44

doc. N. K.

преди 12 години

Атанас Семерджиев е един от най-гадните и душевно нечистоплътни слуги на комунизма от сталински тип в България! Той е нанесъл огромни щети на държавата! Не е чудно че е унищожил повече от 144 253 досиета! Наказанието за тези му деяния трябва да е разстрел!

43

Анонимен

преди 12 години

Споко, няма да излязат Боко и Цецко. Все пак ДС е набирала хора с интелект.

42

rumen221

преди 12 години

ХА-ХА-ХАА...КОЕ НЕ Е ЯСНО?1. УНИЩОЖЕНИ СА ДОСИЕТАТА НА "НАШИТЕ" АГЕНТИ... - ДНЕС ТЕ ИМАТ ИКОНОМИЧЕСКАТА ВЛАСТ.2. ИМА ДОСИЕТА ЗА АГЕНТИТЕ "ВРАГОВЕ НА НАРОДА"..., КОИТО И ДНЕС, АКО МАЛКО СЕ ЗАМОГНАТ..., ВЕДНАГА СЕ РЕКЕТИРАТ ИЛИ ДЕСКРИДИТИРАТ С ДОСИЕТА ОТ... ПЛАТЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ДС!- 144 253 досиета са били унищожени от службите. "Тези документи са били унищожени тенденциозно по времето, когато министър на вътрешните работи е ген. Атанас Семерджиев". - НА "НАШИТЕ" АГЕНТИ...!!! ХА-ХА-ХА.

41

борко

преди 12 години

144253 досиета унищожени,а някои се чудят , че максим Разколника нямал досие,вътре е с двата крака та дрънка.

40

malart

преди 12 години

"...агентурната дейност на Атанас Георгиев Семерджиев в качеството му на съдържател на явка под името "Славейчето". На 87 години е и е живо... Славейчето. Много от бедите на България са свързани с тоя екземпляр. Дано доживее сто години, че най-сетне наякой да го осъди.

39

Откраднати милиони

преди 12 години

Вече толкова години имената на кредитните милионери не се оповестяват. Законът не позволявал! А позволяваше да се съобщят имената на толкова други, включително и на хората от външното ни разузнаване. Далече не всички от тях работеха за ДС и КГБ.

38

Въпреки Комисията

преди 12 години

Ако не бяхме толкова бедни биваше да има такава Комисия, която да ни дава поводи за приказки по кръчмите. Но при една фалирала държава да държим Комисия която ни струва 4,5 млн.лв. годишно, това е гавра с повечето от нас. Питам, има ли някой да е забогатял с един лев след като е узнал, че Кеворк е доносник или Тренчев, например ? Има Държавен архив. Да дадат досиетата там и който иска чете и да забогатява. А говньовците като Костадинов и тези които ги избират да се запишат на трудовата борса.

37

анонимен

преди 12 години

Не виждам смисъл от тази комисия,защото на абсолютно невинни хора са им лепнали етикета"доносник".По скоро самата комисия с нейния председател ми се струва,че заслужава да се нарекат "Д О Н О С Н И Ц И ".

36

Анонимен

преди 12 години

Кажи ми, кажи, бедни народе, защо ДС те в таз робска люлка люлее?'По една от мазните телевизии оригинално се бъзикат с 'не сме народ а ***'. Там едно магаре се обръща към нас, които сме извън студиото, с 'народе мой'. И всякакви от 'елита' на 'не сме народ а ***' се вижда, че с удоволствие се кефят да са от народа на магарето. Но това подигравателно отношение към 'не сме народ а ***' явно е част от отношението на назначените за собственици на медии агенти на ДС. ' цитат

35

Анонимен

преди 12 години

Да, да, тази *** да отива в затвора или да полага обществено полезен труд, та да им дойде ума в главата! Ей, съсипаха народеца ми!

34

Анонимен

преди 12 години

Исках да кажа с три думи:''Невинен до излизане в опозиция".

33

Анонимен

преди 12 години

българският управляващ се характеризира с три изричениия, не са мое произведение, прочетох го някъде и ми хареса: ''Невинен до излизане опозиция". Вие преценете тогава как се управлява тази държава. Чудно как сме живи още като народ!

32

Ф-1

преди 12 години

Възмездие в България за тази *** няма да има. Дано поне горят в АДА1

31

Анонимен

преди 12 години

Разберете най-после! Държавна сигурност е навсякъде. Дори премиерът открито съжалява, че навремето не го приеле във факултет ДС на Симеоновската милиционерска школа. Няма държавно учреждение, в което десарите или децата им да не са на водещи позиции. Те контролират и силния частен бизнес. Тази комисия уж по досиетата само харчи народни пари, след като хората които известява, че са били от ДС не подлежат на лустрациоен режим! Всичко е една имитация, залъгалки за матриала.

30

До 36

преди 12 години

Жалко, но абсолютен факт!

29

Анонимен

преди 12 години

Е, прав е ... "нема такава държава" !!!

28

Анонимен

преди 12 години

А прочетохте ли новината, че 10 милиона лева Игнатов дава на частните училища. Как ще коментирате това? Друго, което търди министра е, че в частните училища са деца на интелектуалци. ХА-ХА. Интелектуалци ли за Иван, Алисия , Азис и т.н. бг. звезди. Вие преценете. Министър станал професор с една публикация. Този въобще не искам да го коментирам, но законите му ме касаят: мен и децата ми. За мен интелектуалците са хора, работещи на международната начуна сцена. Тези, които има предвид не се вписват

27

Анонимен

преди 12 години

над 144 000 досиета унищожени при ген. Семерджиев. Това са досиета най-вече на военни. Семерджиев на доживотен затвор. Да се надяаме, че Гоце си тръгна, та няма кой да го помилва!

26

Анонимен

преди 12 години

Подлецът си е подлец при всички обстоятелства. Има хора, които отказваха когато им беше предлагано да сътрудничат на специалните служби. И...нищо чак толкова лошо не им се случваше, защото живееха честно и достойно. А имаше и такива, които веднага се съгласяваха за дребни облаги и показваха свръхентусиазъм в топенето на близки и приятели, и съсипването на живота им. Не забравяйте, че те са много ценни и пазени, защото винаги могат да бъдат шантажирани и използвани за какво ли не. И днес!

25

Анонимен

преди 12 години

Милиционера,служител на ДС и член на БСП Евтим Костадинов отваря досиетата.Така както на комуниста и офицера Бойко Борисов,син на комунист и офицер от МВР,та дядо му бил убит от комунистите.Смех!