47

САНДВИЧЪТ

преди 12 години

Да се вземе отстъпка за количество и с един чартър цялата *** Кленовски да "депортират".

46

до Стефчо

преди 12 години

Айде Стефчо ,...и за много години!

45

кво стаа?

преди 12 години

Още ли не е тръгнал?

44

до Старшина Ушев

преди 12 години

Пращай лъзгавото към Евереста на пазара на Младост, а оттам по веригата ще си го разпеделят Клен-четата!!!

43

Др. Менгеле

преди 12 години

Старшина Ушев - ти наистина си полицаи нали хаахаха ???личи ти отдалече , и си и от провинцията сигурен сам :)

42

Др. Менгеле

преди 12 години

Ранърса ти да не си бил в Италия та знаеш как е ??? Имате ли изобщо представа че в Италия също се оправяш с пари като тук ? И защо пишете коментари щом не познавате материята??От чиста злоба, както псувате и по гърците!!ЗАЩОТО СТЕ ТИКВЕНИЦИ !!

41

Старшина Ушев

преди 12 години

Сега като го *** калабрийските *** на кой ли ще се оплаква,щото там не е кат тук ,политиците да правят *** и на най-дребния мошеник.Ако му знаех адреса щях да му изпратя 2-3 туби вазелин,ей така да си има за 1 седмица пък после ще свикне.

40

ттт

преди 12 години

Надявам се, италианските зарвори да не са пренаселени.

39

xyz

преди 12 години

По принцип, на базата на международното право, извършител на престъпление може да бъде съден на територията, където това престъпление е извършено, но също така може да бъде съден в неговата родна страна или в родната страна на жертвата. Това дали някой може да бъде екстрадиран от една в друга държава е обикновено заложено в двустранни договори, въпреки че, доколкото сам запозната, ако става въпрос за Интерпол и Европол, екстрадиране би могло да се откаже само при много солидни аргументи.

38

Анонимен

преди 12 години

Поне съм сигурен че ще го осъдят!!!

37

Анонимен

преди 12 години

Е не сте добре.Няма как да го съдят в Бълтария-италианците,защото престъплението за което искат екстрадирането му е извършено на територията на Италия.Аман от "разбирачи" и "защитници на човешките права".Този да го пуснат на хората на които е изтеглил парите.Двата шамара,ще му се струват лек полъх.

36

в Италия

преди 12 години

ще бъде осъден, защото тук разни съдийки ала Тодорова ще го пусне с условна присъда срещу няколко пачки в зелено. Току що четох във" Вести," че прекратила някакво дело за отвличане поради давност, след петгодишно търкаляне по съдилищата.

35

нали!

преди 12 години

Наказаният полицай ,който му беше ударил шамар ,....е наказан :"Защото не му е ударил, още 20 шамара"!

34

до 34

преди 12 години

Италианкото правосъдие искаше да им бъде предаден ,...*** крал Кирил Рашков ,но Румен Петков ,тогавашен министър на МВР ,го скри с/у солидна сума !Преди това ---Филчев го спаси от 30г .ефективен затвор с/у 200 000!?

33

ОЩЕ!

преди 12 години

През Италия ,...в Бразилия!Има и още доста за ---Бразилски съд,от Бг !

32

Др. Менгеле

преди 12 години

Момчето до 2-3 месеца е в БГ помнете ми думата , 99% от въпросната организация са вече на свобода. И ви не знаете за какво говорите.Тиквеници.А знаете ли че БГ иска от Италия 150 човека за всевъзможни престъпления в това число изнасилвания и блудство с малолетни ???И няма нито един екстрадиран !!! >??? Кажете нещо по този въпрос , направете протест пред Ит. посолство , като сте толкова загрижени за Бг. ТИКВЕНИЦИ !!!

31

Анонимен

преди 12 години

Ама как така ще го екстрадират ?! Нали съдия Мирослава Тодорова не даваше и дума да стане за такова нещо? Сега ще видите какво ще стане: очаквайте в най-скоро време задружен рев от Съюза на съдиите в България, Върховния адвокатски съвет, Българския хелзинкски комитет, леля Ванче от БИПИ, редакцията и писателите от Правен свят, съюза на ходжите-юристи от Разград и този на градинарите-юристи за правата на човека и защита на парадите на гейовите от Каспичан!

30

nana

преди 12 години

до КокоДа видим там как точно ще го посАдят....;-))))))))

29

до Коко

преди 12 години

А замислиялиси се,че ако го съдят в БГ след 3-4 месеца може да е на свобода?Или що да го храним ние в затвора?Да си го хранят жабарите.

28

24

преди 12 години

Значи Франция и Израел могат да си защитават народа а нашите НЕ...Защо ли !!!