22

до 23

преди 12 години

И защо да давам 1000 лева за телефон, след като с NOKIA-та ми 6303, която струва 150 лева го превъзхожда с по-издръжлива батерия и по-качествени материали /стомана/...

21

капо

преди 12 години

Трябва определено да си ***, за да избереш Нокия пред HTC One X...

20

selo

преди 12 години

У наше село мислим, дека Нокиийката е Мерцедесо на телефоните. Еле оная с фенерчето...малиии....

19

Etien

преди 12 години

Цял живот съм бил с Ericsson от първите тухли от 1998 до момента в който през 2010-та се излъгах да си купя Нокия 5310. А през лятото на 2011-та когато си купих HTC Desire, беше най-страхотния слънчев ден. Издъних цяла каса бира за да отпразнувам!

18

Анонимен

преди 12 години

NOKIA ще фалира точно тогава, когато и последния завистлив *** в България умре...

17

Троен Аксел

преди 12 години

Само в български форум може да има толкова прости и завистливи хора! Windows Phone щял да се провали, NOKIA щяла да фалира?!?! "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!"

16

до 16

преди 12 години

Забива ти главата на тебе от завист и комплекси, ама какво да се прави, светът има нужда и от *** като теб...Този Windows май отзад ти е бръкнал, голяма злоба, голямо нещо, като не ти харесва кой те кара да го купуваш?!?! Тръгнал за мен да се притеснява нашия :-) :-) :-)

15

Анонимен

преди 12 години

За да има Window в телефона ти - означава по-висока себестойност. Android е безплатен линукс, който изисква изключително малко R&D за да го брандират.С други думи - когато си купиш телефон с windows - легално ти пробутват по-висока цена за твоя сметка - а гаранция за качество няма.Искам ДОБРЕ да се сетиш за този коментар, когато ти забие Windows-а следващия път.

14

до 14

преди 12 години

Не е точно така. Има хора, на които не им допада Андроид. Тепърва развиващата се Windows Phone е добре дошла за тях. Защо отричате нещо, което не сте използвали и което тепърва предстои да се развива не мога да разбера...Само Андроид и нищо друго! :-) Да не сме комунисти?!?! Майкрософт имат потенциал, така че да ги отписвате е повече от смешно. Да, не успяха с Zune, Internet Explorer е бавен браузър...Но успяха и продължават да успяват с всичко останало. :-)

13

@13

преди 12 години

Изисква се липса на какъвто и да е ум сред клиентелата мен ако питаш! На практика е точно така с ***-a - по света го купуват някакви очилати мухльовци, а в Чалгаристан комплексирани ***. :))) Относно Nokia... скоро ще са единствения производител на боклучавата OS на Microsoft и тогава ще са гарантирано лидери в нишата, но на дъното сред останалите.

12

AA

преди 12 години

Windows Phone тепърва ще набира скорост, предлага се от скоро и подобни сравнения с Android и iOS са повече от смешни. Поклон пред Стив Джобс все пак - за да зомбираш милиони *** по цял свят се изисква не само добър маркетинг, но и брилянтен ум!

11

Анонимен

преди 12 години

Прозира, че е платена статия.Нокия си го набиха с гаден договор с M$, сега ще се опитват да избият грешката си на гърба на потребителите (както обикновено се случва). Въпреки уваенията ми към компанията и качествената до скоро продукция, самия факт, че ще ми се търкаля windows из телефона и настръхвам.P.S. коментара е писан от Linux, другарю Гейтс.

10

Анонимен

преди 12 години

Аз съм в Зап Европа .В магазините в момента телефоните на Нокия са като бели лястовички ,има по някой модел .Колкото да се намират на щанда .Но реално умряха .

9

Анонимен

преди 12 години

На ябълката не може да се отрече имат уникален маркетинг.Един модел на година.Висока цена на устройствата.Зомбирани фенове готови на всичко да сложат в джоба си поредното изкушение.Друг е въпроса колко наистина са добри продуктите на Aplle.Познат наскоро с чисто нов айпод се наложи да го връща защото pc не го разпознаваше.Оказа се, че доста хора имат същия проблем.При цена близо 450 лв.Мерси.Да не говорим за половин час регистрации и простотии докато заработи.За зареждането да не говорим ....

8

Анонимен

преди 12 години

Ако нещо е с Майкрософт, то бягай бързо и по-надалеч.

7

Анонимен

преди 12 години

Всичко с времето си, технологичния пазар е много динамичен, днес един е на върха, утре е пред фалит. Нека да на забравяме къде беше Епъл преди 10-15 години и сега къде е. За разлика от много други технологични компании, Майкрософт успяват 30 години да се задържат на върха, което си е достойно за уважение.

6

ДО 4

преди 12 години

Моторола наистина не са лоши телефони но за съжаление масово българина си знае едно Нокия.Казвам ти го защото всеки ден се сблъсквам с това.Това е и причината да не зареждам Моторола в магазина си както и много други колеги впрочем.Като ти дойде и каже друго си е Нокия или виждаш ли Ериксон,Самсунг и Lg били некви измислени марки за какво да говориме.

5

Анонимен

преди 12 години

Моторола не я ли купиха съвсем наскоро някакви американци?

4

Анонимен

преди 12 години

3, в момента всичко е зле и е тотален комерс, но поне в някаква степен Моторола правят тук-там изключение. Виж Atrix, а най-добре изчакай някой месец евентуално за Atrix 3 - това ще е Моделът, само да видим ще го има ли за Европа, че и те с тяхната идиотска политика...

3

Анонимен

преди 12 години

Досега бях фен на Nokia, но досега нямаха нищо общо с Майкрософт. Препоръчайте ми нещо друго ... не искам нищо от Майкрософт.