238

djon

преди 12 години

Не може не става така с общи приказки не се прави политика конкретни обещания и ангажименти мън мън 10 години само мън мън

237

Пешо

преди 12 години

След като разкараме мутрите ще си търсим нови политици дърти Кунки и комунистически гейове нещем!

236

Tранжор

преди 12 години

ЕЙ СЛАДЪК Е КОКАЛА.

235

Пешо

преди 12 години

Кунка е долна ***!А Слави Трифонов мазен ***!Гарантирано от Овергаз!

234

Пешо

преди 12 години

Кой ще буди Кунка тая тутка заспала?Никой не ще комунистирески *** нито пък приближени на крадливия *** Цар ***!

233

анонимен

преди 12 години

какво е позинала да *** долната комунистическа ***.не и ли стигнаха парите от лошите договорки които направи при влизането ни в ес.кунева махай се крадла и алчница.

232

Smurf

преди 12 години

До Антон г-жо Пръмова дип че Пръмов и е свекър а не баща ама нейсе, е няколко класи над Борисов и клакьорите около него. Не знам кой кого за какво разследва, ама едно е сигурно когато Кунева влезе в сградите на Европейския парламент или комисията има с кой да си говори има кой да я изслуша и не се чуства самотна както се чувства Боко , да ходи немил не драг и едно конграчулейшън да няма кой да му каже а ида се намерли някой да не може да го разбере, а само за преводач да се ослушва.

231

Анонимен

преди 12 години

Царя добре си е опекъл работата. Неговите политически проекти се представят като взаимни алтернативи. Човекът е от друга школа. И републикански премиер стана все в името на властта. Кунева ясно. Кой ли ще е неговият пореден ход?

230

smb

преди 12 години

сънува, че 500 хил. човека гласуваха за нея.... сънуваш нещо ти драги!

229

Анонимен

преди 12 години

Много се надценява, въобразява си разни неща и сама си вярва....Явно тя сънува, нея някой трябва да я събуди, че не е в час и не усеща как се излага

228

Анонимен

преди 12 години

Снахата е получила 'brain fart'... Де беше га писаха акта ***? урво не поръбена...

227

Анонимен

преди 12 години

Кунева ще буди тези, които вярват в промянатаА след като ги събуди, да мине да обере краставиците

226

Анонимен

преди 12 години

За националното предателство и кражбите в огромни размери - доживотна присъда,която да лежи в Сливенския затвор докато псовиса!

225

rumen221

преди 12 години

Комунистическа снахо, Много къса памет имаш! Та нали ти подписа НА ТЪМНО убийствените договори за присъединяването на България към ЕС, та в Европа те нарекоха госпожа йес, но ние помним приказката, Със стари фльорци нов бардак не става. - А простата истина се вижда в интернет навсякъде - Меглена е член на управителния съвет на френската банка Париба. В същия съвет е и Милко Ковачев, бивш министър на енергетиката при царя.- Всички знаем, че двата реактора на АЕЦ Козлодуй се закриха по времето на царя (решение, взето при Костов, вярно), без изобщо това да е условие за приемането ни в ЕС!!! - Простата истина е, че реакторите бяха затворени заради новопостроената тогава румънска АЕЦ Черна вода, която е собственост на същата тази банка Париба, в чийто УС членуват тези "български политици! Идеята е Черна вода да поеме износа на електроенергия, след като затворим реакторите... и сега ВНАСЯМЕ ПО 440Mw., ОТ НЕЯ!!!- При положение, че Париба е в челната десятка на световните банки, дали някой може да си представи колко ще е заплатата на Меглена там? И какви комисионни е получила за затварянето на реакторите?!

224

smb

преди 12 години

Ей ***! Добро утро! Още съвсем малко има за вас и вие го усещате, продажни *** от Герб! Точно тези които най-големи гадости пишат сега ще са първите, които ще са готови да си отрежат и ръка, за да бъдат със силния на деня... без значените кой....Всички усещате вятъра на промяната и знаете, че той ще ви отвее...

