103

КУУУУУУУ....

преди 12 години

Анкетна комисия на оон-да го дуууу... Еврейска дезинформация!

102

Анонимен

преди 12 години

Глупости, повече от половината от това изказване е малоумно."убиват войници, които отказват да се подчинят на заповедите," - във военна обстановка това са дезертьори и се елиминират, да."да арестуват лица безпричинно" - това как да го разбирам, седи си човека, лоялен е на режима, не е замесен в терористични актове, и го арестуват? Аре стига ве."атакуват жилищни квартали с безразборен танков и картечен" - ами там има терористи с автомати и гранатомети. Справка - СНН.

101

пропаганда

преди 12 години

"установила анкетна комисия на ООН, цитирана от Ройтерс""Комисията получи достоверни и издържани доказателства"Тия "достоверните" вече сме ги чели и за оръжията на Садам и за "хилядите убити" от Кадафи и за 11 септември на талибаните ...Ако има наивници да им вярват...

100

Анонимен

преди 12 години

Този кръволок aSSaд ще надмине Саддам и Кадафи,взети заедно!Жалко е,че руснаци и китайци го крепят.Ама не се знае кога и на тях ще им писне.

99

Ф-1

преди 12 години

Защо никак не ме учудват тези зверства на главорезите на правителството!Същото беше и Ирак,Либия а преди 60-70 год.и в България.Всички тези убийци са обучавани на едно место: МОСКВА

98

Анонимен

преди 12 години

ЗНАЕМ ГИ ТЕЗИ (СИРИЙСКИ СИЛИ ЗА СИГУРНОСТ) ТЕ СА ВСЕ С ТАКИВА ИМЕНА КАТО МОШЕ,ИСАК,АВРАМ ДАВИД ,ВСЕ СА С ЕДНИ ГОЛЕМИ ГЪРБАВИ НОСОВЕ И КЛЕПНАЛИ УШИ И ДЖОМОЛЯТ НА ИВРИТ

97

OK

преди 12 години

Izrael e darjavata Masha za trupane na kapitali na NIAKOI SVOI SAOTE4ESTVENITSI OT AMERIKANSKI PROIZXOD

96

Анонимен

преди 12 години

ООН мълчи за заловените и убити на сирийска територия чужди командоси. Френски, над 50 турски, английски, еврейски и катарски. Сирийските власти трябва да отговарят пред съда, за избиването на тези командоси. Как си позволяват. Все пак, ООН да каже какво правят чужди военни на сирийска територия. На *** език, това се нарича агресия. Обикновено виновен е агресора, а не нападнатия. Както в случая трябва да бъдем убедени. И що за опозиция имаме, като основно е съставена от чужди военни. Странно.

95

Анонимен

преди 12 години

samo taka ,taka triabvashe i v balgaria na vremeto ne sega da mizerstvat xorata s pia amerikanski podlogi koito predadoxa balgaria izmenicite ,to koleloto se varti niama da vi se razmine mrasna kapitalisticheska zgam eksploatatorska na vajeto i v trapa.

94

Мики

преди 12 години

Сирийците силно желаят да се изтеглят руските и ирански военни сили, които оказват помощ на режима.Руснаците *** няма да пуснат Сирия, докато не я унищожат.Защо световната общественост мълчи...

93

Анонимен

преди 12 години

Информацията за уж случващото се в Сирия винаги има един източник, дето им казват опозиция. Беше някакъв комитет. Зад който стои само един човек в Лондон.

92

Среден пръ!

преди 12 години

Престъпления се извършват от слугите на сащ-терористите от ал-гайда! А защо всяка информация за Сирия идва от лъжците от Руйтерс? Едно време от ТАСС,сега от новите дезинформатори-фалшификатори!

91

ф-1

преди 12 години

Това е комунистическата демокрация! И ние бяхме "освободени" 44 год. от СССР,и много добре знаем колко "добре " се живее под ботуша на Москва. И в БГ преди 65 год. така избиваха народа,както сега в Сирия.Но,все по малко народи искат "братската " помощ на руснаците!

90

Анонимен

преди 12 години

че то думата Демокрация отдавна си стана синоним на нацизма , Демокрация=чист вид Фашизъм , и да не забравяме че лицето е САЩ,примесено с една смес от държави в терориристична организация наричаща се НАТО и *** им пази ционистистка държава Израел

89

anonimen

преди 12 години

Напротив Нинче , знам много добре че и двете америки са деца на Европа , Австралия също, явно си дошла на работа днес в послоството

88

Мери

преди 12 години

Какво правят?

87

Нина до 83

преди 12 години

И не забравяй четките към САЩ..и съюзниците така с географията ги обиждаш..некадърник.

86

Нина до 83

преди 12 години

И едни, който се мисли за европеец без да знае какво е точно..реално и косоварите, които се занимават с наркотрафик са европейци...е и ? Израел като не е в Европа какво или САЩ..искаш да ми кажеш, че си нещо повече ли...лелее...тук направо е забавно..ха..ха..

85

Нина

преди 12 години

До 85 Да но въпросът е, че в *** вече няма много нормални отдавна...ха..хаа..

84

Анонимен

преди 12 години

Никой нормален човек не вярва на медийната пропаганда.Но на управниците не им пука, те първо заробиха населението със заеми и сега си правят каквото си искат.