31

Анонимен

преди 12 години

поредната деградирала *** с пари и популярност

30

Анонимен

преди 12 години

Номер 28 също е отворена....:)

29

Анонимен

преди 12 години

Номер 29, ти си абсолютен ***!!!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Само номер 20 разбира, от тук коментиращите.В този бизнес, едва ли има по голям професионалист от Кеит Мос.

27

Анонимен

преди 12 години

Тази наркоманизирана *** вече толкова години е налагана като образ по простата причина, че е подходяща за развращаване на младото поколение и като личен живот и като модел - друса се, слага си го, с който й падне, живее нощем, сменя си официалните гаджета като дамски превръзки. А сега вече е и откровена сатанистка.

26

До 20

преди 12 години

Щом всичките са модели, сравнения може да се правят-явно и ти си такъв разбирач, че нямам думи, а за това че на запад всички модни диктатори са гейве и харесват такива извратени неща-не означава, че трябва да ни го набиват и на нас. Попитай хората и ще видиш, че Мос вече я знаят само с аноркесията и кокаиновата й зависимост! Времето й на модел е минало,къде къдее по-пълно кръвни красивици има и ми дреме на шмайзера за тая дърта кака-хаххах

25

@ 28

преди 12 години

Тази кошница за пръв път я виждам днес и не знам колко се интересува от мен , но със сигурност мен ме отвръщава и не никак не ме интересува , ако интересуваше някой нямаше да ни я хвалят от днес.бг , справка Ким :) Че група *** с фотоапарати са решили да налагат идиотщини не означава , че тази жена е хубава или че простотиите им са изкуство.

24

една жена до 27

преди 12 години

Абе не знам на кой майка му е жестока и на кой не, но обикновено щастливите хора са позитивни и харесват другите, а нещастниците като теб плюят по всичко и не зачитат чуждо мнение. Може да е грозна, може да се друса, може да е всякаква, но нито й пука за вас, нито знае за жалкото ви съществуване. Цял свят й предлага договори и я боготвори, а ти *** реши, че щом ти не я харесваш - край, не става, твоето мнение над всичко, ***!

23

Kurski

преди 12 години

***, е по-жестока, че те е родила без мозък..

22

rusnak

преди 12 години

На тази снимка определено е "светица"... с неприкритият си сатанизъм и очевидно поруган и обърнат кръст... Но господ забавя, но не забравя, и католическата ***, ще си плати жестоко за извращенията си, рано или късно..

21

Ловец

преди 12 години

Подайте ми пушката за грозен дивеч. И махнете снимките, че ще изплашите някое невинно детенце.

20

,

преди 12 години

Западен поп фолк , нищо друго няма да ни покажете малки душички жалки.

19

Аз

преди 12 години

Аман от сатанизъм!!! Тия продажни к*рви да ходят да си се кланят на сатанинските си господари, без да ни го забиват в лицето!!! ГНУСНА ИСТОРИЯ!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Нещастна жертва на извратеняците - сатанисти.

17

Анонимен

преди 12 години

На българина му дай акъл да дава се в сфери, от които хал хабер си няма. Къде си тръгнал да сравняваш Лима и Амброзио, те са модели на Викторя сикрет. И кво значи "вече ги оплескали моделите" като Кейт Мос е била модел още когато Лима и Амброзио са ходели прави под масата. Не става въпрос кой е красив и кой грозен, щом до скоро беше на 2ро място в топ10 на най-скъпоплатените модели в света значи има защо и това доста по-компетентни хора от вас са го решили.

16

Фалшиви Инициали

преди 12 години

Абе, много сте набожни тук. Молитвата преди лягане казвате ли си? (иронична усмивка)

15

...

преди 12 години

Аз ако трябва да съм разбирач-трябва да съм гей, вече моделите толкова ги оплескаха-избират някакви криви и слаби, дето не можеш да кажеш мъж ли е жена ли е? А на тая кокаина толкова й е разбъркал всичко, че прилича на НИЩО! Сравни ми Адриана Лима с нея или Амброзио?! Това са жени! И какво като има пари?!?! ХАха, пак си остава грозновата! А празния й поглед не искам да коментирам!

14

Ужас !!!

преди 12 години

Кокаина не прощава ! Тази изглежда по-зле и от вещица сигурно е държанка на някой големец затова я лансират толкова много !

13

...

преди 12 години

Тази "повлекана" има пари да ви купи всичките смешници, дето само знаете да лаете.

12

Анонимен

преди 12 години

Така и не можах да разбера вече толкова години, КАКВО по дяволите й е толкова красиво на тая? С пари и п... се пробива навсякъде и във всичко.