128

Янеянев

преди 12 години

Е - то стана като вица с компютрите и компотите - не я дали на поркуратура, я тихомълком я назначили на работа в прокуратурата. Проверете дали не е така и после решете с кого ли е делила бонуса?

127

Един луд

преди 12 години

Е, хайде сега тая жена да обясни какво точно направи за България и народа, че заслужава да получи допълнително за шест (6) месеца 48 000 лева! Толкова пари колкото средностатистическият (гадна дума) българин получава за около 7 години под формата на заплата? Искам да обясни и докаже с какво е била полезна, яе е заслужила тия бонуси, нищо повече не искам! Повярвайте ми хора- никой от много години досега не прави нищо значимо в полза на нас хората!

126

Анонимен

преди 12 години

Не се ли замислят политиците ни, че всеки гражданин на тази страна ще се запита : Защо да живея честно и само от това, което изработя, след като, ако открадна, даже ще ме похвалят официално? Колкото повече, толкова по-добре. Виж, за 200 лева ще ме осъдят, няма съмнение.

125

Анонимен

преди 12 години

Живеем като в роман на Кафка.

124

Ангел

преди 12 години

Тези бонуси ако бяха взимани по време на управлението на друга партия.Никои нямаше да чуе за тях.Но добре че ни управляват хора които не се церемонят с никои

123

Безсрамие голямо

преди 12 години

Не може пък онази, която пак без стаж е прередила всички за да я сложат на вписванията да си напише премия по-голяма от на всички останали взети заедно. Хай сега на прокурор. Уважаеми кариеристи като ходите да ви ходатайстват пък се вижте в огледалото, огледайте си безмозъчието и не ходете да срамите тоя който ви е ходатай. Като оня "преводач" на външно в Господари на ефира. Не яжте хляба на читавите хора. Пасете си овчици. Или на околовръстното. Дерзайте.

122

дренеке

преди 12 години

Ай,ай.Ако закъснеем с 1 година плащане на данъците поради липса на пари,данъчните изпращат едни стряскащи писма,съдия изпълнител ит.н.Тия фитки са им дали скъпоплатена работа и крадат на това отгоре.А защо нямаме пари да си плащаме данъците?Кръгът се затвори-причинителят е ясен...

121

Спомени от бъдещето

преди 12 години

Да, имало едно време една държава България. Но толкова много нейни синове и дъщери се борили тя да бъде съсипана, че най-накрая се предала и издъхнала.

120

Анонимен

преди 12 години

Не е луд който яде баницата а това е който му я дава ?

119

До 121

преди 12 години

Да, "недостоен" си за по-добър живот, защото си работил дълго и почтено, по всяка вероятност. Не си се оглеждал откъде да отмъкнеш нещо, как да излъжеш, на кого да се подложиш. Е, сега децата ти ще те упрекват за тази пенсия от 280 лева, внуците ще се присмиват, освен ако не си възпитал и тях в скромност, здрава работа в служба на обществото, честност и праволинейност. Ако е така, тежко им и на тях! А ти - бъди здрав, приятелю! Не смея да ти пожелая да бъдеш оптимист, защото....

118

САМО В Бг

преди 12 години

Така е в Бг при ---ДИВИЯ КАПИТАЛИЗЪМ ---!

117

Наблюдаващ

преди 12 години

В Белгия дълго време нямаха правителство. И какво, фатално ли беше за държавата? Нищо подобно, развива си се нормално.

116

----РЕКЛАМА----

преди 12 години

ДПС предлага----КОНСУЛТАНТСКИ -----услуги ,минимумът за подписване на договор----2млн.!Гарантирано от ....Бг хазна!

115

Анонимен

преди 12 години

Интересно какво още можем да изтърпим. Социолозите, защо не направите изследвания за границата на поносимостта у българина? Сигурно на Запад ще кажат : Те такова животно нема!

114

му

преди 12 години

Хора.няма какво да се каже повече всичко е казано ;но има ли кой да ни чуе в таз робска страна..

113

Анонимен

преди 12 години

Върни парите,***! Сви 70 хилядарки,да не смяташ да си ги носиш в затвора?

112

Анонимен

преди 12 години

Господин президент, не е ли време за едно Обръщение към нацията? Нали обещахте да сте модерен европейски президент? Чакаме да вземете отношение.

111

Нескопосана работа!

преди 12 години

Не стига, че са нагли, алчни и крадливи, но са и глупави! Даже и злоупотреби не могат да изпипат като хората, така, че никой да не разбере. Има много още да се учат от предишните. Време ли е вече да върнем пак старите на коритото, че дечицата им изядоха откраднатите и укрити по разни островчета на благоденствието ресурси?

110

Dedo Ivan

преди 12 години

Да му имам кадрите на бат'Бойко!!! Цветанов, Харизанов.... И сбора от пачи, започнал от Румяна желева, "специалистката" по земеделските еврофондове Калинка Илиева и се свърши (засега?) с маймуните от НЗОК и Агенциятя. То където и да ровнеш-смърди, та се не трае! Управляват ни полуграмотни и необразовани ***. Ами фамозния Игнатов? Ту бе професор, ту бе доцент! Професор с една публикация!! А Цецо ше става и доктор по нам'kво си...

109

Долу

преди 12 години

Маргаритке П. вземи пример от президента на Германия ! Само по подоззреения за взети с привилегии кредити си отиде, а пък с подписи под документи за кражба мълчиш и си траеш ?