119

до 155

преди 12 години

А Боко е*е и тебе...

118

Възмутена

преди 12 години

защо при спечелено дело в Страсбург ще плаща държавата т. е.от моите пари.Да плащат тези дър. служители които превишават правата си.Ако всеки дър . служител отговаря персонално няма да има толкова извращения и да се правят на велики пред обикновените хора които в крайна сметка им плащат заплатите.

117

2012

преди 12 години

...до :((( ...155...Зле си братче,ако чакаш ББ.да ти пази жената...

116

Анонимен

преди 12 години

Пътят към феодализма да *** не!

115

Анонимен

преди 12 години

Или Слави Бинев.

114

:(((

преди 12 години

Изберете Алексей Петров.Тогава ще изнасилват жените и децата ви пред вас ако не плащате!

113

Анонимен

преди 12 години

с две думи БОЙКО БОРИСОВ като главен секретар на МВР и стара мутра си е скрил старите другарчета от мутренските години ,накиснал е други ииии.... Е НАГРАДЕН от Американците.Този бандит по този начин излъга и народа на изборите но идва Видов ден.И той излъга народа като царя ,но много повече открадна от народа.Сега се живее по зле и от 1997г. най-лошо е,че не се вижда края на тази МАФИЯ.

112

Анонимен

преди 12 години

Според написаното много е дебела работата и вони та се не трай!Браво на А.Христов за смелостта и силата да дърпа бика за опашката!Всички трябва да действаме така!

111

Европейски

преди 12 години

Наистина от 22 години България се управлява от доста голяма група бандити и престъпници, макар че все не ни се вярва.

110

Анонимен

преди 12 години

"Вълкът козината си мени, но нрава никога"!Мутрата си остава мутра во веки веков.

109

2012

преди 12 години

Тези, дебеловратите държавни служители,за своите простъпки действително не плащат нищо и нямат санкции в-ху заплатите си , но получават стабилни бонуси....Бонуси...ех ,каква приятна думичка,как гали ушите на много некадърници, как топли джобчетата им... И как само им го разрешаваме безропотно всички ние...Докога , а ? НАРОДЕ!!!!!

108

Анонимен

преди 12 години

И тьи като отатьк знаят много добре какво става тук---Шенген през крив макарон !

107

Анонимен

преди 12 години

проблемът е в това, че виновните държавни служители не плащат нито стотинка. Ако Законът постанови виновният служител да плаща 10 до 20 % от отсъдените обезщетения тогава и служителите, и преките ръководители и баш тиквочите ще се замислят.

106

Анонимен

преди 12 години

"Операцията се ръководи от Бойко Борисов, който тогава е главен секретар на МВР."де го сега да каже, че станишев му е виновен, да плати глобата, няма да бърка все в моя джоб като сгафизатова не ни искат в шенген

105

bg

преди 12 години

ZAPI6I SE V OTBORA PO BALET I SI SLOJI SYTIEN DA SE XARESA6 NA STRAZBYRG,,XA XA XA XA

104

phantom menace

преди 12 години

да ги осъжда, че от комунисти маскирани като мутри и изживяващи се като премиери и спасители на света ни идва в повече.....

103

на мафиотите

преди 12 години

и на пълните наивни *** много им се иска държавата ни да изглежда пълна с полицейско насилие и полицейщина. Дебеловратите имат достатъчно пари да плащат, а комунистите,щом взривиха цвета на нацията в църквата в Сф.,Щом в европейския парламент А.Първанова Ст.Илчев и Илиана Йотова сравниха родината си с мафията в Италия, сега биха възобновили и партизанското движение, само и само да дойдат на власт.

102

velko

преди 12 години

izmislena istoria kleveta protiv boyko 4e mu pradnat na pi4kataboyko e prav taka trabva da se deystva s tvarda raka bb e velik istoriata 4e poka4e

101

NIKOS

преди 12 години

ВИНАГИ *** ПЛАЧАТ ПЛАЧАТ ЗА ТРАКТОРА ПЛАЧАТ ЗА МАРГИНИТЕ ПЛАЧАТ ЗА ЗЛАТКО БАРЕТАТАТА СЕГА ПЛАЧАТ ЗАЩОТО БОЙКО ТАКА ГИ Е НАДУПИЛ И НЯМА ДА ВИДЯТ ВЛАСТ НИКОГА

100

me

преди 12 години

По 6 курса химиотерапия пожелавам на виновниците, да им е сладко!