29

Анонимен

преди 11 години

До Продълж. на 31 Не сте единствените измамени от "Вегастрой". Много скоро, всички в абсурдната ни държавица ще разберат за измамите и престъпленията на тази фирма. Покрай тях, да се готвят да си понесат отговорността и всички лица и институции, участвали в измамните им схеми.

28

Продълж. на 31

преди 12 години

Случаят на ул."Петра" доказва,че простоватият мошеник няма мярка и налита да граби от силни и богати,високоинтелигентни хора,прилагайки хватки,дали резултат в контактите на Найденова с неуки,бедни,беззащитни хорица.Тези от ул."Петра"имат възможности и са се защитили.Говори се,че искат да принудят "Вегастрой"и"София Нов Дом"да съборят сградата и да я построят наново,без дефекти,но тези две въшкави фирми нямали нужните пари.Пита се обаче,какво да правят по-беззащитните им жертви от"Ст.Доспевски"?

27

Продълж. на 30

преди 12 години

Пита се, защо доказани мошеници продължават да вилнеят на пазара за недвижими имоти? В случая става въпрос за жена с ниско образование,която първо се "обучава" като дребна пионка във фирмите на по-едри мошеници,а после успява да разведе някого,да обсеби малката му и безобидна фирма и да приложи на дело и в свой интерес наученото от по-едрите мошеници.На ул."Ст.Доспевски"измами собствениците,същото е опитала да стори и на ул."Петра"/да ограби възрастен дипломат/, да измами и друг, силен на деня.

26

Относно 14 и 15

преди 12 години

Проверих по сайтовете за недвижими имоти - "София Нов Дом"продължава да търси балами чрез гръмовити реклами.Като се поразровите в интернет,ще откриете интересни неща за тази Зорка Найденова и нейната някогашна брокерска фирма "Зоримекс" /сега е на други хора/. Мошеническа история!А още по-преди това е загробила парите на много хора в грамаден блок,който още е предмет на съдебни спорове и се намира в района на "Ситняково" в София.Преди това госпожата е работила в Плевен в други мошенически фирми.

25

До 25.По принцип си

преди 12 години

прав/а/,но в т.3. допускаш една неточност - според нашите закони,би могло да се получи разрешение за строеж на сграда на отстояние само 1.20 м от друга такава.Строителите се възползват и успяват чрез връзки и чрез подкуп,да издействат такива разрешения и то в квартали,които доскоро бяха най-хубавите.Разходи се пеша из Сф-"Лозенец",а също и в Студентския град,където реституираха парцели между блоковете.На места е възможно съседите от две срещуположни сгради да се здрависат,стоейки на балконите си

24

Цените падат

преди 12 години

Населението намалява чувствително (емиграция, ниска раждаемост), следователно до 5-6 години много жилища ще останат свободни. Кой би искал да купува в градове където няма работа, липсва инфраструктура, не се извършва никакъв контрол на качеството и то на същите цени като в Централна Европа цените са същите (не смятат в жилищната площ балкони и стени), заплатите са 2-3 пъти по-високи, а цените в магазините (най-вече храна) много по-ниски.

23

Раздвижете пазара!

преди 12 години

Пазарът ще бъде жив и реален, ако:1. Заплатите станат поне 2 000-3 000 лв, а не 300-600 лв. Смешно е да се очаква, че хора с несигурни работни места и мизерни заплати, ще продължат да теглят големи кредити с цел купуване на жилища. Тази истерия вече мина и поутихна.2. Строителният надзор да стане по-строг и да бъде реален, а не - подпис/заверка срещу подкуп!3. Да се спре безумното презастрояване. Много апартаменти стоят непродадени, защото на 2 метра от прозорците им се издигат бетонни стени

22

Заповед

преди 12 години

Ние брокитата се събрааме и решииме да не падат повече цените. Горното да влезе в изпълнение от сега. Заповед!

