46

kebap4eto

преди 12 години

intelegentite vinagi pre4at na posredstvenite

45

Леля Мара

преди 12 години

ГЕРБ пръщи по шевовете. Герберастите първи напускат потъващия кораб. На нас обаче, не ни става по-добре от тези постоянни скандали и рокади. И новият ще е като старият. Или пореден бушон, или поредна калинка. А на "придобилите имущество от незаконна дейност" мога да им кажа: Спете спокойно. Не се е родил този който ще ви вземе нещо. Освен к..а.

44

Запознат

преди 12 години

Цялата комисия трябва да разкарат, които и да пратят на негово място няма да устиска...при тая ***...и Б.Б. да отиде и той ще си подаде сам оставката...дано мине новия закон макар и не такъв какъвто го искат от европа и ги сменят останалите четирима гладни комисари ....

43

Възмутена

преди 12 години

Този човек си е повярвал че ще свърши някаква полезна работа.Наивник.

42

Защо

преди 12 години

Махат този високообразован и неопетнен правист вероятно за да назначан на негово място поредната подставена мафиотска мутра !

41

43

преди 12 години

БАЛОНА ГЕРБ СЕ ПУКА

40

неизвестен

преди 12 години

Браво за достойното поведение на Тодор Коларов,когото познавам от дете.Браво за кариерата която има до момента.Браво , за това че се върна в скапаната ни държава при положение,че можеше да бъде навсякъде по света и да живее спокойно с прекрасното си семейство.Тежко и горко на този народ с управляващи,които не могат да оценят знаещите и можещи млади хора.

39

Антикомунистов

преди 12 години

Сбъркана държава,в политиката едните сини,другите ***! В спорта тез дет. са сини са ***,пък им викат ***.Управляват комунисти,пък викат на другите" ***"!

38

бай Петко

преди 12 години

до 48. Колега, напиши в гугъла думата "можело а" без кавичките и прочети от къде законно могат да се изземат бая пари, ама никой не пипа там, въпреки, че има влезли в сила присъди. Прочети и ако искш коментирай тук. блг.

37

Крадлив Гербер

преди 12 години

Оххх, отдъхнах си...добре че го махнаха тоя

36

Още веднъж казвам!

преди 12 години

Левият завой на "Верона" - Младост (преди ХИТ) е позволен И от средната лента!!! Има светофар, маркировка и указателна табела, които предупреждават и въпреки това всички се бутат в лявата лента, където се образува невъобразима опашка, и съответно оставя празна и запушена средната... Още по-зле, ако някой завие от средната - винаги някой свири, мислейки си, че е в нарушение! Гледайте знаците, понякога наистина вършат работа!

35

Анонимен

преди 12 години

ХА така, а аз толкова се надявах, че при сегашния скандал ще вземат да конфискуват имотите на Огнян Донев и соффарма компани. АМА не Би - Аз ще взема да се кандидатирам и тогава - оле майко - всички настоящи и предишни депутати ще им комфискувам имотите, придобити от подкупи и далавери - ще оправя бюджета за нула време!!!!!

34

невинен

преди 12 години

Невинните Маргини, Маджо, Пашата, братя Галеви, баретата и пожарникаря се оказаха по-силни от Комисията за конфискация!

33

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен !

32

Калинка

преди 12 години

Пожарникарят: Търся нова Калинка, с която да заменя предишната Калинка!

31

Анонимен

преди 12 години

Има ли връзка гостуването на Тодор Коларов в Панорама със сегашната му оставка? Питам аз и отговор не искам!

30

Бойчо

преди 12 години

Това няма да е последната отставка.Герб ще трябва да слагат все по-некадърни хора по креслата на властта. Както е тръгнало изглежда е началото на края - спиране по нанадолнището вече няма.

29

36

преди 12 години

ама не ни управляват те в момента, смениха ги "честните" и обещаващите, но неизпълняващи

28

КАК МОЖЕ ???

преди 12 години

Този си е позволил като честен човек с достойнство да се опълчи на ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ и дори да и прави скандали !!!! Тук вещо се намесва ***, другарчето на Пашата, и го отсранява. Защото как е възмоно и що за наглост е да се опълчиш на мутренско-политическата ни престъпно илигархична вихрушка дето ни краде лъже и граби вече 23 години !!

27

Анонимен

преди 12 години

Ледът се пропуква господа съдебни заседатели!Дали с пукването на пролетта ще се превърне в ледоход?