85

Анонимен

преди 12 години

Независимия съд, Станишев... Тук няма скандали. Всичко е тихомълком и скрито-покрито.За разлика от ГЕРБ. Там скандали бол, но всичко е на масата.

84

Анонимен

преди 12 години

Ако бях аз или Вие.... дали щяхме да се отървем затвора>>>>?

83

Анонимен

преди 12 години

Е, има си хас да го осъдят ефективно!С тази правосъдна система и с адвокатът му масон - невероятно, но едва ли!...

82

Анонимен

преди 12 години

герберастчета,не ми обяснявайте кой от кого се бои,и кой какъв е,като сте добрите,ами вкарайте мръшляците в пандиза,що ги оправдавате??????????само се говори за мафия-колко дела има внесени в съда?тоя вашия съд-на леля марга вицето,що ги оправдава?ами кога ще има спец разработки на съдии и прокурори?КОГАТО СЛЪНЦЕТО ИЗГРЕЕ ОТ СЕВЕР МАЙ ЧЕ...нали сте в един кюп,мафиотите

81

Анонимен

преди 12 години

Румен Петков бил връзката с мафиятаРумен Петков пък е връзката на кръга с мафията в лицето на Младен Михалев-Маджо и Васил Божков-Черепа, пише анонимният интернет потребител. Припомняме, че Петков винаги е бил в много добри отношения с Георги Първанов не само заради общите им политически възгледи. Бившият министър на вътрешните работи открай време брани интересите на Гоце и съмнително се застъпва зад всяко решение на президента. Връзките на Румен Петков с мафията пък са обществена тайна още от времето, когато беше кмет на Плевен. Наскоро пък германският топ журналист Юрген Рот обяви, че се страхува повече от Румен Петков, отколкото от мафията, като според него той дърпа конците на ъндърграунда в България

80

Анонимен

преди 12 години

Румен Петков е един от кукловодите на Красьо Черния, който с години му гарантирал пълен държавен и властови комфорт, разбира се, като вземал тлъст пай от иначе доходния му бизнес

79

ГЕРБ

преди 12 години

БОЙКО И ЦЕЦО СА ГОЛЯМА РАБОТА. САМО ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 12 години

хахахаха

77

ха-ха-ха

преди 12 години

И това ако не е пълна пародия на правосъдие :))). Прокуратурата образувала наказателно производство срещу него, ама не го призовала като обвиняем, а като свидетел и понеже послъгал за да се защити те му повдигнали обвинение за лъжествидетелстване :)))). Пълен смях :)))) По закон ако има опасност да се самонабедиш или да набедиш свой близък имаш право да откажеш да свидетелстваш, а поначало когато те разследват теб ти не си в качеството на свидетел и може да си лъжеш колкото ти душа иска :))))

76

M

преди 12 години

Национален протест срещу безобразията в България, 17.03, във всеки град, да изметем ***!

75

хаха

преди 12 години

Съд и присъда само извън България.В България живеят и работят най-големите правни корифей в правораздаването.В Другите Европейски държави правораздаването е на много ниско примитивно ниво,"според нашите законотворци адвокати и парламентаристи.Такива като Краси-Черния трябва да са на свобода за да бъдат проводници за назначаване на наши хора във властта.Гарантират спокойствие и бързо забогатяване,а народа -народа е като магарето колкото го натовариш,толкова може да носи!

74

Анонимен

преди 12 години

Че да не би някой да е вярвал,че ще влее в затвора. Тая условна присъда никаква новина не може да бъде

73

bg A

преди 12 години

TOZI IM E LASKAL BASTYNITE BEWZPLATNO I NE GI POZNAVA ,,,,,,AMNBEZIITE SA NOVO NENAKAZYEMO ZABOLEBANE

72

Анонимен

преди 12 години

Да ,а за неплатено парно готвят закон за затвор.....

71

Анонимен

преди 12 години

За какво "правосъдие" става дума? Това е пародия-не съд. Не се очудвам, че са му дали условна присъда - независимите ни съдии за убиство също дават условни присъди. *** съдиите. Напишете имената на тези "некорумпирани" съдии.

70

менеменема

преди 12 години

Значи, ако си извършвал горепосочените престъпления, може да отървеш панделата, ама, ако не си си внесъл вноската към държавата ще лежиш поне 3 години????????????? думи неам

69

Анонимен

преди 12 години

Та нима някой е очаквал да го осъдят съдии или техни колеги,които той е назначил.

68

да-м

преди 12 години

Затова трябва мафията да я има и да си свърши работата в случая. Никой престъпник не е толкова глупав да повярва че плевенското ла.но е провело 246 разговора, но не е знаело с какво се занимават хората с които говори.

67

Анонимен

преди 12 години

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ:КАКТО НОТАРИУСИ ОТ ЕС ЩЕ ИМАТ ПРАВО ДА ПРАКТИКУВАТ В БГ ДА ПОИСКАМЕ ОТ ЕС ДА НИ ПРАТЯТ 50 -100 съдии и ще им подсигурим преводачи и с правилни присъди ще си изкарат високите заплати само за 1 година!ТАЗИ СБИРЩИНА ОТ КРАСЬОВИ НАЗНАЧЕНИЯ И ГОЦЕВИ ЧАДЪРЧЕТА НЯМА САМА ДА СЕ ИЗМЕТЕ!

66

Миро

преди 12 години

Радвам се че съда е безцеремонен.Ако бях на Краси щях да осъдя държавата за клевета върху моята личност.А трябваше да гние в затвора но кво стана????