9

Анонимен

преди 12 години

На всички,които мразят животните искам да кажа-Е...ТЕ СИ МАЙКАТА!!!

8

до Чикатило

преди 12 години

Абе, амеба проста!Дано пукнеш ти пожелавам!Баща ти е трябвало да си го извади навреме,но май е бил пиян и не е успял.

7

Chikatilo

преди 12 години

За бездомните кучета единствено СМЪРТ

6

Бърз Въпрос

преди 12 години

А какво става с псетата? Ще ги утепате ли мирно и тихо без да разберат кучкарите или ще ги пуснете по улиците на София да има повече кафяво!?Отговори бе, Фандъкова!!!

5

бай Петър

преди 12 години

"А последствията за кметовете, които не се справят, са ясни отсега: глоба от 1000 до 2000 лв. за всяко бездомно куче след 2016 г. и двоен размер на санкцията при втори случай."и как 3000 кучета ще се съберат в кучкарник за 500 кучета ? криза е -пари няма за училищата та камо ли за нови кучкарници ..

4

Catwoman

преди 12 години

Ей Петърчоооо,ти си много неграмотен !!!! Когато си нямаш и елементарната представа от неща не дей да коментираш, ставаш жалък с подобни обиди!!! Собствената ти злоба ще те отрови ,но и кучетата няма да плачат за теб!!!

3

papi

преди 12 години

Кучета не се кастрират само в Сеславци. Кучета се кастрират и в Богров, и в още поне 3 приюта, финансирани от чужденци, драга редакция. А от общината, вместо да не признават резултатите от пробите на НПО-тата да бяха направили проверка по-своевременно. Ако иматсъмнения за заразата, която Екоравновесие разпространява от месеци чрез кучетата, преседяли в изолатора - има доста вет. лекари в София, които са лекували кучета, пребивавали там в този период.

2

аз

преди 12 години

Бай Петре........помияра май си ти............кат не ти харесва живота.........планината те очаква.........

1

бай Петър

преди 12 години

ами сега .кой ще кастрира и ваксинира безплатно за мършите които продават *** зад граница ? да си изловят *** и *** които ги хранят по улиците и да се изхвърлят високо в планината -там да живеят, а не да ни тровят живота .