23

влади

преди 12 години

планината трябва да е достъпна, да има еко пътеки, места за отдих, кошчета за ***, за да може да й се радваме, а не само да я гледаме по снимките.

22

Алеко

преди 12 години

И какво трябва да се направи в планината, за да бъде тя добре стопанисвана? Нека се сетя:Първо, много асфалт, за да не си чупят токчетата посетителите. После паркинги, много паркинги. После кръчми, какво ще правят хората в планината, ако няма къде да седнат и да се отпуснат?! После Хотели, басейни към тях, спа, лифтове, много лифтове! Там, където няма асфалтирани алеи, няма да се ходи пеша, я!После писти, много писти! Дърветата и тревата не носят кинти! Да се знае, че планината има стопанин!

21

St.

преди 12 години

Добре че го махнаха този талибан.Незнам за какъв професионализъм става въпрос ама за 13 години не е направил нищо за планината освен че е оставил всичко да се разруши и съсипе.Той допусна стотоци декари иглолисна гора да изсъхне нападната от корояд без да вземе каквото и да е мерки. Нормално е слжителите му да милеят за него след като 13 години за седяли по бюрата си без да прявт нищо и за вимали заплати.България няма нужда от такива професионалисти.

20

Мария

преди 12 години

айде стига бе, само Белев ли е компетентен да управлява парка, надявам се, с новия избор да си проличи, че този парк действително се управлява ,че да заприлича на такъв.

19

анонимен

преди 12 години

И като направят писти, като направят лифтове,хотели само....дето ще има планина ,без гора.А не. Предпочитам дива планина вместо грозна красота. А мръсотията си е правиме ние.

18

първо помислете!

преди 12 години

Много правилно е отстранен. От години се търпи конфликтът на интереси - от една страна Белев е държавен служител, а от друга - се изявява като лидер на НПО. Що за птица е тогава? Защо подминавате с лека ръка този факт? Задава ли си някой от подкрепящите го тоза въпрос? Аман от празнодумци и празноглавци! А вижте в какво състояние е парк Витоша - никаква поддръжка, мърсотия .... Къде отиват парите? Къде е отговорността на ръководството на парка? Има много въпроси, които следва да бъдат поставени

17

Огнянчо

преди 12 години

Все ми е тая дали директор на парка ще е Тома Белев или някой друг. Така или иначе не съм забелязал да е направил кой знае какво за парка за толкова време. Даже напротив лифтовете са в окаяно състояние - стари, амортизирани, ръждясали и кога ли ще падне някоя кабинка с хора на нея, за да ви дойде акъла...

16

цецка

преди 12 години

Витоша е в такова мизерно състояние, че не знам този човек какво е работил толкова години. Според мен всяка смяна е за добро.

15

софиянец

преди 12 години

МАФИОТСКО ПРАВИТЕЛСТВО ! ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ В ЗАЩИТА НА ТОМА БЕЛЕВ И ВИТОША !

14

Един Българин

преди 12 години

до 4: Прав си. Много сериозен човек (говорил съм с него на живо). Трябва да се вдигнем и да го защитим. Такива хора трябват на България, а не платени к***и като 7,8 и 10, на които 1989 са пълнили гащите ден и нощ. Цеко не се хаби да плащаш по 2лв на ден на такива ***. България не е населена с американци без мозъчни гънки. 13, при соц-а еколозите спряха Батето да реже гората, като до колкото зная въпросът е бил повдигнат от най-големите авторитети и е стигнал до Живков.

13

стефанова

преди 12 години

Подкрепям Тома Белев Витоша е все още эапаэена от мутри благодарение на него. Витоша е на всички софиянци а не на цеко миневци и техните офшорки.

12

анонимен

преди 12 години

13,човекът си го е написал ясно.На Славков първи му хрумна да прави Олимпиада в България и наистина имаше подобни идеи.Тогава бяха само Боровец и София.Олимпиадата отиде другаде.Имаме достаръчно ски курорти и не е необходимо да изсечеме Витоша.Направеното досега другаде ,стига.Неа и там да живнат хората.Стига само в София.

11

Анонимен

преди 12 години

за дядо ПетърСпоред написаното от тебе значи, че ония "лошите" са били по-принципни и са мислили за природата. Иначе какво би им попречило да напълнят Витоша с лифтове и писти?

10

Дядо Петър

преди 12 години

Преди много години Батето, столичен бонвиван и зет на шута от Правец, се пънеше да направи зимна Олимпияда в София, като нареже цяла Витоша (най-вече бистришкия резерват) с писти.Слава Богу, не успя.Сега нови бонвивани (разбирай: мутри) се опитват да направят нещо подобно.Е, щом правешкият зет не успя, ТРЯБВА ЛИ ДА УСПЕЯТ НОВИТЕ РАЗБОЙНИЦИ?

9

Анонимен

преди 12 години

Докато ни баламосват с дребни риби и рейтинги, големите акули досъсипват и крадат България.

8

загрижен

преди 12 години

Подкрпям Тома Белев, долу ръцете от Витоша , Герб= СИК=мутри Хора осъзнайте се ,оправляват ни скапани бандити

7

Анонимен

преди 12 години

Аз пък искам да карам ски на витоша и ми е през оная работа кой е шефа!

6

777

преди 12 години

Да си сложим съвременни строители за съсипване на държавата.

5

Анонимен

преди 12 години

Абе Бойко не случайно беше в Банско.Всичко е договорено за години напред.Ще има и на Боровец и на Витоша,ама трябват инвестиции.Та който пречи го маха и това е.

4

Анонимен

преди 12 години

Слушах Белев в интервюта как говори,ерудирано и обосновано,явно човекът е твърде интелигентен,за да го оставят на тази длъжност.Жалко.