97

Анонимен

преди 12 години

От 5-6 години работя в близко село и пътувам.Няма ден,в който да не срещнем натоварен камион с дърва.Няма такъв ден.В същото време местните хора имат проблем с набавянето на дърва за огрев,а живеят в Балкана!В същото време има хора,чиито дворове са пълнени с кубици дърва,без да са ги плащали-те са "наши хора".В същото време тези балкански села вече се наводняват.В същото време никой не залесява.Октомври имаше страшна буря и много прекършени дървета-така си стоят,изсичат здравите.Забранете сечта!

96

Анонимен

преди 12 години

Горите и при БСП/НДСВ ДПС и сега се изсичат поголовно. И приходите за държавата са смешно ниски. И затова идват навоненията, в сечища вода не се оттича за дни а за минути. После язовирите били виновни.Ромите работят дървари без трудов договор и после вземат и помощи.Как фирмите добиват дърва без работници? Защо няма контрол върху тях? Почти всичко им е незаконно. Може ли без служители-дървосекачи да добиеш 4 милиона кубика?

95

До 106

преди 12 години

Що питаш Нинова?Доколкото знам не тя а Найденов е министър,тоес този горски почти 3г. е на негово подчинение.

94

Д-ра

преди 12 години

Ти, ти ми говориш за морално право? А какво е твоето морално право да говориш против други когато в твоето министрество думата калинка стана професия и нарицателно за тъпотия?

93

Анонимен

преди 12 години

Тоя сутринта не посмя да излезе срещу Нинова по ТВто с аргумента,че е в кабинета си и работи.А как след това е намерил време да организира пресконференция?И що нищо не казва за това как са избрани брокерите и посредниците?Ай стига с тея предишните!Стига с тея заменки /още повече,че най големите заменки са за хора от ГЕРБ/!Стига след като се осерат за пореден път са ни убеждавали,че мирише от предните.Ние знаем,че те не бяха цвете,ама я отговаряйте за себе си!Сега вие се ***!

92

Анонимен

преди 12 години

Като говори БСП за гори, първото, което хрумва на нормалния човек, е заменка. Дълги години гората е била управлявана на следния принцип заплата малка, но гора голяма... АЗ ПОЗНАВАМ ЕДИН ГОРСКИ, УВОЛНИХА ГО ПРЕДИ МЕСЕЦ, ЗА 10 ГОДИНИ С ЗАПЛАТА 350 ЛВ.СИ КУПИ 3 АПАРТАМЕНТА В СОФИЯ И НАПРАВИ 2 КЪЩИ ПО 500 квадрата и има няколко автомобила . КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА , А другарко НИНОВА ???

91

Анонимен

преди 12 години

ТОВА ЧЕ НА 95 , 96 И 97 СЛАГАТЕ МИНУСИ КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ , ЧЕ ОЗНАЧАВА ? ЧЕ НЕ ВЯРНО ЛИ ??? ИЛИ ПРОСТО СТЕ ЯТАЦИ НА ДАЛАВЕРАДЖИИКАТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ???

90

послушкото

преди 12 години

Тоя министър е като ---Емануил Йорданов ,от правителството на Костов!

89

Анонимен

преди 12 години

до 88 ..... пич , питай ГОЦЕ защо не пипнаха заменките ... ако иска да ти каже , той знае най-добре...

88

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

И винаги ,...кой го отнася ?Народа *** ,щото ги търпи!

87

gola voda

преди 12 години

...рече Найденов ,...и пак не стана!Егати и министърът,...пълна трагедия ----2.8г.,нищо!

