217

Дядо Иван

преди 12 години

Нека всеки , чийто език е подут от американското гъзолизане да напише в Гугъл : ПЛАНЪТ РАН-ЪТ и после да си извадят главите от дебелия *** *** на Чичо Том - Американския унищожител !Русия ни освободи от турско робство,а САЩ искат да ни поробят отново - да си построят военните бази, да преровят златната българска земя за шисти , да ни набутат техните фирми, компании и банки , дори и нашите внуци да работят и да плащат лихви на Билдербергите , накрая да се изсерат и да унищожат докрай !

216

Чича Ви

преди 12 години

Да си припомняме ли знаменитите стихове на Дядо Славейков, че кат Русия няма втора, тя е нашата опора, тя е нашта висота. Или Вазовите изповеди: Русия, колко ни плени туй име свято, родно, мило! То в мрака бива нам светило, надежда в нашите злини! И двамата класици на българската поезия са били свидетели на нашето Освобождение в 1878 година, на освободителния поход на руската армия на Балканите. Но и следващото поколение наши писатели остава вярно на дълбоката признателност към освободителите.

215

USA

преди 12 години

Вън всичката руска *** от България и прекратяване на всякакви взаимоотношения с Русия! Най-гнусното племе на света е руското. Да живее вечната българо-американска дружба и напред към демокрация

214

към 328

преди 12 години

Ти си болен мозък! Лекувай се

213

Анонимен

преди 12 години

Ако Путин на 4 март спечели изборите от раз,което е 100% сигурно,тежко и горко на "братята" американци и техните васали,които за съжаление се навъдиха в България по примера на онзи чуфутин с жабешките очички,който като министър на външните работи обикаляше около границите на РФ,като куче покрай касапница и изобщо не искаха да го поканят в Москва!Русия се изправя и тежко и горко на който се опита да я провокира!

212

Анонимен

преди 12 години

Бургас-Александропулис има антитурска насоченост, Русия предпочита нефтът и газта да преминават през православни християнски държави. Бобата продължава, но краят е известен - САЩ нямат какво да предложат по-добро и ще загубят битката. Българи и сърби предпочитаме Русия пред Турция.

211

нов 9-ти май

преди 12 години

Руската мечка е на крака, скоро ***, които продадоха България на евроейско-американската мафия ще си платят скъпо и прескъпо...

210

За това никой не гов

преди 12 години

Спасявайте се хора.Чумата е страшна.

209

до 323

преди 12 години

Логикага на войната е такава. Влизаш в съюз, започва война с друг военен блок. Ние войната как си я представяте? Като игра на фунийки ли? Само *** гербер може да пише такива простотии като теб.

208

Нора

преди 12 години

Братушкиии...ОБИЧАМ ВИ...

207

Анонимен

преди 12 години

321Вазов е написал и едно друго стихотворение за нахлуващите руски войски в Добруджата.Русифилистичните *** - вън от България.

206

ЦК на БКП

преди 12 години

ЕЙ ГЪЗОЛИЗАЧИ *** !!! ДОЛУ АМЕРИКА !!! ДОЛУ МРЪСНИТЕ КАПИТАЛИСТИ , КОИТО СЪСИПАХА ЖИВОТА И УНИЩОЖИХА ДЕМОКРАЦИЯТА ВЪВ ПОВЕЧЕТО ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ !!! АМЕРИКА Е НА СМЪРТЕН ОДЪР И НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ИСКА ДА Е РОБ НА ТИЯ ДЕБЕЛОГЪЗИ ТЛЪСТИ ПРОСТИ СЕЛЯЦИ - НАЙ-ГЛУПАВАТА НАЦИЯ - АМЕРИКАНЦИТЕКОИТО НЕМАТ МОЗЪК ДОРИ ДА СИ ИЗТРИЯТ ***. МРЪСНИ ВРЕДНИ КАПИТАЛИСТИ.РУСИЯ СА НАШИ БРАТЯ - ТЕ ВИНАГИ СА НИ ПОМАГАЛИ И СА НИ ОБИЧАЛИ И СА СИ ДА ВАЛИ ЖИВОТА ЗА НАШАТА СВОБОДА. БЪДЕЩЕТО НА БГ Е СЪЮЗ С РУСИЯ

205

кажете НЕ на САЩ !

преди 12 години

България няма нужда от упадъчното и вредно влияние на Щатите.Няма нищо по-вредно и гнусно от Американския капитализъм.САЩ създадоха плана "Ран и Ът" с който целят да унищожат и да поробят българския народ.Само и единствено нашите братя от Русия мислят доброто и са полезни на нашата държава.Долу ЕС , долу САЩ , долу НАТО ! Само братушките ще ни помогнат, а мръсните американци искат да ни поробят , както са правели с *** преди 100 години !

204

Анонимен

преди 12 години

приятелството си е приятелство а сиренето с пари

203

Чист Българин

преди 12 години

Бойковците ще си идат, ние Българите ще останем, а наглите рашъни ДГД

202

Анонимен

преди 12 години

До 312 е как ще си незавсим , като си зависм от кранчето и тръбарта на руснаците

201

UK

преди 12 години

Типичен селски чалгарски манталитет. Едно и също повтаря със заучени клишета-***,памперси,янки. От време на време крещи с главни букви. Простащината няма край.

200

do 309

преди 12 години

моето момче страдаш от сериозен комплекс.Явно са те *** *** зверската,че ти държи влага.Стига си говорил само за *** ами си погледни смрадливата и лайнява Русия

199

Анонимен

преди 12 години

Този и за хан се взе , няма ли служби в тази страна , В огромна грешка си

198

Anonimen

преди 12 години

Ти кефиш ли се на този чисто български паметник увековечващ руската агресия в нашата страна , типичен мизерабъл си , един приятел навремето казваше хем ги *** , хем се и наместват.