459

Лилияна Андреева

преди 12 години

ТОЛЕРАНТНА ДЕМОКРАЦИЯСгромоляса се Мавзолеяи изникна импозантен храмна братския освободителен ИбрямДа гръмнем победнона Бузлуджа летящата чинияи да въздигнем там новичка джамияДа направим центърна Аллах бащицата Спасителвместо паметник на Цар ОсвободителА Една българкавместо читанка от хартияда се забулва вече с копринена шамияНакрай на ВСИЧКИ депутатив палатата на Народния аулще раздадеме фесче с червен пискюл

458

Лилияна Андреева

преди 12 години

Много станаха поборниците за разкъсване на България:- тюркска Добруджа- тюркска Родопа- Тракийска република - Македония на македонцитеСамо дето никой не иска България с българи и за българите

457

Егеиски Лъв

преди 12 години

Да живее Македония... ! Македония на Македонците! - Независима Македония!Егеи - Пирин - Вардар! ЗАВИНАГИ!

456

Анонимен

преди 12 години

Македония като една типично комунистическа държава сама си направи проблема като ги пусна да влязат на нейна територия по време на войната. Тъпо и пак тъпо, а може решението да е провокиратно и от Сърбия

455

Лилияна Андреева

преди 12 години

Спокойнооооооо!...Туземното население на Америка, Австралия и Европа е избито до крак! Има някакви ***, но...ПРОШКА 26.02.2012Скъпи мои сродни души,хайде днес да се съюзим човешко е да се съгрешии затуй нека си простим

454

Смешници

преди 12 години

До всички изявяващи се като български националисти само ще им кажа ,че Тангра е древнотурски бог на небето.

453

уууууу

преди 12 години

Нещо бъркате илирите с тия *** шиптърите.Най-много илирска кръв имат хърватите и бошняците, те требва да имат претенции към съседите си.

452

Анонимен

преди 12 години

шиптерите са много нагло племе от вчера държава от днеска претенций

451

Лилияна Андреева

преди 12 години

До 530: споделям напълно твоето виждане по нашенските дертове! С теб съм!

450

Васил Златарски

преди 12 години

Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.Съединението прави силата!

449

ПИРИНА

преди 12 години

КОГА ПАДНА НА ПИРИНА.....О, бре, вие три сокола, срце уто сум ранет,остате ме тук' да умрам, лек ме не лекува.Македониа други е роди, е а ослободат.Мако, Македонио, други е родиш, е те ослободат!!!

448

Македония

преди 12 години

Върви занимавай сърбите на някой сръбски форум ,куче,ама там езикът ти ще изтръгнат!Тука си правят гаргара с такива като тебе там толкова няма да те изтраят!

447

Македония

преди 12 години

Върви задавай въпроси на хачим тачи,червей плосък!Разкарай се и не занимавай хората с извратения си от наркотиците мозък!

446

Македония

преди 12 години

СЛЕД МАЛКО СЕ ВРЪЩАМ,ДА СИ СЕ ОМЕЛ,НЕЩАСТНИКО илирски!И помен да не остане от тебе на форума че навсякъде смърди на овча козина!

445

МАКЕДОНИЯ

преди 12 години

КАКВИ СТЕ ВИЕ,БЪЛГАРИТЕ И ИЛИРИТЕ МАЛКО МЕ ИНТЕРЕСУВА!ЗА МАКЕДОНИЯ НЯМА ДА СИ ОТВАРЯШ КАРИЕСНАТА УСТА,ЗАМИРИСВА НА ГНОЙ ОТ НЕЯ!ЗА ДА НЕ ЗАМИРИШЕШ НА ПУШЕК ЦЕЛИЯ СЕ ПРОДЪНВАЙ В ПЪКЪЛА И ДРУГ ПЪТ КОГАТО ПОНЕЧИШ ЗА МАКЕДОНСКИ КОРЕН ДА ЗАГОВОРИШ ОГЛЕДАЙ СЕ НАОКОЛО,ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СРЕЩНЕШ МАКЕДОНЦИ НА ВСЯКА КРАЧКА,А ТЕ КАТО БРАТ ЛЮБЕ ОБИЧАТ ИЛИРСКА КРЪВ!

444

Македония

преди 12 години

ХИч не ме вълнува мене твоята майка Тереза,жалко творение на природата,човешко недоразумение,13-та хромозома!Омитай се че овоня целия форум на кози и овци!

443

Македония

преди 12 години

Айде,РРРРРРРРРРРРР,ти казах бе,великата трако-илирска нация да си завлече г...а към хашим Тачи!Върви да заплождаш албанката си,нали трябва да има албавчета за *** после!

442

МАКЕДОНИЯ

преди 12 години

БРАТ ЛЮБЕ И БРАТ ЙОХАН ТАРЧУЛОВСКИ ГИ ЗАБРАВИХТЕ,ПЪРВИ ТЪРЧАХТЕ В СТРАЗБУРГ ДА СЕ ЖАЛВАТЕ ОТ ТЯХ!РОДЪЛЖИШ ЛИ ДА ХРАЧИШ ЖАБИ,ЩЕ ВИДИШ ОЩЕ ПО-ЛЮТИ МАКЕДОНЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!ОМИТАЙ СИ г...А от форума и се скривай при овцете,смърдялнико!

441

МАКЕДОНИЯ

преди 12 години

ЕЙ,СТАДО ИЛИРСКО-КВАДРАТНОГЛАВО АЙДЕ КЪМ ПЛАНИНИТЕ НА ЕПИР ИЛИ КЪМ КОРЧА!ЗАЩОТО ПАРЦАЛЯКО НИЕДЕН ,ГРЪКЛЯНА ТИ ИЗВАЖДАМ ,ПСЕ МРЪСНО,САМО ОЩЕ ЕДНА ДУМА ЗА АЛБАНЦИТЕ ДА ИЗГРАЧИШ!!

440

МАКЕДОНИЯ

преди 12 години

РЕЗНЯКА,ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 3 ПОСТА ще си делиш само дедовия ти и за Македония няма да отваряш уста!КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЯМА ДА ОСТАНЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!ОГЪН ЩЕ ГОРИ ИЗ ЦЕЛИЯ БАЛКАН!ЩЕ ВИ ПРИПАРИ НА ВсИЧКИТЕ ОТ КОМПАНИЙКАТА НА ШИПТЕРИТЕ-ПРОДАВАЧИ НА ДРОГА И НА ЖЕНСКА ПЛЪТ!