86

другар

преди 12 години

ДРУГАРКО , ГОСПОЖО НИНОВА ..... КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА ???? ОТ ТЪВНО СИНЯ СТАНА КЪРВАВО ЧЕРВЕНА И ВСЕ В ЦЕНТЪРА НА ДАЛАВЕРИТЕ ... КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА ??? И ЗА КАПАК СЪПРУГ 20 ГОДИНИ ШЕФ НА МИТНИЦА ??? А , ДРУГАРКО НИНОВА ... КАК СТАВАТ ТИЯ НЕЩА ???? СВЪРШИХА ЛИ ТИ ПАРИТЕ ??? ИЛИ ВИЕ В БКП/БСП СТЕ НА ПРИНЦИПА - КОЛКОТО МИЛИОНА ПОВЕЧЕ , ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ , А , ДРУГАРКО КОМУНИСТ И БИВШ ДЕМОКРАТ ????

85

коментар

преди 12 години

И какво стана от тогава до сега-нищо.Хората се отвратиха , гласува за ГЕРБ и сега-пак нищо Само следващите управляващи ще си измиват ръцете с ГЕРБ.Че този филм съм го гледал вече 23 год.Досадден и черно бял.

84

другар

преди 12 години

А сега най-голямото чудо, или може би най невероятната мистерия и тайнственост! През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена за зам министър на икономиката и енергетиката мегаминистерството в кабинета на тройната коалиция с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите Софийската. Вероятно, потайностите и качествата си на хамелеон, Корнелия Нинова сама никога няма да разкрие. Но е сигурно, че има хора, които ги знаят и които изгарят от изкушението, да ги покажат на бял свят. Ние няма да спрем до тук в разкриването на многоликия живот на потайната Корнелия Петрова Нинова.

83

Анонимен

преди 12 години

В началото на месец септември 1997 година, с летящ старт, е изстреляна на два изключително високи поста. Тя става едновременно изпълнителен директор на Техноимпекс и председател на борда на директорите на Техноимпортекспорт. Много хора тогава си задават въпроса: как стават такива невероятни, направо мистериозни назначения? Какви могат да бъдат заслугите им пред синята власт, за да получат такива невероятни постове. Командирът знае, но мълчи, не коментира и не дава обяснения, а това означава, че и другите трябва да мълчат и да не питат. И мистирията по назначаването на Корнелия Нинова, както и потайностите остават без отговор.

82

Анонимен

преди 12 години

През есента на 1997 г. много служители от бившето Министерство на търговията и туризма си спомнят, как на крилете на изборната победа на СДС, г жа Корнелия Петрова Нинова пристига и веднага е уредена за контрольор на ИНКО ЕООД една от ключовите тайни организации, търгуваща с оръжие, но там също престоят й е много кратък. Така започвамистериозният възход на Корнелия Нинова.

81

Анонимен

преди 12 години

Скоро след назначението й, Корнелия Нинова се превръща в най-доверения помощник на Румен Овчаров дясната ръка на министъра. В началото на май 2007 г. се разкриват големите злоупотреби в Топлофикация София. За дружеството отговаря министерството на Овчаров. Следствието започва разследване на Валентин Димитров тогавашен шеф на дружеството, за присвояване и пране на пари в особено големи размери. В процеса на разследването се разбира, че е замесен и Румен Овчаров. Оказва се, че следователката, която води разследването на Валентин Димитров Татяна Шарланджиева е приятелка на зам-министъра Корнелия Нинова, още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Разбира се Нинова използва тази близост и започва да проявява голям интерес към разследването.

80

13

преди 12 години

Сутринта се включи по телефона в Нова ТВ - ДА ОПРОВЕРГАЕ Корнелия Нинова, а тя го нарече в ефир - лъжец!!! Мисля, че в основата на конфликта е интереса на големите фирми, а последствията са за хората, които ще купуват дървата за 120 лв. за кубик/ миналата година бяха 50 лв./!

79

анонимен

преди 12 години

Почна да ми писва. Всяко нарушение се коментира: Ами вие какви бяхте.Какво правехте? Добе де, сега не са ТЕ.Сега сте ВИЕ. И пак зулуми, само че с оправдания!!!ДОКОГА????

78

Анонимен

преди 12 години

Браво Найденов