24

гого

преди 12 години

Предпочитам без първа дама отколкото някоя дропла като зорка .желая му успех на президента ,да защитава интересите на народа .не искам първа дама която да прави фондации на гърба на народа,като ленчето костова ,като първанов.никаква прозрачност,само кражби.затова подкрепям Юлияна.Да си гледа и възпитава децата това е достатъчно,за да успеят утре в живота.не като първанов и костов -подсигуриха си децата,че и внуците.....

23

Бял кахър

преди 12 години

Нашата Юлиянка си е напълно законна, ама...никаква я нема. Бели германски кахъри!

22

Анонимен

преди 12 години

Кво сте се хванали с тая Юлианка - една умна жена не иска да й обсъждат дамските превръзки и си иска личния живот - кво не ви харесва? Мъжът й като решил да е обществена личност - еми да се спасява. Като се сетя - то от Зорка много файда имаше.

21

Macho

преди 12 години

Тази "бабичка" е ДАМА, а не като нашата ПЪРВА ДАМА, която се крие и тъпия ни президент се оправдава с това онова защо не е до него. И не е като онези облечени като к..ви певици за които ставаше въпрос в една друга статия.

20

Моля ..

преди 12 години

... махнете тая мумия на снимката. Гледа като оцъклена препарирана патица ..

19

До 21

преди 12 години

Аз съм с двете висши .. прав си : ) , а за комплексаря ти го каза : ) аз не се определям като такъв, нито пък хората, които ме познават. Но ако ти харесва може да ми викаш така .. не ми пречи .. важното е да си щастлив ; )

18

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да пишете срещу Даниела Шат, си личи, че, наистина, е дама и заслужава да бъде президентша!Не като наша Юлианка!

17

Анонимен

преди 12 години

крокодилишен

16

До 13

преди 12 години

ти си комплексара с двете висши

15

До 10

преди 12 години

Ми как може .. и аз това се чудя .. явно вече не я обича .. що да я лъже и нея и себе си .. по-добре право куме Ф Очи и кой откъде е ..

14

Чудя се ..

преди 12 години

кво ли фелацио прави тая дъртанянка кат' си свали ченето .. : ))

13

Към 1 пак

преди 12 години

А .. и друго се сетих .. на тая дъртата ауспуха и е продухан .. така че на Президента винервурста влиза от воле .. без напън .. : ))))))))))))000

12

До Нона

преди 12 години

Нона той верно е дядка *** наш колко такива дядки познавам дето ч*кат ученички и студентки по мотелите .. дават им по 100 лв дневни .. тия си купуват парцалки вместо да ходят на училище/лекции .. след това нашия човек ги взима с Q6-cata води ги на вечеря и после айде у хотела да лапат салама .. и така и чичкото доволен и момичето бръмчи на 6 и си има кинти ..

11

нона

преди 12 години

До 1Защото и той е дядка

10

И тоя като мене ..

преди 12 години

Само че има 3 съществени отлики .. едната е, че моята любовница (не обичам тази дума) е на 20 год. - младо агне, супер готина и се ч*ка като че ли идва края на света, а не грозна дърта германска пенсионерка, втората е, че аз НЕ съм Президент съответно мога да си позволя да не бъда морален стожер (пример за подражание) и третата е, че аз съпругата ми не сменям за друга -- тя е майка на децата ми, нея обичам и нея ще я правя 'първа дама' ако ставам президент! : )

9

Анонимен

преди 12 години

Единственият правилен упрек е: Защо досега не е изчистил семейния си статус? Ако един политик не е могъл да се разбере с човека до себе си, и не си е оправил собствената къща, как ще му повериш цяла държава?

8

Анонимен

преди 12 години

Как може четири деца и след това не я иска? Имал си приятелка. Повечето са така, едни раждат и после ги захвърлят и си намират нещо само за тях двамката. За този никога не бих гласувала

7

Анонимен

преди 12 години

Що за *** закони !? Може да не иска да се жени ! Ергенува му се на човека !

6

До 7

преди 12 години

Tи откъде знаеш каква е Шат, да не си я срещал на някоя пенсионерска седянка.

5

Анонимен

преди 12 години

Като не е със съпругата си от 1991, за какво тогава се вайкат дойчетата.То е ясно,че има друга.Много са задръстени.