160

анонимен

преди 12 години

Тая и...ти свинята,в гр.Разград има още една такава, която повече от 20 год.е несменяема в кацата с меда ,казва се Камелия Станева и е шефка на здравната каса в града.Дай боже и на нас тук такава радост да се намери някой да я махне.

159

Анонимен

преди 12 години

Грух, грух.

158

язовец

преди 12 години

То се вижда че е мутра-СВИНСКА и то нагла, като всички ГЕРБЕРИ! ***, наглА, И БЕЗОЧЛИВА , алчна за власт и за пари! Какъвто им е лидера Тиква Рапонов, такива са и всички други герберски ***!! Младши експерт в касата взел 800 лв. бонус, а тя бедната почти 13000 лв. а миньорите от МАРИЦА ИЗТОК ДЕТО ВЗЕЛИ 1300 ЛВ. и сЪздават БВП ГИ ПЛАШИХА СЪС ЖАНДАРМЕРИЯ! НАГЛЕЦИ!!!!

157

ФЕН НА НЕШВВА

преди 12 години

Ами 175 . Гледай сега ... в частният сектор може всичко и заплата 1.000.000 лева да си дават нас това не ни касае . Ама като става за вапрос за това че е криза , че бедноста е ФАКТ и един държавен служител взима бонус 12.000 и то за нещо което му е работа ( задължение ) не го разбирам . При БОКО стана така че Служителите на Държавни Работи искат ( и го правят ) да взимат заплати като в Частният сектор . Иначе всички плюеха ДАРЖАВНОТО А :) ?

156

до

преди 12 години

с тройната коалиция беше зле , ама с тия .....в скоро време вечер ще пийваме по една студена вода и ще си лягаме гладни , а сутрин к'во , ще хълцаме ... нямам думи !!!калпав мат'рял сме , калпав .....ДО КОГА БЕ, ДО КОГА ?!?

155

Momchil

преди 12 години

Да и се пръсне дебелия *** дано!

154

сульо

преди 12 години

Уволняват кадърната шефка-взела само 12хил.

153

Зоя

преди 12 години

Тези, които смятаха, че Б.Б. ще размисли и ще се смили над сгафилата шефка на здравната каса, явно не познаха. С благодарности, но вън от НЗДОК заради - единствено заради получените бонуси, а не заради някакъв измислен заговор на фармацевти!

152

Анонимен

преди 12 години

ИМА ЕДНА МАКСИМА :Който не храни своя алмия ,храни чужда.В НАШИЯ СЛУЧАЙ: КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА ВЗЕМАТ 25% ОТ ГЛОБИ и ДА ВНИСАТ 75% в БЮДЖЕТА ще си вземат заплатите и при установени нарушения в кеш и на ръка без глоби ! НЯМА БОНУСИ НЯМА ГЛАБИ И КОЙ КАКТО СИ ЗНАЕ ТАКА ЩЕ НИ VVVVДА НИ Е ЧЕСТИТО !НАЛИ ИСКАМЕ ДА СИ ЖИВЕЕМ В КОЧИНКАТА! ГЛОБИ ЩЕ НАЛАГАТ с РУШВЕТА СМЕ СИ СВИКНАЛИ!

151

Анонимен

преди 12 години

Тази сутрин по БНТ Дянков отново защити получаването на бонуси.Затова който и да назначат на нейно място,бонуси отново ще има.Тук липсва морал на най-високо ниво.В момент,когато всички цени вървят нагоре,а заплати и пенсии не са индексирани от три години и народа е озверял от мизерия,чиновници харчат като за последно с РАЗРЕШЕНИЕ от най-високо ниво.И понеже рибата се вмирисва от главата-ДЯНКОВ ВЪН ОТ ВЛАСТТА НЕЗАБАВНО!

150

топло местенце

преди 12 години

При ГЕРБ винаги има постчета за крадци, наглеци и необразовани. Гарантирано!

149

Анонимен

преди 12 години

Не се притеснявайте,ще и дадат по-висок пост.Няма да оставят жената на борсата.

148

Партиец

преди 12 години

Много хубаво партийно събрание е било! Много ми напомня на БКП събранията преди двайсетина години.Пък и хората от ГЕРБ са опитни, все пак все бивши комунисти са повечето, със закалкаVА някои още от 18-годишна възраст са си такива!

147

Мето Кмето

преди 12 години

Оставете тия 12000. Не е въпроса в сумата, а в НАГЛОСТТА И МУНТОРСКИЯ И ТОН. Въпросната госпожа просто е изгубила връзка с реалния свят. Това е основния проблем. Защото убеден съм, по същия начин щеше да се държи и при бонус 1200лв както и при 120 000лв! Там е заровено кучето - в липсата на така прокламирания НОВ МОРАЛ! И ако Нешева вече е с приета оставка защо ресорният министър не е?! Защо продължава да крие как са разпределени тия 5млн в системата?! А на Дянков, КОГА ЩЕ МУ ДОЙДЕ РЕДЪТ?!

146

BBB

преди 12 години

До ИК промяната на заплащането ще стане когато в администрацията останат едва 10 % от сегашните служители, когато не те пращат на опашката на съседното гише, когато работят когото ти си в почивка когато всички си вършат работата !!!!!!!!!!! Когато администрацията не измисля допълнителни изисквания които трябва да покриваш (загуба на време ) а просто те обслужва !!!!!!!!!! Да тогава може да има бонуси или просто нормални заплати до тогава НЕ!!!

145

Az

преди 12 години

Тази жена заплата сигурно не е взимала, като премиера. Завалийките.. Иначе разпределят милиарди някакси.. Може би се нуждаят от по-дълга почивка (на някой остров) може и затворнически.

144

гост

преди 12 години

Като я гледам тази нешева от километри ли чи колко е алчна.Тежко и горко на българите.

143

до ИК

преди 12 години

Защото не може да закриваш болници за десетки хиляди лева "дълг" за парно, ток и вода и да раздаваш в пъти повече на контролния ти орган. Това е цинизъм, също и както поведението на лицето на снимката- наглост, безочие и цинизъм. Когато обществото "види" резултатите от работата на НЗОК - добре платени лекари в болниците, евтини лекарства и защита на вс. с редки заболявания, вкл. и онкоболните, хемодиализата и т.н. ЕДВА ТОГАВА тази ...... ще си раздава премии. Тя не си е свършила работата...

142

ъ

преди 12 години

Като са хукнали по телевизиите ,че като се извиняват ,че като си посипват главите с пепел...Колко била благодарна Нешева на групата на ГЕРБ ,че са и приели оставката .Ама това са толкова етични хора ,че ме заболя глава.

141

Док

преди 12 години

Един човек скоро каза: "нивото на компетентност в държавата е под критичния минимум". Тежко ни!