47

мартинс

преди 12 години

виваком с техния адсл са пълен съкс, какъв тряя си да ползваш връзка от мегабайт като можеш да ползваш връзка от 10 мегабайта на същите пари, че и малко повече да са .. разликата е в пъти.. за нищо не стават, мтел също за нищо не става.. стават само оператори който предлагат услуги без шейп това го знае всяко хлапе ;]

46

Пеци

преди 12 години

Представяте ли си със загуба от над милиард евро как ни надписват сметките във Виваком.

45

Сашо

преди 12 години

Надписват ги, защото трябва да ни излъжат и да компенсират загубите си.

44

Драго

преди 12 години

Е при тази информация за този дълг ми е ясно защо напоследък Виваком надписват фактурите.

43

Миро

преди 12 години

Виваком имат 1.65 милиарда евро дълг. И аз бих се отказал. Най-кухата компания е това.

42

Емил

преди 12 години

То кой луд би купил тази загиваща компания. Не се сещам за такъв.

41

1

преди 12 години

Който е бил в Индия може да каже колко е стойността на минута разговор от там до България - без никакъв роуминг и в двете посоки. Спомням си, че излизаше 6 ст. на минута в индийски рупии.

40

Бултелком

преди 12 години

В България няма реален пазар и конкуренция. Има монополи и картели.

39

Жик-Так до 33

преди 12 години

Без платени реклами, моля !!!

38

Ils

преди 12 години

Не смятам, че е добра идея да се прехвърлят номера на домашни телефони, освен ако нямате адски много познати които също са се прехвърлили. Все пак трябва да се помисли и за тези, които ви звънят без да знаят за промяната, колко им излиза.

37

Анонимен

преди 12 години

Всички са злета. На Виваком обслужването им е по-зле и от това на МТел. На Глобул - приятелката ми грам не е доволна от тях. Аз самият отскоро съм към тях и засега нямам оплаквания, но не са нещо особено. МТел - откак бяха тия мизерии с билинга, ми се мазнят много стабилно :)

36

до 38

преди 12 години

Турските оператори са по "стари" от нашите. Те предлагаха безплатни разговори още преди десет години докато ние тука имахме един оператор и мобилната телефония беше лукс.Рових се в сайтовете на Водафон - Турция и Тюрксел преди време и видях много добри оферти.Там примерно пращаш смс към номер и си таксуван с 2 турски лири и имаш неограничен мобилен интернет за 24 часа (без никакво ограничение на скоростта) Ако изпратиш смс със код за моб.нет за една седмица плащаш 5 турски лири и имаш неограничен нет за седмица..без ограничение на скоростта.Справка: Една турска лира е около 80 стотинки.

35

Ils

преди 12 години

40 жалко, че се води на починал иначе най-ниската им такса е нещо от рода на 3,90. Преди да преминем на тази такса редовно си плащахме към 20-30 лева за същите разговори.

34

Анонимен

преди 12 години

Домашния телефон го държим заради баба. С баба ми си отива и телефона. 14 лв на месец грешни пари. Исках да го прехвърля на Мтел, но понеже телефонът е на името на починал човек, не важи пренасянето на номерата.

33

Анонимен

преди 12 години

Еми ето истински случай с ментел - получих сметка 96 лв. и отказах да я платя.Поисках хартиена фактура (фактурите получавам в техен магазин), която се забави 3 мес.Когато най-накрая получих фактурата за да видя колко съм говорил и с кого се оказа, че сметката ме е спаднала до 65 лв. и се усмихнах и платих.

32

Анонимен

преди 12 години

Един от турските gsm оператори предлагаше тази нова година от 20.00 ч. на 31.12.2011 г. до 8.00 ч. на 1.01.2012 г. безплатни разговори с цял свят за да могат турците по света да си говорят.

31

Ils

преди 12 години

Егати майтапа, всички се оплаквате от надписване сметки от Мтел, а явно само на мен ми се е случвало това само при другите два. :))))))))))) Може операторите да си правят тото и който се падне Хахаха

30

Анонимен

преди 12 години

Хората в България се надяваха западняците като стъпят в България да направят обслужването западно и цените приемливи.Вместо това получиха лъжи, лошо обслужване и високи цени.В Гърция, където минималната заплата е 1000 лв., цената на sms към чужбина от предплатена карта е 0,07 лв. А цената на sms към Гърция е 0,00 лв.Като разбрах това и си купих гръцка карта. Защото иначе трябваше да плащам 0,70 лв. за sms към България от карта с роуминг на ментел.

29

с.

преди 12 години

След свинщините с билинга и надписаните сметки,които дойдоха по 3 наведнъж и изобщо цялата *** само *** може да каже,че е доволен от М-тел!Я се поинтересувайте в белите страни хората за какви пари говорят и каква политика имат мобилните оператори по принцип!И как не подновяват договорчета например!В България читав оператор и няма и човек избира между най-малкото зло,но по-големи нещастници от М-тел няма на планетата!

28

Ils

преди 12 години

Е всеки избира оператора си по това към кой оператор са повечето му контакти.