158

акуд

преди 12 години

бсп да не се обажда. щото нямаха министър който да не беше подсъдим. да припомним една колоритна личност румен петков катастрофата и жертвата по пътя пазарджик пещера, пияния петков който беше прикрит от тогавашния зам . министър на транспорта, и после страшно повишен по етажите на власта

157

belalov

преди 12 години

Абе работи, колко да работи. Това, че е изхарчило резерва, нашите пари в здравният фонд, осигуровките за пинсии и сребърният фонд не е достатъчно. Няма магистрали, само приказки. Хвалбата е, че не намалят заплати и пенсии, че то накъде?! В Европа вече сме последни, може би трябва да сме и в Африка. Наскоро откриха завод започнат при Станишев, но започнатото вече свърши. Няма заводи, магистрали, зали, пречисвателни станции, какво ще открива Бойко?! Наши предприятия в странство!

156

belalov

преди 12 години

За визите едвали, щото ония ни вкараха в ЕС, а новите ни дори за Шенген не можаха да направят нищо, за еврозоната да не говорим! Дори парите от европроектите, останали от Станишев няма да могат да използват и от средняци останахме последни.

155

Анонимен

преди 12 години

МИ ДА ВЪРНЕМ СТАРИТЕ МИНИСТРИ ОТ ТРОЙНАТА ЛАМЯ ,ЧЕ ЕВРОПА ДА НИ ЩРАКНЕ ВИЗИТЕ

154

belalov

преди 12 години

Ти им казваш, че немарливостта на областният и министърът на отбраната е довела до смърта на десетина души, те ти викат, че "команизите"-каквото и да означава това, били по-лоши! Ти им викаш, че назначават хора без образование и осъждани, те ти викат, че били енергични, а това че преди 3 години безработицата, в т.ч. и на младежи беше 3 пъти по-малка няма значение. Няма значение и, че 3 години ядеме останалото от "лошите" предишни, а сегашните са направили митницата, като швейцарско сирене!

153

Бойчо

преди 12 години

Герб залагат на млади крадливи, нахакани и нагли вълчета. Вероятно ще чуем и за нови такива "перспективни" кадри.

152

vanq

преди 12 години

Поне ГЕРБ залагат на млади и дейни хора. А и медиите могат да те изкарат толкова черен и грешен, че дявола ще го хване срам. Щом за нещо се говори толкова много в медиите значи че човека си е читав, това съм го забелязала, че винаги се случва. Толкова хора оплюха тия дни, че вече е смешно направо!

151

неизвестен

преди 12 години

колко срамно и долно се живее в българия.хората тънат в мизерия ,а други получават големи бонуси.просто за едни животът му е нужен,а другите не им е нужен.докога така ще бъде.хайде засрамете се,това са пари от народа,които вие си ги ползвате на своя глава за себе си,а на народа не давата нищо,или му подхвърляте трохи.

150

Анонимен

преди 12 години

Сега вече не е така сегашното правителство в първото истинско което работи ...само червените умират от завист и злоба ,такава е прегръдката на партизаните трудно хората се разделят с нея ,това е прегръдката на нищетата ,разрухата , лицемерието ,кражбите ,политически репресии и редица други за които всички знаем ,кога ще се потърси сметка на БКП=БСП за всички репресии и убитите след девети септември без съд и присъда .Хората искат възмездие дано по скоро да го получат.

149

Мк

преди 12 години

"Изумително е качеството на кадри, които заемат най-високи позиции сред кадрите на ГЕРБ"Намерил се кой да го каже. Няма по нагло същество от комуниста. Бързо забравиха техните "качествени" кадри като Етем, Румен Петков, "Батко" и т.н.

148

Анонимен

преди 12 години

Точно пък БСП най-малко имат правото да критикуват когото и да е било. Тяхна стратегия, обаче почива на непрестанната наглост и се получава така, че най-големите крадци и мошеници (БСП) четат морал и ежедневно дават мнения. Съжалявам малкото останали хората, които все още ги подкрепят

147

До 166

преди 12 години

Ами да ти разясня... ГЕРБ е партия на любителите на чалгата, попфолка, на мутрите, милиционерите, новозабогателите простаци /проститутките, сутеньорите и футболисти и т.н/. Да не забравяме и отхвърлените поради нисък интелект комунисти... За съжаление това вече е по- голяма част от България - изпростя народа... изпростя... и на дали ще се опомни някога... БСП, СДС, та дори и ДПС, може да са всякакви, но поне имат интелектуален ПОТЕНЦИАЛ и ако народа ги притиска яко, могат да свършат нещо добро.

146

до А.Найденов

преди 12 години

Другарю,какво искате от кадрите ,нали са ваши ,вие ги създадохте ,....защо не си искате ---децата?

145

Самоизяждане

преди 12 години

Политическата сила, към която принадлежеше Андрей Луканов, нямаше интерес да излезе в общественото пространство фактът, че стои зад убийството на лидера си. Това са думи на дългогодишния шеф на отдел Тежки престъпления в МВР Ботьо Ботев, изречени в предаването Тази неделя на бТВ.

144

До 163

преди 12 години

Е, толкова ли си ***, че не разбра че Герб са по- зле от всички до сага...

143

Някой

преди 12 години

БСП - незнам си какви били, СДС и те, ДПС - да не говорим.... а *** на сега.... Видя се,че от лошото има и по-лошо. Както е тръгнало, със сигурност, ще има по- лошо и от ГЕРБ, но за сега те са върха - хем алчни, хем ***, хем със самочувствие на богоизбрани. Всъщност той народа ни си ги сътвори такива... Докато не им искаме сметка за всеки държавен лев, докато не сме по улиците за всяка поредна тяхна глупост и докато самите ние не си повишим гражданската култура- все някой ще ни е виновен.

142

до 135

преди 12 години

Алооо ,колега .............,кога М.Кунева ще си сменя името....,за да си мислим ,че е друга ,а не ТЯ!?

141

Анонимен

преди 12 години

Под правилните кадри кумунетата разбират техните си............видяхме ги колко могат,писс офф

140

Анонимен

преди 12 години

Какво въображение могат да имат едни недоклецани ***? Така, че нищо ново под слънцето!

139

Анонимен

преди 12 години

БСП се ***!Не стига че им сърбахме попалрата,не се видят какво правеха по тяхно време,особено Масларова,сега се изкарват ангели.До кога ще ги търпиме?тези със закон трябва да ги забранят завинаги!