много *** има в тази държава!Свестните и добрите емигрираха отдавна.

14

ined

преди 12 години

А от Холивуд дали знаят, че след две седмици трябва да снимат "Транспортер 4"?

13

Това е България !

преди 12 години

Докато полицаите си вършеха работата, Стоян Колев разигра етюд от филм. Той непрекъснато обикаляше около тях и говореше по мобилния телефон, търсейки помощ. Пред репортер на Струма Стоян Колев заяви, че е от Бургас и пътува служебно до Банско, където имал работна среща. Той сподели, че след две седмици отива в Холивуд да играе във филма Транспортер 4.Аз съм изгряваща звезда в Холивуд. Полицаите твърдят, че автомобилът ми е краден и е с пренабити номера. Колата не е моя, на приятел полицай e. Откъде да знам, че номерата са пренабити, заключи Стоян Колев.

12

:)

преди 12 години

Ако някога решат да направят една проверка У Дупница, ама без да предупреждават местните мутренца, ще се окаже, че 90 процента от таралясниците там са крадени, а другите 10 процента са със сериозни проблеми. ПЪЛЕН *** !

11

Мушитрънчо

преди 12 години

Ха Ха Ха , що за новина ! Все едно да пишат "Откриха *** в Африка" !

10

Анонимен

преди 12 години

Отначало се чудих защо вървят толкова евтино в мобилето тези джипове БМВ в България, докато не разбрах че повечето от тях са крадени и с пренабити номера.

9

Бургазлия

преди 12 години

Как така е пуснат...? Без книжка, пиян и с краден автомобил, който е с пренабити номера!!! На мен за едно мижаво превишение на скоростта (+29) ми взеха половината заплата и сега съм на фотосинтеза, а тоя *** си тръгва като пич! НА КЪДЕ ОТИВА ТАЯ *** ДЪРЖАВА, МАМКА МУ!

8

do 3

преди 12 години

"Автомобилът е оставен във вътрешния двор на полицията, а младежът, след като даде обяснения, беше пуснат." :)

7

ЗОРО

преди 12 години

до 3 - най-вероятно водача не е собственик или е добросъвестен купувач.....те айдуците си карат читави коли !!!

6

Инфо

преди 12 години

Ето доста по-пълна и интерестна информация за случая.. ::))struma/obshtestvo/burgazliya-padna-v-kapan-s-kradena-kola-na-put-za_25222/

5

ЗОРО

преди 12 години

БРАВО....ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА....))))