26

Анонимен

преди 12 години

Тези въпроси предлагам да му се пратят на официалния email адрес на Томас.

25

gtf

преди 12 години

ей, като толкова много ви е грижа за *** - що ни ги връщате а не си ги гледате при вас ?тоя мамелюк, другия път, като започне да прави изказвания - някой да му напомни, че не само *** са малцинство в България, но пък само те са "бедни", "онеправдани" и "дискриминирани" ...защо ли

24

Анонимен

преди 12 години

и да има квота за мангалчетата в училищата, където учат дупетатските деца

23

бахх

преди 12 години

Каквото сееш това жънеш!

22

haha

преди 12 години

Олигофренията ходи по хората ,всички писали под мен го доказват!

21

Анонимен

преди 12 години

Хамамберг я си ги земи у вас процеса е необратим *** подушиха файдата и идват при вас добре сте заварили ревете не ревете мача свърши приятно ви интегриране

20

Томас

преди 12 години

Колко повече ток, желязо, помощи и други неща да крадат? Предлагам откачалки като тоя да не се месят в управлението на страната ни - Добре, че Кан Крум не се е съобразявал с тоя и оня, нито пък Цар Симеон Велики - нито пък Тервел.

19

Анонимен

преди 12 години

Предлагам на тоя демагог да му подарим нашите ***, защото са му много мили. Да организираме транспорт и да му ги метнем в двора като великденски подарък.

18

П.Петров

преди 12 години

Защо върнаха *** от Франция вместо да ги интегрират ?Лесно е да раздават акъл, като първо са си избили собствените ***. За закон за защита на децата съм съгласен, Не осигуряват условия за живот на децата си - отнемат им ги и затвор.Не ги пускат на училище и не им осигуряват образование - отнемат им ги и затвор.Използват ги за проституция, просия и кражби - отнемат им ги и затвор.

17

tt

преди 12 години

Геноцида на българските управниците към българите в тази държава мина всякакви граници.С активната подкрепа на западните си приятели те унищожават целенасочено и последователно българската нация.навсякъде в държавната администрация се назначават *** с предимство,а българи с по няколко висши образования не ги вземат никъде.български овце бог да ни е на помощ,след като имаме и търпим такива управници.

16

Кой е този гъз

преди 12 години

Дойде време българите да се защитават от "малцинствата", а не обратното

15

Анонимен

преди 12 години

Комисаря към съвета на европа да отговори на няколко въпроса:1. Защо 90 % от престъпленията са дело на ***?2. Защо в цял свят *** са ***, а в България псевдо журналистите ги наричат "роми".3. Защо *** в родната ми държава имат повече права от мен?4. Защо съвета на европа не се заинтересува от лошото икономическо положение на българите.5. Защо съвета на европа проявява расизъм към българите, отделяйки внимание само на *** и никакво внимание на българите.6. Колко време е живял с ***?7. Колко пъти са го пребивали от бой ***?8. Колко пъти са разбивали дома му ***?9. Защо Франция изгони така ценените от вас ***?

14

ROMAN EMPIRE

преди 12 години

MNOGO E INTERESNO KATO REVETE I KAZVATE ROMITE DA SE MAHNAT OT BILGARIA I GI SRAVNYAVATE KATO EMIGRANTITE NA ZAPADA , I POSTOYANO PLUETE EVROKOMISARITE ABE JANIM VIE NE ZNAETE LI 4E EVROKOMISARITE MNOGO DOBRE ZNAYAT ISTORIATA 4E OT ANGLIA DO INDIA E BILO ROMA KAKVO REVETE 4E ROMITE SA DOCHLI SLED VAS NA TIA ZEMI DETO SEGA VIE JIVEETE I OTGORE NA TOVA GI GONITE I SE DIRJITE SAS TYAH KATO EMIGRANTI NE RAZBRAHTE LI 4E ROMITE NE SA EMIGRANTI ;

13

КУР ЗА БОКО

преди 12 години

Прави са! Откъде на къде ще искаме от ***-да плащат ток-да ходят на училище-да работят-да плащат данъци-да говорят български-да не се женят за 13 годишни момичетаНЕ НИ Е СРАМ...

12

Анонимен

преди 12 години

А българите кой ще защити? Факт е,че на никой не му пука за нас! А и не е редно, екзистенциалния въпрос ние, българите до кога ще търпим, кога ще изразим възмущението си от управници, комисари и т.н.?На всички еврокомисари ще кажа-вземете ги всичките *** ги вземете-интегрирайте ги във вашите общества......***!

11

bolka

преди 12 години

Така е, защото до тях достигат само сигнали с оплаквания на *** и естествено, че така ще реагират. За тях има създадени и поддържани един куп агенции и организации, където всеки сигнал се отчита като нарушение на правата на малцинствата.Може ли някой да посочи колко оплаквания от набези на *** са постъпили в Съвета на Европа за правата на човека? Най-вероятно нито едно! Е, ами тогава трябва да се сърдим първо на себе си, след като не си отстояваме правата и защитата!

10

Анонимен

преди 12 години

Ми те правата на малцинствата се спазват най дабре - има право да не работи, има право да не плаща ток, вода, данъци, осигуровки, има право да си продава децата, има право да краде, да убива, има право да се лекува безплатно и много други права но не и задължения.

9

Анонимен

преди 12 години

Сега вече гладуващо и мизерстващо безправно малцинство са българите..

8

999

преди 12 години

Тоя мръсен *** Томас Хамарберг да не реве за *** а да попита за кой ще защити правата на обикновенният Българин който умира от глад и не може да си плати сметките и лекарствата.Станахме по-зле от *** заради такива *** толерасти , мизерстваме и ровим кофите за ***.

7

ined

преди 12 години

А за задълженията на малцинствата защо никой не се притеснява?Примерно да ни скастрят от ЕС - "Защо тея от Столипиново не си плащат тока и водата?"