61

Акъл се иска

преди 11 години

При Кадафито либийците имаха много повече придобивки от колкото сега.Но явно и те като нас ще ядат горчивите плодове на демокрацията.Явно когато не достига акъла на един народ,сам си е виновен за последствията..

60

ДА

преди 11 години

Северна Африка,изкуствено създадени държави наврмето,изкуствени граници.Това са чергарски племена,които никога няма да станат държави.Само погледнете границите-прави и изкуствени.До вчера ходеха без ***,че и още ходят,един Кадафи ги направи държава и те го убиха.Хак да ви е демокрацията!

59

ХАХА

преди 11 години

***!Радват се!На какво?!Добре дошли в "демокрацията"!!!

58

ANONIMEN

преди 11 години

KVO PRAZNUVAT TIQ 10 NOEMVRI LI XAXAXA NE ZNAQT KAKAV GI 4AKA .KOI V BALGARIQ VE4E SE RADVA NA 10 NOEMVRI

57

anonimen

преди 11 години

e ne e 100 dolara lityr benzin a samo 0.15 stotinki

56

Мамантос

преди 11 години

Седесарско сборище в Киренайка...

55

Анонимен

преди 11 години

Така е демокрацията, сега ще видят как чужди фирми ще започнат да им изпомпват петрола и паричките. Къде по-добре от преди, когато диктаторът им беше отнел свободата да плащат сметки за ток, наеми, здравеопазване...свобода

54

Чавес

преди 12 години

"Край фонтаните на един от централните площади в Бенгази всеки ден може да бъде забелязан уличния музикант Масуд Бвисри. Същият, който се превърна в истинска знаменитост по време на войната, когато без страх излизаше на бойното поле, за да повдига духа на войниците с музиката си.Сега обаче той трудно крие разочарованието си от резултата от революцията. ".....този откъс казва всичко....

53

Анонимен

преди 12 години

i tia shte stanat kato balgarite kadeto ima prast amerika narod xybavo nee vidial ,i tia niama da vidat .

52

До Анонимен 49

преди 12 години

Съжалявам ,но живееш в робска страна без плурализъм

51

Анонимен

преди 12 години

Демокрацията е двустепенна система за тайно управляние на масите. Отзад стоят няколко мазни безкрайно богати евреи които никой не познава но те управляват света а отпреде стои президента и народното събрания избрани с техните пари които всички познават и си мислят че са ги избрали по своя свобствен аволя. Така при революция или война управляващите евреи няма да пострадат изобщо защото никой не знае за тях.

50

1

преди 12 години

iskate dasme ot silnite pa posle revete izberete ot koi da budem.ne na tia ne na onai.trebvashe kadafi i tuka da doide da opravliva da vi vida togava

49

Арап

преди 12 години

А още колко "демокрация" ще видите без Кадафи!!!!

48

Анонимен

преди 12 години

Да им са честити новите хамерикански приятели.

47

Анонимен

преди 12 години

Боже,най после българите разбраха бандитската природа на "революционерите" в Либия и бавдитските цели на натовските "освободители".....Поне сто мои коментара бяха премахнати от "демократичните и свободолюбиви" модератори....Дано поне този коментар да оцелее....Публикувах и статия за курбан байрама от френски сайт,но беше изтрита от фейсбука,моят блог,и от настоящият сайт....Не е удивително защото получих много заплахи,но съм на 65 години и не се страхувам от смъртта!!!Търсете истината!!!

46

123

преди 12 години

На ви демокрация, драги либийци! Сега ще мизерствате като нас 20-30 години и ще си спомняте с умиление за спокойствието и стандарта на живот от "едно време"...

45

морски

преди 12 години

Празнувайте,100 долара е литър бензин в Либия.

44

dragunov7.62

преди 12 години

Каквото стана с Ирак ,Афганистан същото ще стане и с Либия както и всички държави в северна Африка , разруха и хаос , това остава след себе си НАТО и по точно USA.

43

благунь

преди 12 години

нищо не става от либийците,ще теглят докато свет светува.

42

rofl

преди 12 години

Диваци , къв ред искат и кво спокойствие? Калашници за всички с повече съндъчета с патрони и демокрацията е гарантирана.