36

ТОЙ - до 33

преди 12 години

Коментара върху, който разсъждаваш дори не беше от мен :) Познаваш - грънци :) Виж, обаче човека се изрази много добре. Оборвай с Ентелект,,, другия начин всеки го умее ;)

35

Анонимен

преди 12 години

По принцип не съм му фенка на Адам Сандлър, но "Жена назаем" си беше супер забавен филм. На моменти съм се смяла до сълзи. Не виждам какво толкова не им е харесало на тъпите американци.

34

Стоимен

преди 12 години

#24,очевидно не разбираш от кино. :) На хора като теб сигурно им трябва 10D филм,който да им мирише,пръска,хвърля предмети,от който наистина да усещат,за да бъде задоволен безкрайния им апетит.Хайде кажете,че музиката на Бетовен не струва,картините на Ван Гог са драсканици,филмите са слаби клипчета...

33

Стоимен

преди 12 години

Така е,като се правят филмчета,а не филми.Актьорите играят за между другото в някоя романтична комедия,за да натрупат малко пари,а не си поставят за цел да изиграят велика роля,която ще остане за поколенията.Брандо беше такъв актьор.От съвременниците се сещам за Даниел Дей-Луис.Дано този период свърши колкото се може по-скоро!

32

mnenie

преди 12 години

Странно ,вече го препоръчах на приятелка ..напоследък всички филми Мейд ин Юса са ми еднакви , безспорно е ,че Уди Алън е класа,но той в последните си филми не беше особено впечатляващ .

31

до 28 номер

преди 12 години

Значи все пак си фуста. Познавам Ви дори по начина на изразяване - елементарен светвате и загасвате. За секса не се притеснявай, ти като свършиш в кухнята, аз ще те оправя после. Взимаш си душ, подготвяш се и идваш.

30

до 6

преди 12 години

Виж сега, принципно на всички ни е писнало от еврейската хегемония в Холивуд, но за Уди Алън не си прав, човекът е гениален

29

Вагнер

преди 12 години

А няма ли да има оскари за най-добрите артисти на ***-Обама,Буш и Хиларито!!????

28

Sam

преди 12 години

Поредния *** лансиран от собствениците на студия (от същата порода като него). Една от причините за западащото американско кино и смешни оскари.

27

до 19

преди 12 години

Ало, секситчето! Като не знаеш какво да правиш с една жена в спалнята, я пращаш в кухнята. Всеки си има право на мнение, но го оборвай с доводи и акъл, балканжиьо!

26

xaxaxa

преди 12 години

E ne zavijdaite 6toto Adam naistina ima golemi popadeniq , ne e za vseki , na men li4no mi dopadat vsi4kite mu roli :)))) naistina me uvli4a i raztovarva s netipi4niq si evreiski xumor ne go mrazete poneje e evrein , dori sam se osmiva v pove4eto filmi edin gotin 4ovek . :)

25

Анонимен

преди 12 години

Единственото комично при Адам Сандлър е,че се мисли за комик...

24

:)

преди 12 години

хаха 23 искрено ме разсмя :)))))))))))))))))))))))

23

Селянин

преди 12 години

То сякаш филмите получили ОСКАР стават за нещо.Например филма Титаник - егати бозата,егати скуката ,егати олигофренския филм.

22

brigante

преди 12 години

само да вметна, че Адам Сандлър НЯМА НИТО ЕДИН СЛАБ ФИЛМ!и е най-уважаваният и най-харесваният комедиен актьор в америка и не само!няма да намерите слаб филм с негово участие!хипер приятен артист и само хипер будала би дал thumbs down за него!тез' малинки нямат никакво значение:)

21

Анонимен

преди 12 години

недей да философстваш дали съм в грешка или не. Ако съм в грешка направо го кажи - жена ли си, или не ?

20

До 19

преди 12 години

Хайде още един мрънкалник. Осъзнайте се!!! Преди да започнете да полагате усилия (вместо постоянно да си намирате по някой виновен за неволите ви), няма да се оправи скромната ни държава. Относно фустата - в грешка си, но ще запазя добър тон ;)

19

White Rabbit

преди 12 години

Аз вярвам , че някой ден всички *** ще умрат и ще живеят само нормалните човешки същества, които са уникални и не са копия на останалите.

18

До номер 17

преди 12 години

Като ти гледам коментарите - 100% си някоя фуста. Аре бягай на мивката и от тук нататък ще се обаждаш само когато те питат. Ясно ли е?

17

Machiavelli

преди 12 години

Номер 6 я лапай там 300те левчета заплатка и мълчи, *** такъв.