13

tz.k.

преди 12 години

Обществото вече не вярва на нищо и на никого. Как мислите, дали с този избор ще се задълбочи това негативно отношение на хората към така наречените "власт имащи"? Аз лично мисля, че с така проведения избор за председател на Висшия адвокатски съвет и избор на точно тази личност нищо положително няма да се случи - недоверието на хората ще продължи да расте, защото властта ще продължи да служи не на народа, а единствено и само в полза на "власт имащите". Повече коментарии просто са излишни!

12

Негенцова

преди 12 години

Благодаря, Бойко. И на следващите избори ще продължа да ти лагодаря.

11

Анонимен

преди 12 години

Тея бе дълго време шеф на ЦИК (Централна избирателна комисия). На такива места не се поставят ангелчета с принципи.

10

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯТА продължава Доковска с манипулации си назначи заместничка. Ураааааааааа!

9

Хронологията....

преди 12 години

Дядото на Ралица е член на БКП от 1926 г., баща и от 1954 г., самата тя от 1992 г. Ралица е 14-та братовчедка на Дилма Русеф. В това , че тя е комунист няма нищо лошо. Лошото е, че е избрана за шеф на адвокатите, а не за премиер. Познанството и с Боко е покрай БКП, двамата са членували в една и съща ППО. Друг е въпроса, че хора с нейното телосложение (Фидосова, например) по това време са в покой (зимен сън), а Ралица изглежда бодра. Ето това не проумявам аз.

8

724

преди 12 години

kradla

7

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! На Боко човека, дето му прикриваше далаверите по време на изборите:))))))) Трепач избор! Пък и прилича на Фидосова!

6

ем

преди 12 години

Жалко ми е за адвокатите. В София има над 5000 броя гладни и озверели и сега само ще плюат.Не мислете че всички адвокати са милионери а са просто *** и нагли.

5

Анонимен

преди 12 години

Туй прасе ли е или е червено прасе?

4

Анонимен

преди 12 години

"Така се стигна до освирквания в залата, след които софийски адвокати демонстративно напуснаха залата. " -потрисат кви са турбо-селинджъри. Що не изкарахте по една дамаджана ракия и да си пуснете чалга и да се нацепите като за световно?Би ви отивало :))) хахаха "Трябваше само да покрещят малко "Съдията и ушев *** але але " и да хвърлят няколко димки.

3

аватар

преди 12 години

По всичко личи че има и партийна намеса,ГЕРБ и/тук си каза думата !!!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Не съм адвокат ,но в случая съм на тяхна страна. Лесно е да ги плюете ,но замисляте ли се ,че в Народното събрание се приемат закони от хора без правно образование и с лекота им се пробутват за гласуване абсолютни недомислици и то умишлено. За да има вратички за някой ,който е човек на друг... Не знам качествата и уменията на тази Негенцова (само по изглед е като застаряло прасенце) , но дано си върши работата със съвест ,че точно тя им липсва на всички дето имат макар и малко власт.

1

Анонимен

преди 12 години

ето я отплатата за манипулираните избори