40

Анонимен

преди 12 години

Забелязах, че най-често се оплакват некадърници.

39

природа

преди 12 години

Жениш се за чаровно маце и след 15 г имаш в къщи копие на майка му.Единственият изход е да видиш как е оцелял тъста(ако е оцелял).

38

Angel

преди 12 години

"Питат един, какви жени предпочита. Ами аз много харесвам японките-много мили, учтиви, а най-важното, че тъщата ще бъде чак в Токио." - Dalech shte ti e tashtata, chak v Tokyo, no-o-o zabravi, brat, za Sjype Vitzaa si e vitz, no nali e doshal ot jivotaa, a toi se osavremeniava posstoianno

37

Stanimir

преди 12 години

Важното е младите да живеят отделно от родителите , та дори и на квартира . Нека тъщите и свекървите да въртят интриги ..

36

Анонимен

преди 12 години

Един мъж отишъл на свиждане на болната си тъща. Като се върнал от болницата, жена му го попитала:- Как е мама?- Май ще я изписват, защото доктора каза да се готвим за най-лошото.

35

До 6

преди 12 години

Моята тъща не става за еб**е. Само за екзекуция. Гилотина му е майката .. главата на дръвника -- това е решението на проблема ; )

34

Анонимен

преди 12 години

Kato ja vidia che idva kosata mi se izpravia.....

33

Анонимен

преди 12 години

Gadna rabota e tova neshto tashtata

32

...

преди 12 години

Момченце пита баща си:-Тате,защо баба бяга на зиг-заг из градината.-Синко,на теб баба,на мен - тъща.Подай следващия пълнител.

31

до 32

преди 12 години

Много точно си го написала. Всичко е много относително и субективно. Както някои не понасят тъщите си, други не понасят свекървите си. Все едно. Има една истина-никога те няма да станат синове на тъщите си и дъщери на свекървите си. Чуждото си е чуждо. Но трябва да има някаква търпипост и уважение, макар и привидно. Някъде, обаче има и много уважение между тях, ама истинско, колкото и да е рядкост. Най-добре отделно стари и млади.Всеки да се оправя, кой както може -деца, работа, пари, сметки.

30

До 41

преди 12 години

Ники моите съболезнования. И въпреки това се чудя кое е по-гадно жена ти да почине или да те напусне. Имам чувството, че второто. И говоря сериозно ..

29

Николай

преди 12 години

В много моменти ме е дразнила но съм я уважавал защото е майка на жена ми ,много скопосна и работна ,лошото е ,че жена ми почина и сега не зная на кой свят съм ,тя се държи но мен хич ме няма по моя преценка.

28

Анонимен

преди 12 години

Пример за смесени чувства: Да гледаш как тъща ти се сгромолясва в бездънна пропаст в чисто новата ти кола:)))

27

За тъщата

преди 12 години

Евтаназия му е майката. След това Кремация. Надявам се не съм много краен ; )

26

До 35

преди 12 години

Прав си. Ако знаех, че жена ми върви комплект с майка и - селската *** - никога нямаше да се женя .. АМА НИКОГА!!! Айде аз съм лесен изгоних я (тъщата) преди 5 години и И казах повече НИКОГА да не стъпва в дома ми и съм забранил на жена ми да говори по телефона в мое присъствие с майка си. И въпреки това се дразня като това животно говори с жена ми или пращаме детето при нея и дядото, който апропо е много свестен човек.

25

Мишо Камаза

преди 12 години

Съдията пита подсъдимия:- Защо искахте да застреляте тъща си?- Така ме посъветва психиатърът.- Какво?- Ами, нервите ми бяха опънати до скъсване и той ме посъветва веднага да отстраня причината за моята невроза.

24

Попа

преди 12 години

Зет чака пред операционната зала, в която оперират тъщата му. Чака, чака и след един час лекарят излиза.- Има ли надежда, докторе? - попитал зетят.- Не, синко, ще оживее.

23

Hristov1984

преди 12 години

Ся ще ти обясня; женим се защото никъде на опаковката ви не пише "вървя в пакет с майка си". От всичко най-обичам изненадващите посещения вкъщи. Каквото и да правя в този момент, трябва да го изоставя за 2 часа сърбане на кафе и общи приказки, в които съм като натрапник. Все пак майка и дъщеря трябва да опишат точка по точка как е минал всеки един ден, от последния път когато са се виждали. От мен се очаква да казвам "да" и да се смея ако видя, че ме гледат с усмивка.

22

33-4 годишен

преди 12 години

Аз моята 55-годишна тъща не я мразя, а си я харесвам. Дори си ме кефи.

21

Женена

преди 12 години

Моля Ви, това ми идва вече в повече. Защо тая жлъч. Всеки човек има достойнство - в т.ч. тъщи, свекърви, зетьове и снахи. Повече толерантност ще ви е от полза. Ако не искате да живеете с другите, по-добре не се женете, защото скъпата ви любима жена идва в комплект с родители, братя, сестри, евентуално и всякакви още братовчеди. Няма как.