263

Данчо

преди 12 години

Време е вече за национализация!Стига демокрация!Народе????Защо дремеш!?

262

йотата

преди 12 години

Честит нов министър на здравеопазването!

261

наивник

преди 12 години

Абе МНОГО е нагла тази особа Нешева. Маи и се е усладило да краде та уж дава оставка, но драпа да остане.

260

валя

преди 12 години

браво, добро заглавие - Нешева не е най-големият проблем на Касата и системата, другаде трябва да се поразрови и сигнали на ЕК, да проверяват.

259

бойко

преди 12 години

Правилно...отстранете лъжицата катран,не Нешева...тя е трън в очите на Донев,който всъщност поръча отстраняването й,ама няма да му се получи :)

258

Петко

преди 12 години

Наглостта и е безгранична.На фона на общата мизерия, не ми стига че постоянно слушам Бойковото "аз", "аз", "аз"...ами и на тая трътла безочието трябва да търпя.Е добре.."вие" "вие" "вие", нали щяхте да сте различни от предните, или забравихте за това си обещание?ДА ама НЕ!Същите бездарници и крадци сте!

257

Анонимен

преди 12 години

299По тази причина, шефа на НЗОК трябва да получава 400 лв заплата ли ? :)))) Егати колко си дебилен.

256

Angel

преди 12 години

Марш, надолу по склона *** крадлива. Няма пари за онкологични лекарста, животоподдържащи апаратури. Българите пращат по едно СМС-че за да спасят поредното онкоболно дете от почти сигурна смърт, защото семейството му нямат пари за лекарства а ти насреща се зъбиш и размахваш пръст на нацията. Каква си ти ***, ***? Нали доктора е хуманна професия. Получаваш добър социален статус и се о.с.и.р.а.ш. от кражби. Децата умират от РАК, а ти лап-лап кинтите от бонуси. *** мършав....

255

АМИ , ПРАВИЛНО....

преди 12 години

РАБОТИ ЖЕНАТА ....И ИСКА ДА И СЕ ПЛАЩА!ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ ИСКА ТОВА....!!!!!!!...И АЗ ИСКАМ ,СЪЩОТО...!!*** БАЧКАТ УЖ ..."ЗА БЕЗ ПАРИ"------АМА РУШВЕТИТЕ ИМ ГИ НОСЯТ НАПРАВО ДОМА!

254

Аууууу

преди 12 години

Аууу от глад умирам....голяма хищница е тая бе.Ако и паднеш ще те изкльопа с парцалите.Не дай боже да си болен в нейните ръце.Толкова агресия не подхожда на един лекар.Смирете се госпожо и надвийте алчността си.Или може би така сте свикнала?

253

Антон

преди 12 години

Тази неповторима ли е,че някои плачат за нея?Ако дотам я докарахме да няма кой да я смени,егати държавата.

252

гоце

преди 12 години

ЧУДОВИЩЕ!!!

251

Резил

преди 12 години

Е тази ако я оставят - агати и резила !

250

лили

преди 12 години

тая гъска ако остане боко лееееееееееееко пооооооооолеко си тръгва,ще бъде поредния пирон в ковчега му,само тя работела,тя се оценявала ,а пък лекарствата в турция са наполовина по-евтини,сестрите ни получават смешни заплати и работят на 2-3 места,докторите също ,само нешевица е незаменима

249

Анонимен

преди 12 години

Ако се върнат обратно бонусите и за тях се купят за София линеики и се плати на лекари,фелдшери и сестри от спешна помощ София най накрая ще стане нормален град!Но не вярвам .Още много ще паднат жертва на бонусите.Румъния и Гърция имат и хеликоптери.Ние ги гледаме през крив макарон.Тук си дават бонуси!

248

Анонимен

преди 12 години

Идват избори!Няма страшно,нека се осерат!

247

Анонимен

преди 12 години

Бах и ГНУСНАТА МУТРА има тая! СМРАД! ГНУС!

246

Анонимен

преди 12 години

Наглостта на Нешева.../ The impudence of Nesheva---Сложете горния текст в полето на чичо Гоогле, и изгледайте видеото.Кратко е, няма да ви отнеме много време.Коментарът е излишен :(

245

коко

преди 12 години

Няма ли гладни кучета...аз мразя *** ,но бих се зарадвал,ако ги видя да хапват от тази нагла и алчна гербава буля хубава...По-вероятно е кучетата да се уплашат и избягат.Не разбрах само дали този ***,който си хапва от моите осигуровки ще върви на майната си.Аман от верни на Партията и Вожда ***.

244

к-р

преди 12 години

ало,бск и вие ли сте по бонусите,а народа измира от студ и глад.