8

Анонимен

преди 12 години

Заради моралния упадък на запада и великия капитализъм е време ислямистите да им дойдат на гости и да им изрежат корумпираните и морално упаднали глави.

7

Анонимен

преди 12 години

Накрая работата ще излезе пак ялова и обвинителите много добре го знаят, но въпроса е да се дискредитира и очерни не само ДСК, но и партията на социалистите пред предстоящите избори. Елементарно Уотсън!

6

на

преди 12 години

Защо трябва да е сутиньор ДСК ,като на запад на улищата мацки колкото щеш,както той ги нарича ето ние сме на улицата на секретарките.Всичко друго е бля-бля.

5

Анонимен

преди 12 години

To e iasno che choveka e NEVINEN ! Tiahnata demokratsia e --- gavra s horata, arestuvane na nevinni, pravene na voini samo i samo te da jiveiat dobre na stradanieto na ostanalite !

4

1

преди 12 години

Видяхме видиото от хотела в Ню Йорк,Камериерката е спокойна,не плачи и чака някой за да разкаже какво се е случило,1час след като ДСК напуска Софител.Идва шефа и тя разказва за инцидента си,няма разкъсанидрехи,не е ранена.Шефа и се обажда в полицията че има изнасилена камериерка,полицейката пита искате ли лекар,той казва не не е ранена.След което той и един от охраната влизат една стая и започват да танцуват и да се прегръщат радостнно.А,ДСК си излиза спокойно ,плаща и чака такси,едно пропуска.

3

1

преди 12 години

Да си на парти незначи оргия.Той е бил поканен на верер в луксозни ресторанти,в присъствието на шефа на полицията на Лил и висши полицаи,гости от елита.Е и ще пита там присъстващите какви са,праститутки кол- гърл,жиголо и т.н.На организаторите ДСК ще им каже я ми покажете фактурата как плащате от ваше име или от фирмата ви.Тук нещо клоши,ясно е че искат да го вкарат в гроба .Всички доставчици на жени казват че той си идвал с жена и след това си заминавал сам,не е ползвал хотела.

2

Анонимен

преди 12 години

Офффф, тоя дрът.льо, какви оргии, какви пет лева?На сто години чичак и той с жени още се занимава, да пие там Гинко билоба и Жен шен и да успокои топката малко!

1

мен

преди 12 години

чиче не трябваше да настъпваш ротшилдови по нозете, виж какво стана сега. президентче щеше да си, шеф на МВФ, а сега най обикновен сводник. ти си бита карта чиче, целият този фарс е просто за да демонстрират на останалите избрани и неизбрани управници които ни тровят живота какво се случва на непослушковците. всичките са омазани от до ушите в ***...