21

Анонимен

преди 12 години

Страхувам се, че тази мазна брокерка е отсъствала от часовете по икономика.Такова животно миниимална/максимална цена не съществува.Цената не е ограничена от нищо както от горе така и от долу т.е може даже да е ОТРИЦАТЕЛНА.Случвало се е цената на борсови облигации да е отрицателна, защо да не се случи и за недвижимите имоти...

20

Анонимен

преди 12 години

Ами да, ако искате да имате някакви сделки изобщо, спрете да надувате цените и да се лакомите за голям комисион. Хората нямат пари и не могат да заделят от текущия доход, за да обслужват кредити.

19

Анонимен

преди 12 години

същата история- гаврошовците без 2 лева в джоба коментират, че квадрата ще падне на 20 лева, щото така им се иска....

18

Анонимен

преди 12 години

цените ще се вдигнат ЕДИНСТВЕННО ако банките свалят лихвите- на депозитите и на ипотеките. иначе всякакви други прогнози надолу-нагоре са празни приказки

17

holidaybg

преди 12 години

Цените в офертите все още са силно завишени. Строители и брокери се надяват някой шаран да се хване, а ако не, се почва едно яко пазарене, та дано да излъжем клиента на по-висока цена. Първото, което трябва да се коригира е определението за жилищна площ, защото 1 м2 жилище в България не е същото като в Германия, Полша и други страни от ЕС. Там не се броят стените, стълбищата и терасите. Така че 1 тристаен апартамент в нормалните държави е между 55 и 65 м2 а при на същият апартамент е 90-100 м2.

16

:)

преди 12 години

Във Флорида, на брега на Атлантическия океан, човек може да си купи апартамент за $100 000 - апатрамент като слънце. Не мухлясала кутийка, която ще започне да се разпада 2 години след като е построена. Като не ви падат цените - няма да ги купуваме.

15

Civil Engineer

преди 12 години

Ще падат още-за съжаление на нас строителите.Просто търсенето е спаднало много и по-скоро още да спада.

14

Искате ли да видите

преди 12 години

жил.сграда,чиито каменни подпрозорчени корнизи изпопадаха и едва не убиха човек,входната врата падна от пантите -на тротоара,а вътре,при дъжд от полилеите тече вода?Идете в Сф,до ИСУЛ,в самото начало на ул."Петра"-сега се обсъжда искане да бъде задължен строителят"Вегастрой"да събори сградата и да я построи отново.Наблизо там,в северния край на ул."П.Волов"същата фирма построи сграда,в чиито основи метални конструкции не са заварени,а сме в земетръсна зона!Апартаментите разпродаде"София Нов Дом"

13

Искате да останете

преди 12 години

с пръст в уста и да пиете чаша студена вода? Купете си апартамент на зелено от "София нов дом" - офисът им е в София,площад "Велчова завера",над пицарията. Ще ви излъже и ще ви лапне паричките Зорка Найденова - бивша брокерка, а след като успя да разведе собственика,вече тя е собственик на фирмата и неин управител.Ако не ви се вярва,заповядайте на ул."Станислав Доспевски",всеки ще ви посочи недовършената ни сграда,започната от тях и от другата тяхна фирма"Вегастрой".Сега ги съдим и духаме супата

12

vasco

преди 12 години

Te sega zapo4vat da padat.Taka 4e korigiraite cenite,balucite svurshiha parite.

11

Анонимен

преди 12 години

Пазара на апартаменти все повече и повече ще се свива, за сметка на еднофамилните къщи

10

123

преди 12 години

До 8, пак си чел отгоре отгоре, без да вникнеш в смисъла. Галина Максимова казва че пристига бай Пешо и иска за панелката в Люлин 90 000 евро и вместо да бъде напъден като мръсно куче, някой льольо вземе че я публикува. Това естествено не означава че има балъци дето ще я купят, но обърква бай Спас, който също иска да си продаде панелката.