52

Ива

преди 12 години

Бих се подписала за промен в НК,но за съжаление живея много далеч в страната.Инъче подкрепям начинанието.

51

До 69

преди 12 години

Елеонора въобще не се притеснява, тя само гледа как да прикрие участието си в отвличането на сестра си, и последвалото убийство. Няма логика: Защо приятел на Елионора иска откуп от годеника на Елеонора за сестра и??? Защо не са отвлякли Елеонора, и да искат за нея откуп от годенека и?? Хич няма логика в тази работа. а Елеонора ходи като цветарка от телевизия в телевизия и обвинява всеки, само не себе си, точно на принципа на крадеца, който вика "Дръжте крадеца?

50

KJ

преди 12 години

Ужасно престъпление дано да си получат заслуженото. Само едно не мога да разбера майката на момичето се показа 1 път по телевизията а сестра и всеки ден и говори все едно нищо не е станало така ли една сълза не видяхме от нея какво е това сърце нейното по нищо не издава че скърби за сестра си. Ако е мой роднина 2 седмици няма да знам къде се намирам и през ум няма да ми мине да ходя по телевизии и така нататък :(. Лека и пръст на момичето!!!

49

Раник56

преди 12 години

Извършено е Чудовищно престъпление - Лишено е от живот МЛАДО МОМИЧЕ ...няколко *** ,решили да изкарат пари "по лесния начин " -убиват без да се замислят - едно дете ?! Тези гадове не заслужават да дишат въздух .

48

Анонимен

преди 12 години

ТАЯ МЕДИЙНА "СЕСТРА"-ЗВЕЗДА НЯМА ЛИ ДА Я СКРИЕТЕ ВЕЧЕ?ТО СЕ РАЗБРА ВСИЧКО, ОНЯ ПОЛУЧАВА НА БИРАТА МРЪСНИ ПАРИ НАСЛЕДСТВО, ЗАПОЧВА ДА СТАНА "ГОТИН", ИЗЛИЗА И ЧУ.А СЕСТРА Й (УБИТОТО МОМИЧЕ), ОНЕЯ ИСКАТ КИНТИ, ОТВЛИЧАТ ПО-ВАЖНАТА ЗА "ПАРАЛИЯТА" И ТАКА. ТО ЕЛЕМЕНТАРНА ЛОГИКА. ТАЯ ИСКА ВСИЧКО ДА СЕ КАЖЕ ЛИ? И НА НЕЯ НЯМА ДА Й ХАРЕСА. ЛЕКА Й ПРЪСТ НА МОМИЧЕТО, НО ТОВА Е ЖИВОТА. НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ПАМЕТТА Й. КАКВОТО БИЛО, БИЛО!

47

ми

преди 12 години

Не сте ли виждали дискетата на доносника и неговото верую за истина и доброта-но разговаряте ли с Господ с маймунското му А-и за вас нещата ще са ясни колкото на нас?Закона не е за човека сътворен отдавна-за правила говорят поголовно-дали са обгазени от пламъка на похотливи баби-те чувство за вина едва ли някога ще имат-робота Желазко явно им е винаги кумир.Истината при военни не търсете никога-те са извънредни от звездите и малко е да хвърлиш бомба по такива които гаврят се със всички !

46

202

преди 12 години

много пари се въртят подплатени като надуваеми дюшеци и още искат да ги надуват така че скоро няма да излезе истината и една поговорка /дето шуми нещо като хартия ,говор не се чува / жалко за унищожения млад живот прекъснат в своя наи хубав полет .,но мили момичета ,хора бъдете по предпазливи ,не се доверяваите много хората вече имат очи ./ПАРИ/сърце силикон и ръце окови.

45

MARIANA

преди 12 години

NIAMAM KOMENTAR KAKVOB STAVA

44

Анонимен

преди 12 години

Елеонора, няма да се притесняваш! Цуцо физкултурата и Боко Шланга - ако трябва ще самоубият всички които се разприказват... Няма да научите нищо което МВР не иска да знаете!

43

анонимен

преди 12 години

много си *** БЪЛГАРИНО,за кой път ти казват и напомнят,пиши на кирилица,когато пишеш на латиница,става ясно,колко ти е мозъка в главата

42

rumen221

преди 12 години

ПОМНИТЕ ЛИ БЕШЕ СКОРО2. Каква е връзката между това момиче и другото, изчезнало в Мездра (Руска Бяла) освен, че и двете са имат подозрителна близост до Мишо бирата И ДВЕТЕ ОТГОВАРЯТ НА СЛЕДНОТО ХИПОТЕТИЧНО ОПИСАНИЕ (ИЗТЕКЛО, ПРИМЕРНО, ОТ НСБОП):- Информацията за нарко-заводите в Мездра и Перник ИЗТИЧА ОТ МНОГО МЛАДО МОМИЧЕ ИМАЩО НЕЩО ОБЩО С МИШО БИРАТА (това е гола хипотеза, но момичето тайнствено се оказа в чужбина била *** - същото което твърдеше Флоров за убитата БОЖЕ, КОЛКО ЕДНАКВО И МИЛИЦИОНЕРСКО?!?!)

41

мафия

преди 12 години

Хе..да не се надява...

40

ВЕСО

преди 12 години

Бог да прости Мирослава-но за сестрата мнението ми е негативно.Дано да греша.

39

Румчо

преди 12 години

ти се оля ве, че платят и без такова пинявене

38

mariana 70

преди 12 години

koito e saglasen s men da komentira

37

mariana 70

преди 12 години

kade e eleonora kade e borislav sina na mi6o birata zatrihte hubaboto dete

36

mariana 70

преди 12 години

za6o maikata i kakata imat tolkova spokoini da ne kaja dovolni fizionomii da pazi gospod

35

до 54

преди 12 години

при такъв тежък стрес обикновено хората са на силни успокоителни, за да не рухнат психически. тези лекарства са толкова силни, че човек е като вдървен външно и вътрешно, не знае на кой свят се намира и може да прояви неадекватни емоционални реакции - дори смях. така че, нека да не съдим прибързано само по външни прояви.

34

Анонимен

преди 12 години

би трябвало елеонора да е отвлечената а не сестра й!не виждам логика ако аз имам много пари и искат да ме рекетират да отвлекат на моето гадже сестра му!освен ако няма нещо друго!

33

Възмутен

преди 12 години

Всичко е ясно - МВР "самоуби" единия участник, сега се опитва да прикрие всички следи и после ще натиснат прокурора да напише едно есе по "случая Мирослава" ще го вкарат в съда - след 2-3 години. Съда ще се хване за главата, че няма никакви доказателства и ще почне да назначава експертизи, ще се разболяват адвокати и свидетели. и така още 6-7 години, а дотогава търговията с наркотици в пернишко ще осигурява средства за новия мандат на герб...