28

ддд

преди 12 години

ДА МЕ ЦУНАТ ОТЗАД И ПРОФОН И ХАМЕРИКАНЦИТЕ !!!!АЛЧНИ НАГЛИ К***ЛДАЦИ !!!АКТ....А ЗА ТЯХ , ОТЗАД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

ВЪН!

преди 12 години

МРАЗЯ И НЕНАВИЖДАМ НАГЛИТЕ, БЕЗКРУПУЛНИ И БЕЗКРАЙНО ЛАКОМИ АМЕРИКАНЦИ! ВЪН ВСИЧКИ ГНУСНИ АМЕРИКАНЦИ, ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА (УОРЛИК, ТРАЙКОВ - ШЕВРОН, КАРАДЖОВА - МОНСАНТО) И ТЕХНИТЕ ПРОЕКТИ - ГМО, ШИСТОВ ГАЗ, ПИПА, СОПА, АКТА И Т.Н. ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА РБЪЛГАРИЯ! ВЪН!!!

26

до 25

преди 12 години

има Конституция в България и там ясно е записано, че не мога да бъда записван, сниман и още други неща без моето изрично съгласие ако в Щатите е влязла в сила ПИПА и СОПА, то тя да си действа там, ако сървърите им са в Щатите, това мен какво ме засяга ? да си следят трафика там и да не ме карат насила и едностранно да приемам нещо, с което не съм съгласен.

25

Бизнес

преди 12 години

Ако в момента, някой инвестира в търсачка и я оповести като `Анти Акта` , може и да отхапе от дела на Гуглето.

24

Пазете се от телефон

преди 12 години

0888 70 53 60От този телефон биха ви тормозили от Профон.

23

Анонимен

преди 12 години

Хвала вазе стари люде и тояжка оправяла!-народна песен

22

Online Radio

преди 12 години

Точно вчера ми се обажда някаква пръдла от Профон. Егати агресивната дето беше. Обаснявам и, че стрийма е от щатски и руски сървър, но тя ме заплашва, че `нямало значение - трябвало да им плащам`. Ама аз не въртя реклами, радиото не е комерсиално. Пак `нямало значение, те държали правата за световната музика`.Ако беше срещу мен щях да я наплюя.

21

Анонимен

преди 12 години

Do 25Това е ако се регистрираш.За к'ъв *** ти е да се регистрираш?

20

bbb

преди 12 години

И ДА и НЕ угасна още един свободен тракер BTJUNKIE

19

до 22

преди 12 години

Ако имаш предвид това : " Администраторът на домейна ви може да:преглежда статистически данни за профила ви, например статистика относно инсталираните от вас приложения;променя паролата на профила ви;" то и досега си функционираше и става въпрос за промяна по заявка , а не ей така за кеф . Как иначе потребителите да си сменят данните илид а прекратят профила си по желание ?

18

ACTAVIS

преди 12 години

Всички свързват ACTA с правата в интернет, особено младите хора. А старите и болните трябва да протестират също, понеже ACTA засяга генеричните лекарства, а тази тема е още по-зловеща от интернета. Без интернет се живее, без лекарства се умира ! F.*.C.K. A.C.T.A !!!

17

Анонимен

преди 12 години

22 ,В кое изречение прочете такова нещо ?Или си разбрал-недоразбрал.

16

анонимен

преди 12 години

21, ти май наистина не си я чел ? дори могат по тяхна преценка да ти сменят паролата.

15

Анонимен

преди 12 години

Верно я прочетете новата декларация на Google , аз не видях в нея проблем .

14

Анонимен

преди 12 години

... а в това време цената на бензина гони 3лв/литър.

13

цялата истина

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и проатестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатираят,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия цялата истина......

12

Анонимен

преди 12 години

Но какво ли ви обяснявам , който има малко мозък търси информация от много източници , който няма сляпо се води по днесаджийски статии.

11

Анонимен

преди 12 години

Всички бяхме там - ако е било повече саркастично или иронично твоето изказване, както твърдиш се извинявам

10

Анонимен

преди 12 години

както вече казах , днесаджиите не отразяват истински новини , те си пишат каквото им се поръча . Истинския протест нарочно не го отразяваха до последно, а накрая писаха някакви глупости като дори пропуснаха да споменат ,че е в цяла Европа. Сега пък пишат за това "събитие" ,че било общоевропейско . Е , не е . Цялата работа е да се покаже една смешна сбирщина млади цоциалисти и после всички предишни протести да се дискредитират като комунарско дело.

9

8

преди 12 години

10 , *** виж подзаглавието на "новината" влез в гугъл , потърси малко информация за общоевропейски протест и после пиши глупости . Аз съм против ACTA и всякакви подмолни машинации , но този протест е просто прах в очите и долна манипулация . Предния беше истински , бях там , знам . Този е с цел ходене на концерт и щракане с пръсти , това не е протест а постановка от селска вечеринка . А ГЕРБ са чучела и *** , това е така .