14

ferd12

преди 12 години

няма и даиматдобри резултати защото се управляват от некадърници.

13

Анонимен

преди 12 години

Тъй като шанса ми да се пенсионирам е 10 предпочитам парите определени за пенсия да си ги внасям и да ги харча когато имам нужда,а не да ги подарявам за бонуси вашата м...йка!

12

ОГИТО

преди 12 години

КУ...ВИ ЯЖТЕ!!! ПИЙТЕ!!!! ОГИТО ЧЕРПИ!!!!!

11

к. станев - ст.з.

преди 12 години

тия пенсионни фондове докато стане време да се пенсионираме ще драснат с парите че *** ги гони всеки може да смята ако ги сложат на депозит в банка ще бъдат на печалба или да купуват ДЦК но нарочно не го правят аз нямам намерение да си плащам и после някой да ми краде парите на тия *** нищо няма да им дам моите си пари мисля че мога сам да си ги управлявам не е толкова трудно всеки може пенсионните фондове са мошеници и лъжци трябва да ги бойкотираме всички

10

xj

преди 12 години

Хаха..блажрнни са верующите..не само на загуба, НО И ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ..а вие вЕрвайте им!

9

Ils

преди 12 години

Парите за осигуровки които в момента се взимат от заплатата отиват за изплащането на пенсиите на сегашните пенсионери. А от осигуровките мисля, че всеки може да се откаже, така или иначе няма достатъчно деца, които да искат да останат тука и да работят, за да се надява някой, че и той ще има пенсия като остарее. Браво на решението за влизане на осигуровките към държавния бюджет по време на комунизма, брилянтна идея просто.

8

ано

преди 12 години

Още някой да има илюзии за капиталовата система на осигуряване? Не че разходо-покривната е цвете и кой знае колко по-добро решение, но тази е жив обир, при това - с принудата на държавата и гарантиран от нея. Предполагам знаете, че със същия процент, който внасяте като ДЗПО, намалява пенсията ви от ДОО? Да не се изненадате след години, когато пенсията ви от 1-ви стълб е ниска, а от втори е изядена от инфлация, криза, лош мениджмънт, високи такси за администриране и така нататък.

7

Пирамиди фараони

преди 12 години

Не се казва на загуба, а отрицателна доходнос - по европецкому

6

Анонимен

преди 12 години

Като са на загуба втора година да ги закриват, безработни и на полето да копат царевица! Ако няма такава за копане - да лапат мамуля!

5

НИЛ-АТС

преди 12 години

А защо ги направиха задължителни? За да може с отдържаните от народа пари да се хранят някакви измислени фондове! Същото е с фирмите за топлинно счетоводство. Същото е със задължителното застраховане...

4

Анонимен

преди 12 години

Добре де, тези фондове ако не ги пипаш номинално си стоят същите, нарочно ли се влагат на загуба тук и там?

3

разочарован

преди 12 години

Дайте съвет как да се оттегля от тези кожодери. Е баш кожодери силно казано, но и тяхната ../не се чете /

2

възмутен

преди 12 години

Абе за какво ни вземате парите за осигуровки бе? Пенсия и без това няма да дочакаме! Пенсионните фондове си въртят далаверите и докато стане време да ни ги плащат, я камилата, я камиларя. Пък и без това Дянков се кани да опоска и Сребърния фонд, така, че братя и сестри българи, ще пием по една студена вода!

1

Georgi

преди 12 години

Един вид ще видим втора пенсия ама друг път. Не искам пенсионен фонд , искам аз да си прибирам тези пари. *** и пладнешкия обир, мамицата им. И без това малко хора ще стигнат до пенсия ами и тук ни прибират пари - чиста кражба .... и тук споменавам роднините на всички тези измислили тази система