12

Do 11

преди 12 години

хахаха, позволи ми да се посмея. Не звучищ като знаещ.Отдавна няма ГДР и ГФР:)Оси и Веси отдавна не са интересни теми.Ти сигурно живееш в "Осия"Немска нация"?????Май не четеш достатъчно.Колко имаш по история?5? :)

11

до 11

преди 12 години

Не съм забелязала да има 2 народа.Напротив,харата са същите.

10

Анонимен

преди 12 години

За незнаещите -В ГЕРМАНИЯ ЖИВЕЯТ ДВА НАРОДА-НА ГДР И НА ГФР,НАРИЧАНИ "ОСИ" И "ВЕСИ".Това постигнаха манипулаторите и антигерманците от ЩАЗИ.тРУДНО ЩЕ ИМА НЕМСКА НАЦИЯ-СЛЕД ГОДИНИ....

9

ДО 9

преди 12 години

Когато станем Германия!Когато партиите не са мимикрия на стари идеологеми като БСП,която няма нищо общо със социалдемокрацията.Когато променим глупавата си КОнституция и президента не се избира мажоритарно за да няма никакви функции,било социални или тиранични например.Когато кметът на обшината е и предс.на общ.съвет по право ,а не да е заложено двете длъжности да бъдат в конфронтация за да се компрометира демокрацията ,за да се възбуди носталгия по нищонеправенето и ориенталщината на соца.

8

Анонимен

преди 12 години

Кога ли в България опозиция и управляващи ще предложат обща кандидатура за президент?!

7

МШ

преди 12 години

Общо взето,да му е честито,макар че повечето германци не знаят името на президента си. Става лошо за журналистите,че нямат вече хляб в президентството там. Друго си е да си намесен в скандали и далавери и при това жена ти да е красавица.

6

Анонимен

преди 12 години

Ангела Меркел е от бившото ГДР , сега и президента им Йоахим Гаук е от ГДР , абе май дойде време източногерманците да оправят обединена Германия.

5

Калин

преди 12 години

що сте недоволни бе .. *** .. то само с търкане на фалоси ..на съветски монументи не става :)

4

продажба на омраза

преди 12 години

Гаук никога не е бил диссидент. В бившето ГДР църквата, включително и Гаук, се ползваше с привилегии и не беше преследвана. В бившето ГДР и във Федералната република, Гаук си изкарва парите с продажба на омраза срещу всико източно!

3

123

преди 12 години

Яловия, разлика между ПРАВО-и природозащитник правиш ли?!

2

Анонимен

преди 12 години

За пореден път се доказва че максимата "Твърде съм стар за тия работи" е просто глупаво клише.А максимите са измислени от умствено и духовно слаби хора за да могат да се подпират на тях.Староста е най вече в съзнанията им.Някой като е читав и има акъл и на 90 години ще е свет.Пълно е с некви престъпници и *** на по 18.Затова нека годините не са ви фактор бабини деветини -"*** той е стар *** той е млад" гледайте може ли го или не го може.

1

Анонимен

преди 12 години

Добър избор.