51

Анонимен

преди 12 години

В БГ има над 85 напълно изоставени села по статистика,минавайки през Враца надвечер е призрачно пусто,така е с много опустели градчета,така и с комплексите в големите градове-имоти,които се продават шеста,а някои и над шест години.Англичаните сериозно стреснати от действителността-обрани,ограбени,пребити от *** и рекитирани от болници се прибраха на острова и дадоха под съд собственици на вестници за подвеждаща информация,руснаците с мин заплата от 150 евро и ипотечна лихва над 10%не идват.

50

читател

преди 12 години

Малко тротил ще свърши добра работа.

49

аз

преди 12 години

"Всяка от кулите в градчето е с капацитет да подслони около 150 хил. души, въпреки че не е ясно дали те са запълнени дори и 14 години по-късно."Да ги заселим с наши ***, да не стоят празни, а ?!?!

48

illora

преди 12 години

Estoy en Varna:)

47

illora

преди 12 години

Do Juan- estoy en Varna,saludos a "Grand Via" y "Puerto del Sol" y tu familia:)

46

BCN

преди 12 години

SI QUIERE VENIR ALGEN EN BCN,,,BIEBENIDO..GRACIAS.

45

Анонимен

преди 12 години

Хората, писали статията, да се разходят из северна България та да видят какво му се вика призрачно градче...

44

ella

преди 12 години

аз съм в Барселона и тук е по-яко има море, въпреки че самото море не ме впечатли толкова очаквах повече

43

Анонимен

преди 12 години

И ние си имаме такова призрачно градче край Созопол-Созополис се казва.Напълно построено е но никой не живее там.

42

Juan

преди 12 години

Yo vivimo de Madrid ahora , seniora/seniorita de donde eres ?

41

illora

преди 12 години

Juanito, donde eres,quiero venir en Espana...lo espero mucho;)

40

Juan

преди 12 години

Така ли ?? Брех ?!?! А колко приятели инглизи имаш ? нито един ? знам , знаеш ли защо ? Защото живях в Англия 3 години и знаеш ли какво ? Това са най-студенокръвните и надменни *** ! Ела в Испания и ще усетиш перфектната България , демек всичко хубаво българско , без злобата и зависта ! ЕЛА И СЕ УБЕДИ !

39

jj

преди 12 години

Аз предлагам да направите една статия с оглозганите панелки в Радомир... И да дадете обяснение защо още през 87-*** не им се е случило заселването - намерете собствениците на тези жилища. Разпитайте хората от съседните блокове как 24 години се живее в призрачен квартал - поглеждаш през прозореца и отсреща те гледат 8 етажа изкорубени панели.Предраматизирахте с Испанците...

38

Виделия от близо

преди 12 години

Хуанито Испания е като дупчица в сравнение с Англия

37

Juan

преди 12 години

Майка ви и ***, имайте предвид тапаци, че тази ДЪРЖАВА ми даде бъдеще на мен и семейството ми ,както и на стотици хиляди българи и ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ТОВА Е НАЙ-БЛИЗКАТА ДО НАШИЯТ МАНТАЛИТЕТ И ГОСТОПРИЕМНОСТ ЗАПАДНА ДЪРЖАВА И ТЯ НИ Е НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ПРИЯТЕЛ В МОМЕНТА ! Затвориха пазара за румънци ,но за българи остана ОТВОРЕН !!! VIVA SPAIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNN , *** USA, great britain , franse ...............

36

Анонимен

преди 12 години

до20. Сводници мароканци не съм виждал

35

bubblehead

преди 12 години

Испания е *** държава и в тоя смисъл е чудесно място за нашата *** юруш! vamonos gitanos i todos los pendejos bulgaros! ха-ха-ха! Испания има гиганстк проблем ( ама гигантски, не като нашите митични 100 000 хиляди празни апартамента дето ги няма никакви ) и цените на имотите не паднаха колкото нашите .... и то не са паднали цените в Испания от солидни европейски стойности! Ха честито на продалите у нас в тия години на кризата! ха-ха-ха!

34

do 20

преди 12 години

ti mai nesi balgarka.kakva li si.

33

Гошо Тъпото

преди 12 години

Капитализъма трябва да се...забрани със закон в цяла Европа.Това е синоним на безплановост,човешка лакомия и антихуманост.Щом тази стара демокрация и голямабивша колониална държава като Испания,се докара до това състояние,какво остава за нас,дребните...риби,оглозгани в началото на...капиталистическото ни развитие..Ще ни спаси...това,че сме...малка държава и почти...лудите се налудуваха,налапаха и по нататъшното...лапане вече е невъзможно;няма къде да го...поемат,а и няма кой да дава зелника.

32

Анонимен

преди 12 години

В Испания съм от 9 години.Красива страна,с добри и щедри хора,приемащи всички и помагащи на всеки.за съжаление нашите ***,власи ,*** и всякаква сбирщина от селата накараха тези хора да преосмислят милосърдието си.Факта че на румънците вече не им продължават визите за престой и работа трябва да ни подскаже че и нашето време изтича,благодарение на изброените от мен индивиди,които ни прославят!Просто са вдигнали ръце от такива като тях и не ни искат!Никой не ни иска заради тези ***!