174

однокурсник

преди 12 години

Когато бил студент в Москва, Вальови приятели го попитали, какво работи баща му. Той отговорил:- Товарищ Живков назначил его ПАСТУХОМ /овчар/.Като видял учудения поглед на братушките, продължил:- Сейчас он стрижет и доить 11 000 овец в Правец! /по това време бащата - Васил Златев беше Председател на ОбНС - кмет на Правец/Днес синчето иска да дои, стриже и дере без надуване целокупния български народ.

173

до тука пак мълчат

преди 12 години

Бях на процеса. Полицаите не разрешиха движението ни по Цариградско шосе. Качихме се на тротоара. Няколко снежни топки наистина хвръкнаха към тях. Някои от младежите викаха "мафия". Тези, които не викаха мафия застанаха пред полицаите .Имаше отново изказвания,но всичко беше мирно. Според мен нищо не се е случило, за да се вдига излишен шум и да се създава напрежение. Целите на протеста са постигнати - отправени са искания .

172

Голям смях

преди 12 години

Вие защо си мислите,че като не зареждате ще го накривите на някой?Ами ако целта е да спрете да потребявате?Газта е безвредна за околната среда,но от тази година и тя има акциз-защо???Тока ще ви вдигнат с 10-15%(хабите го безцелно-обръщете много ресурс в топлина или охлаждане)откъде на къде това е привилегия на избрани.Гласят след 3 кубика вода всеки следващ да е по 5-10 лева.Замислете се малко.Банки търгуват с въглеродни емисии за които вие плащате акцизи-пари от въздух.И нека шоуто продължи...

171

към медии пазачи

преди 12 години

Бях на протеста в София. Никой не е бит. Може би имаш предвид друг град.

170

КРАДЦИИИ....!!!

преди 12 години

КОЙ ПОДАРИ НЕФТОХИМ НА АЛЧНИТЕ РУСНАЦИ ?!!!!

169

Медии лизачи!

преди 12 години

Полицията бие хората на протест, а българските медии мълчат като п***тки!

168

3 лв литър гориво?!

преди 12 години

Вижте сега,на всички ни е ясно, че горивата под 2,20 няма да ги свалят/с изключение на пропана и метана/.Каквото и да се прави- решено е и не зависи от нас- цените ще ги вдигат и вдигат и ще си правят гаргара като ги намалят с по 2-3 ст след всеки протест за да ги вдигнат после с 10-15ст.Някои ни обещаваха т.нар.Европейски стандарт на живот преди да ги изберем...Ето това ли е стандарта?Да,бих се съгласил с тези цени ако минималната заплата стане от 600-650 лв нагоре.Ама не знам кога ще стане.

167

Анонимен

преди 12 години

"Ей ,бат Бойко, за какво ги строиш тези магистрали когато си решил да ни откажеш от колите ?"Не питай, защото отговора е много лесен. ЗА ДА СЪБИРА ПОСЛЕ ТАКСИ!

166

@#$

преди 12 години

УМРЯЛА БЪЛГАГИЙООО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ВЪВ ВЕЧНА МИЗЕРИЯ С ТЕЗИ ВИСОКИ ЦЕНИ И НИСКИ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ .................

165

тука пак мълчат

преди 12 години

Протестът срещу високите цени на горивата излезе извън контрол.Малко след като демонстрацията беше официално закрита, част от протестиращите се опитаха да блокират кръстовището на Орлов мост.На място бяха изпратени подкрепления от столичната полиция. При пристигането на служителите на реда, обаче, протестиращите започнаха да ги замерят със снежни топки и камъни

164

90 евро

преди 12 години

ми е пенсията и ще ги ....... в отвърстията!!!!!!!

163

до Пацо

преди 12 години

Ти не си просто Пацо, ти си цял Панайот!

162

A 95

преди 12 години

Българи ,спрете да зареждате колите си за един месец и ще видите какво ще стане!Няма да умрем ако не си караме колата ,а и ще спестим някой лев.

161

Ани

преди 12 години

Да наистина никой не търси отговорност на Иван Костов,унищожиха държавата,а не само това,къде са стопанствата,предприятията и още какво ли не.Защо никой не повдига този въпрос.Ако не се вземем в ръце ще загинем като държава,то не че не сме загинали,поне да спасим това,което е останало.Народе събуди се!!!!!!!!!!!!!!!!

160

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ей ,бат Бойко, за какво ги строиш тези магистрали когато си решил да ни откажеш от колите ?

159

Анонимен

преди 12 години

Абе на повечето мат'рял са му сбъркани приоритетите. Вчера премиера и президента докато тихо мълком узаконяват безаконието на ски зоната в Банско, еколозите ни се занимават с обичая "тричане", и докато прави това нещо ББ ни обяснява как няма да свали ДДС-то на лекарствата, но ще запази преференциалната ставка за ДДС на хотелиерите от 9 % ........... и вместо за тия неща да бъде замеран с камъни и развалени яйца, Вие се занимавате с цената на бензина ...... да поевтиннее с 50 ст. :))))) и к'во ??

158

brigante

преди 12 години

за съжаление тези стачки няма да имат никакъв успех, но който може нека отиде да реве, за да покаже на рогатите, че не е нисш по дух!още минала година си предрекох, че есента на 2012г. ще караме на цени 3лв. литъра...и много от вас си го предчувстваха знам това(изчистете се и отворете си съзнанието, и ще виждате още по-добре)едни от причините са: спекула; много сте комплексирани и не слизате от колите; много потребявате като цяло(само да можехте да се осъзнаете-нямате нужда от повечето неща - ~80% от материалните блага, които ви поробват); изравняване на стандарт и сме отдавна без преференции; световна криза като цяло, защото хипер много се потребява - хиперпотребление е икон. термин!!! който е *** няма да разбере:)не бъди бот, бъди разумен човек! отвори си съзнанието!

157

Глас народен

преди 12 години

Къде го Лостов да обясни защо продаде Нефтохима на крадливите азиатци ? И къде са русогъзолизците да ни обяснят ,че работят на загуба ?

156

Анонимен

преди 12 години

Една камара пари харча за бензин да карам малката на градина, маменцето ви гербаджийско !Не си напълниха гушите ..

155

за 179

преди 12 години

Аз имам по-добра оферта -изберете *** за мазен депутат и ще прокарам закон да е фрее манжата и бензина. Става ли ?