47

ко

преди 12 години

Много си ***, Саше! :D Ако, нека ти се смеят хората ;)

46

Badi

преди 12 години

I az mislq 4e niskotarifnite kompani ne struvat no 4ovek nqma izbor kogato iska da si zeme bilet samo v 1ta posoka i ne znae to4na data na vra6tane. Do den dne6en nemoga da razbera za6to v nqkoi kompani ne samo 4e ednoposo4niq bilet ne po evtin ami dori e po skap ot dvuposo4niq kakav e smisala az moga si kupa 2poso4en i prosto da ne si izpolzvam bileta za vra6tane?

45

Анонимен

преди 12 години

Ами хора то за това им се вика нискобюджетни авиокомпании. Няма как да си платил някаква смешна сума за билет и да очакваш супер обслужване като в бизнес класа. Но пък когато става дума за кратък полет в рамките на 2-3-4 часа не е болка за умиране, че не ти сервират храна. Виж, ако ще летиш извън Европа вече е друго. Но като си решил да се разходиш до Рим или Париж, много важно, че една нощ няма да спиш, защото полетът е в 3 часа сутринта.

44

Анонимен

преди 12 години

Що не ги зарязват в Африка ами точно тук в България. Това някакво наказание ли е ?:)

43

Анонимен

преди 12 години

Всичко зависи от полети, дати, багаж и т.н. Скоро ми предстои ходене до Лондон и се оказа, че по тарифите на уиз трябва да платя 500 лева, да летя до Лутън и в неудобни часове. Комбинацията БГ Еър и БА ми излиза около 350 лева и ще летя до Хийтроу при това с храна на борда.

42

Анонимен

преди 12 години

Все съм летяла със всякакви нискотарифни компании без оплаквания, но тези Ryanair наистина бяха зле. Първо че пътеката е вечно задръстена с колички, от които се опитват да ти продадат някакъв джънк, цигари, парфюми, химикалчета, календари с женки. Много ме болеше глава - хапчета нямат. Останалите пътници ми дадоха, исках им вода - нямат. Купуваш си за 3 евро. Ами ако някой пътник наистина има нужда от спешна помощ - те нямат елементарна аптечка.

41

мухи

преди 12 години

Имаше някаква фатка с летище Пловдив.Община Пловдив и още 4 други им плащат летищните такси,само да е удобно на стотиците емигрантии от общината лесно да се изнасят от Бг.Дори забавянето на плащането беше използвано в предизборната кампания на Мамин Ваньо.Интересното в случая е ,че директора на летището е човек с педагогическо образование,много подходящо за меджърските му задължения,нали.Да не говорим ,че миналото лято летището започна да се разпада ,а тази зима и се срути част от покрива

40

Доволен клиент

преди 12 години

Не поставяй Wizzair в това число.Постоянно летя от София до Лондон със тях и съм много доволен.Самолетите им са нови а цените страхотни.Януари си идвах до България с тях,като двупосочен билет със всички такси и багаж беше малко под 100 паунда.За сравнение летях и със Austrian Airlines през януари до Дубай,самолетите небяха по-хубави.Дори напротив.А храната и напитките се заплащат не се заблуждавайте че са безплатни.

39

klient

преди 12 години

Аз съм летял много пъти и с Ryanair и с Wizzair, също така с Lufthanza, BA, Alitalia и т.н.Мога да кажа че обслужването и качеството на пилотите на нискотарифните компании нее по-лошо от това на останалите скъпи компании.Не мога да разбера, защо хора които са летели веднъж в живота си се опитват да дават мнение относно нискотарифните компании. Типично българска работа- некомпетентни хора оценяват останалите!

38

developer

преди 12 години

Аз веднъж им проеврих сайта за полети от Германия, но изобщо не ми се стори толкова евтино да се лети с тях. Те летят от Франкфурт-Хан, което е на над 400 км от Байерн. Освен това двупосочен билет струва 55 евра, за багаж в двете посоки още 50 евра или 70(20 кг), според сезона. Още разходи с влака и то ти излиза над 150 евра. Предпочитам да платя 50 - 100 отгоре, но да летя като бял човек с Лутханза или Bulgarian Air. Евтини са но за хорат които живеят близо до летището им.

37

Деян

преди 12 години

Защо всеки казва, че с British Airways, Lufthansa и т. н. храната на борда ти е безплатан? Не е вярно това. Вижте разликата в цените на билетите и ще разберете че си си платил всичко. Ако искаш да нямаш грижи при пътуване вземаш нормална авиокомпания, ако трябва да се придвижиш бързо и на ниска цена до някъде без багаж вземаш low cost. Това е! Кой каза, че комфорта с BE и LTH е по голям. Не е вярно. Летял съм с Wizz до Рим и самолета беше по-хубав дори от самолет на CSA или LTH и двата Еърбъс

36

Инсайдер

преди 12 години

Проблемът с Ryanair е че те по принцип ползват летище Пловдив, но в Януари поради мъгла са кацали и в София. Тогава летище София са ги пуснали на доверие, но още не са си платили сметката и затова сега са ги задържали от летището докато не си платят всички задължения.

35

nexusss

преди 12 години

До 22:Преди няколко дена ходих до Лондон и се върнах с WIZZAIR и мога да кажа, че съм очарован от тази авиокомпания!!! Чисто нови самолети А320, и на отиване и на връщане екипажа беше 100% български. Няма турбуленция, меко излитане, меко кацане и т.н. Мисля, ча за тези пари това е супер компания... На летището в Лутън видях и самолети на RIANAIR...ми да си кажа верно си бяха в окаяно състояние и неподдържани. Така, че айде да не ги поставяме под общ знаменател!!!

34

Ryanair

преди 12 години

Аз и мъжа ми сме м ного доволни от компанията. Освен това, са изключително евтини. Нормално е когато има мъгла - самолета да не излети, незвисимо дали е ниско-тарифна или не компанията. Ако трябваше да чакат на летище Пловдив - можеше и цял ден да не тръгнат. Пет часа нищо не са - не драматизирайте. Ако в София имаше мъгла - може би и на Бритиш Еъруейз нямаше да излети...Ама ако искате - качвайте се на скъпите самолети, вие сте богати и правите и другите богати...

33

до 32

преди 12 години

Е , значи аз сигурно се приземих и отлетях от нивите край Крумово . Говориш пълни глупости. Това е много добра компания и останах много доволен от нея. В неделя се приземих без секунда закъснение . Просто тези ниско-тарифни компании не поддържат офиси , не карат с автобуси до самолетите , нямат безплатни храни и напитки на борда , билетите им се купуват само по интернет и за това са по-евтини. А в София летищните такси са много високи , колкото са и в Лондон.

32

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм имал едно на ум за нискотарифните авиокомпании. Досега само 1 път съм пътувал с такава и не, благодаря, не бих повторил.

31

до 30

преди 12 години

От ноември 2011 полетите на Ryanair от и за летище Пловдив са преустановени.....

30

Тра-ла-ла

преди 12 години

Хехе... че вие какво искате - с нискотарифна компания да получите 5 звездно обслужване ли? Леко нагли ми се струват тия пътници.

29

Анонимен

преди 12 години

Няма нужда от кавги. Отворете сайта на Ryanair и пробвайте да купете билет от Пловдив до Лондон. Късмет!

28

Анонимен

преди 12 години

"Лондон до София с British Airways-160 паунда,комфорт,усмихнат екипажл, без скрити удръжки,ядене и пиене на корем-безплатно.Лондон до Пловдив с Rayanair..."Така си е. Става и с България Еър, обаче започнаха редовно да променят времето на полета. А и закъсняват доста често.