290

Rucifer

преди 12 години

Чиста, професионална работа, без косвени жертви. Скъпа поръчка.

289

Kyciq

преди 12 години

Жалки хора, жалки коментари. За пореден път се убеждавам, че форумните *** могат само да бълват помия. Живи и здрави да сте, само хубави неща да ви се случват, компютърни мишки такива.

288

Анонимен

преди 12 години

Da,obiknovenno tupacite ne gi spoletjava,prav si..

287

Анонимен

преди 12 години

v igrata GTA postoqnno vzrivqvam koli po toq nachin i ot neq znam,che obiknovennite hora ne gi spoletqva takova neshto.

286

Джамбазин, Горубляне

преди 12 години

Проблеми с Газовата уредба сигурно... Много е намачкано, ама не е проблем.. ще го оправим като ново ще е, Мите Заварката че го нареже и сглоби за 500 лева цЕлото, една боя и е готово! С тези джанти балъците ще се избият да го гледат.. карала го е баба Германка само до магазина за хляб.. или монахиня - само до манастира за свещи, адвокат, пилот, лекар.. документи оригинални ще му направим, печати само в оторизиран сервиз за прегледи и мАсло и т.н.

285

Анонимен

преди 12 години

Пушкин, Пушкин, вместо да пишеш смешни рими, скъсай си *** от бачкане, като този човек и пак може да си поговорим. Едно си баба знае- едно си бае. Как бил забогатял? Ама представа си нямате как работеше този човек наравно с работниците си и какво правеше, за какво се бореше, кого защитаваше, но да се изкажете неподготвени. Нещастници, забогатейте и вие . Защо гледате в чуждата паничка?

284

Анонимен

преди 12 години

вземам джантите

283

Пушкин

преди 12 години

Живял грешно-умрял смешно.

282

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Кой каквото търси си го намира!Честен бизнесмен пръкнал през 1995г. Те всички честни бизнесмени тогава изскочиха на бял свят.

281

ааа

преди 12 години

защо сте толкова злобни бе хора..всеки от вас заслужава мизерния си и скапан живот, от който толкова се оплаквате...дребнави и злобни хейтъри..нима да отнемеш живот по такъв начин е добро...живота на съпръг, на баща, който живее в блок...паркира пред входа и децата му са ходили в кварталното училище, човек който водеше ДОСТОЕН живот...ако одобрявате това, то вие сте същите като убийците му..да БОГ ще го съди, но и вас също...

280

До 373

преди 12 години

А ти посочи поне един,поне един,който е спечелил с ЧЕСТЕН труд милионите си!КОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ?Тоя ,твоя?Сигурно и ти си бил на хранилката му!Айде МАРШ,***!Мислите си,че сте БЕЗСМЪРТНИ?Не,умирате по много грозен начин!Само се чудя,дали не са му избивали на тоя крилца,да става ангелче,от добрините,които е правил?Всеки получава това,което е заслужил!

279

Ралф

преди 12 години

Очевидно става дума за самоубийство. Цецо каза, че престъпноста е преобрена все пак.

278

Попов

преди 12 години

Джаро е !

277

Анонимен

преди 12 години

"Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив." -- Аааа не бе. Той бомбаджията е поставил взрива без да иска. Е така, по случайност. Просто е требело да го лепне некъде...Хаххахаххахаха

276

Анонимен

преди 12 години

@372 забрави да добавиш "Предполага се, че става въпрос за умишлен взрив." :)

275

Анонимен

преди 12 години

ogladniaxte i pochnaxte da se trepete samo taka mrasna paplach kapitaliusticheska.

274

Анонимен

преди 12 години

Ауди се взриви в движение в центъра на Варна!!!!Досега не бях чувал кола да се взривява сама.Марш в първо отделение!Взривиха "Ауди" в центъра .........,да това е приемливо!

273

Анонимен

преди 12 години

Нещо намирисва ,като развалена риба!Я да изследват ЗЪБИТЕ му,дали наистина е той!Данчо си го е направил сам,сега ходи да го колиш!Взрив под седалката му и има нещо останало???????????

272

Анонимен

преди 12 години

vcichki koito sa tormozeni ot reketuri i borci da im otmashtavat po tozi nachin ,za takiva samo taka .i nishto losho za martvia.

271

радио Ереван

преди 12 години

Абе аз не знам как няма нито един взривен дето да не е бивш борец, боксьор, каратист и т.н. споттен капазитет. И как пък все тия капацитети се оказват най-умните и най-добри бизнесмени че трупат милиони с невероятни бизнес иновации и упорит труд. не мога да го разбера това как става. А иначе като почине човек, има само една страна на монетата и тя е лошата.