29

patil

преди 12 години

Така е ям ги тези *** от 2000г. ЗУТ е платформа за корупция!!!!

28

147

преди 12 години

Във всеки град има нестретници. Защо правителството, по скоро Борисов реши да се намеси точно в Нови хан? Какво щеше да стане, ако бяха решили да построят общежития на сираци, напуснали сиропиталищата? Защо като искат да играят на добри не помогнат на тези деца да си намерят работа, а ги оставят на улицата, превръщайки ги престъпници? Нима смятат, че ние сме толкова *** и няма да можем да оценимим"добротата им", и трябва да свалят ореола на отец Иван? Отеца вече има запазено място в рая.

27

Анонимен

преди 12 години

Но пък държавата реши да узакони незаконните *** коптори.

26

Анонимен

преди 12 години

Преди 2-3 години ходихме с приятели да дарим нещо и да попеем малко на децата (много млади родители с малки деца) от дома на отец Иван и останахме трогнати от сплотеността и доброто възпитание, което се налага в това голямо семейство. Ако поповете и висшият клир вместо да перчат с луксозни коли и часовници отделяха средства за благородни каузи, както прави дядо Иван, нямаше в домовете за сираци да цари такава мизерия. Добре че се намери изход и комуната да продължи да съществува легално.

25

someone

преди 12 години

Благодаря, ТИ, Боже! Все така помагай на добрия старец! Давай му сила!

24

x

преди 12 години

Ами, нека дядовците с многото злата от "светата" православна църква" да свалят от дебелите си и мазни гуши златните синджири, да продадат скъпите си коли, да дарят някой и друг имот (от многото), да започнат да отделят от натъпканата до безобразност касичка с много и необложени парички и да подемат такива инициативи в цялата страна, каквато би трябвало да бъде и първоначалната им функция. Някой да е виждал "светите" старчоци някъде, освен по празници, панахиди, погребения и водосвети?

23

Анонимен

преди 12 години

Досега беше добре, но изземе ли държавата функциите на отец Иван, гледайте само какво ще стане.Безразборно насатяняване на всякакви.Досега отеца поне си ги подбираше.

22

Обективен

преди 12 години

Единственият прав тук е номер 19

21

:)

преди 12 години

с извинение *** там Българин е само отеца а на тези като си издействаха 28 къщи за 3 000 000 лева си по над 100 000 на къщичка и ето едно гето още

20

до 32

преди 12 години

друг *** в момента дето иска нещо да каже,но не му се отдава,никой не оплюва отеца иван,оплюват се гнидите при него

19

Анонимен

преди 12 години

Ставаме все по-злобни прости и неграмотни българите,какво ви пречи отец Иван?Нека да има и кой да се грижи за изпадналите в беда хора.

18

анонимен

преди 12 години

всичко дето пишете искате да кажете нещо,но трябва акъл за това е ,с претенций сте но трябва да се разсъждава ,как живеят вашите близки бе,майка,баща.простотия,*** защитава ***

17

до ченгетата в нета

преди 12 години

Ей вие гадни мръсни ченгета, които следите всяка дума в нета, стига сте писали минуси на интелигентните и пробългарски изказвания. На всички е ясно кой го прави това, ако имате малко съвест (това е под съмнение) ще си намерите достойна работа. ***.

16

до 26

преди 12 години

Не си личи,че си ходил на училище в час ли си,никой не оплюва църквата,оплюва *** в държавата

15

Томас

преди 12 години

Поредните идиотии - сградата не била законна - а какво става със сградата на р.п. на брега на морето?Нямала книжа сградата - сигурно римляните и другите хора в древността само книжа са търсили - за това има останали сгради от древността до сега.

14

Анонимен

преди 12 години

Питомци се казва на кучета и котки, хората са възпитаници.

13

ace of spades

преди 12 години

До всички които плуят българската църква... вижте , има и положителни лица... не се вкопчвайте в негативното ! Оценете доброто! В църквата е като в парламента... на важните места са сложени грешните хора!Не мразете вярата , мразете религията ! Дано повече такива хора има в държавата и за напред!

12

до 23

преди 12 години

Аз също съм била в тинята,живяла съм по квартири и съм се спасявала,за това тези големи *** ме дразнят,защо да ги съжаляваме,че тъпанарката не си направила сметка,че след секс ще надуе корема

11

Петър Николов

преди 12 години

до 5 и 6.Много ми е интересно ако се случи война или някое страхотно бедствие и всички загубим работа, жилище, близки? Ако се превърнем в подобни "прошляци" и ни се наложи да искаме от държавата, и о. Иван подслон и късче хляб, дали все така високомерно ще гледаме на нещастието на хората?

10

Господ

преди 12 години

А вие с какво сте над тези *** кое е това което ви прави по-велики?.Великия трябва да помага, а не да плюе отвисоко.Ако можете го осъзнайте, не за вас лично, а за България, която толкова твърдите че обичате.Ако не можеш да кажеш нещо хубаво защо задръстваш ефира с грозни думи,