24

Анонимен

преди 12 години

Твърде глупавички сте ми... Колите без шофьор си се движат доста добре и се оправят идеално с трафика. Малко странно е като видиш, че няма никой зад волана, ама като покараш малко след колата и видиш как се оравя ти става ясно, че това е бъдещето. Движат си се с максимално разрешената скорост, не се мотат и не пречат на никой. Доста по-лесно се кара около тях от колкото около някой йигит или пенсия.

23

до 13

преди 12 години

Принципно си прав, но не всеки мечтае да живее в САЩ. Аз примерно не мечтая. Роден съм българин и ще живея като българин в България! Да, много неща не са ни наред тук, но няма пълно щастие! Предпочитам малката си къща тук, пред огромната картонена колиба там!

22

do 21

преди 12 години

Сигурно повече хора на година измират от нещастни случаи при разходка в парка или от разчесана пъпка, какво предлагаш, да се разхождаме чрез симулатор ли?

21

Анонимен

преди 12 години

7, "удоволствието" да караш колата струва само в България живота на над 1000 души годишно! Ако толкова искаш да се кефиш като караш кола ползвай симулатор или карай на писта!

20

Анонимен

преди 12 години

Ристо Мотористо, има смисъл и колата сама да се движи. Примерно пращаш колата след обед да вземе децата от училище, да ги закара в къщи и след това да се върне самостоятелно до работното ти място!

19

панса

преди 12 години

дявола като си немал ,работа,какво правел,еб.л децата си.

18

4и4о замфир

преди 12 години

да ама,не.ще стане когато ми цъфне налъма.да е.а мишеморковци.*** американета.ало минавали кораб4е.анкенетаааааааа.

17

АНОНИМЕН

преди 12 години

Явно на там отиват нещата , май на времето американците първи въведоха пътната маркировка и светофарите после автоматизацията на същите света се развива какво да се прави.

16

Анонимен

преди 12 години

охааааа , американчетата да не забравят все пак че на компютрите ще пише made in Китай , ще бъде бая интересно

15

Анонимен

преди 12 години

докато колите тръгнат без шовьори , щатите ще са като Невада , пустиня

14

Аййййй

преди 12 години

А шофьорите къде ще бъдат през това време?Аз предпочитам да съм на задната седалка с някоя засукана мацка.

13

До 9

преди 12 години

Да бе, защото са US ***, са си направили страна, в която всеки мечтае да живее, а ти като не си *** си стоиш тук в мизерията и се правиш на интересен, че се присмиваш на американците.

12

коко

преди 12 години

ми ти ще се возиш, а тя ще си те вози У лево, У десно

11

Анонимен

преди 12 години

тия не им е останало какво да правят и се намират на работа

10

Ристо Мотористо

преди 12 години

А мотори ще има ли, хахахахахах, само неразбрах каква ми е файдата, нали колата е аз да отидя някъде, а не самата кола. Ако е камион за превоз на товари ОК.....

9

Анонимен

преди 12 години

US ***

8

Анонимен

преди 12 години

7, в началото със сигурност ще има катастрофи, но идеята на черните кутии е да може се настрои техниката така, че да няма катастрофи. При хората и да има черни кутии, които да показват, че катастрофата е причинена от препийване или невнимание, няма как да настроиш хората така, че следващият път да не се случи!Освен това, черните кутии могат да помогнат за по обективно установяване на отговорноста при една катастрофа.

7

Анонимен

преди 12 години

Щом са предвидени черни кутии, значи се очаква да има и катастрофи. А когато някой "приятелски" настроен хакер пусне червейче в системата , стой та гледай какво става. И къде ще остане удоволствието да си караш колата????

6

зрънчо

преди 12 години

личи си че черпиш инфо от сериалите. типичен пример за дървен философ - такива в бг с лопата да ги ринеш!

5

ПорЦелан

преди 12 години

То и сега там се кара без глава! Фиксираш скоростта на 75 мили/час, на шосето не виждаш завой колкото ти е видимостта. Единственото забавление е врата на ферма с тръби на земята за да не излиза добитъка на всеки 10 мили или индианско казино понякога. Не може да вдигнеш повече от 75 мили за постоянно защото веднага цъфва полиция, а глобите не са много разнообразни - $300 или $500, ако пък е в района на училище, ремонт на пътя или си създал опасност за другите глобата се удвоява. :)