223

Анонимен

преди 12 години

ПРЪМОВА , ЗАЩО НЕ БУДИ ХОРАТА , ВЯРВАЩИ В ПРОМЯНАТА , КОГАТО ТИ БЕШЕ НА ВЛАСТ ??? ЗАЩОТО НЯМАХТЕ ВРЕМЕ ОТ ДАЛАВЕРИ , НАЛИ ???

222

:(((

преди 12 години

Кунева, Кунева...еххх другарко Пръмова!Много червена основа прозира под лъскавата ти царско жълта боичка миличка.Мнооого, мнооого грозна гледка мила :(((

221

0;0

преди 12 години

Германия пуска спрени АЕЦ заради студа!!!!За ТЯХ всичко е ПОЗВОЛЕНО!Реакторите на АЕЦ - Козлодуй са може би едни от май проверяваните и отговаряха на изискванията.Но, нашите БУДАЛИ се НАВЕДОХА и ги СПРЯХА - същите СПРЯХА и БЕЛЕНЕ!Само не ми е ясно, ние какво ще пуснем ...Добре сме само с НАВЕЖДАНЕТО!!!

220

897

преди 12 години

Събужда се някакъв пенсионер една сутрин и какво да види: В къщата му светло, топло, парното работи, има топла вода... И изкрещява с ужас: - Жено! Комунистите са се върнали на власт! Усмихни се България, комунистите явно не са се върнали, а единствената надежда за пенсионерите е да извадят от томболата със сметките си

219

до 262

преди 12 години

Българските управници винаги са разчитали на своя по-голям брат. Съдбата на малка България е решавана без нейно съгласие и от живото й тяло са късани изконни български земи.След Втората световна война Чърчил уговаря Сталин да се създаде федерация на Балканите с водеща роля в нея на Турция. Сталин настоява за Южнославянска федерация под ръководставото на Югославия. Истинска загадка е как съдбата успява да спаси България и от двете федерации.Крахът на германския фашизъм носи нова национална катастрофа за българите. Те са безгласни и нямат никакво право да поставят условия. Сталин и Чърчил като победители самодоволно разпределят Балканите.В края на войната с Германия, България е в състояние на война с 10 държави. На 5 септември 1944 г. Съветският съюз ни обявява война и оттогава ние фактически воюваме с целия свят.На срещата през декември 1944 г. в Москва Чърчил и Сталин най-дълго разискват българския въпрос. България е сключила примирие с Москва, но й предстои да направи това със САЩ и Англия. Има идея странта ни да бъде разделена на няколко зони на влияние, като не се изключват турска и гръцка. Сталин намира компромисно решение: България да участва в Отечествената война със своя войска в състава на Трети украински фронт. Чърчил продължава да иска по-сурово наказание за България. Сталин обаче успява да го надиграе и да сключи сделка. На Парижката мирна конференция българите чуват от Моллотов жадуваните думи: "Българи, бъдете спокойни. Вашата граница ще остане непокътната. "България успява да оцелее, да се отърве с по-малко загуби и да запази границите си без Тракия и Македония. Задава се обаче угрозата от създаване на федерална държава от България и Югославия. В модела, който подготвят тогавашните управници, на Георги Димитров се отрежда председателско /президентско/ място, без никакви права. Тито става министър-председател на Федерацията. Властта отива изцяло в сръбски ръце. Българската армия ще бъде част от югославската. Води се *** пазарлък кой ще е министър на вътрешните работи и на войната , коя да е столицата, какъв да е цветът на държавното знаме и какъв да е гербът, кой ще е официалният език. Пред тези неизвесности самият Сталин е принуден да признае, че идеята за балканска федерация е непродуктивна. Последващият конфликт между Сталин и Тито и разривът в отношенията им премахват завинаги опасността България да бъде погълната от Сърбия. Колкото и парадоксално да звучи днес, но с надцакването си с англичани и американци Сталин помага на България да се запази,но от този момент Съвеският съюз става "нашия по-голям брат" и години наред, дори и досега, ставаме зависими от Русия.С България никога не е било лесно. Съюзявайки се със силните на деня, тя е рухвала заедно с тях и е понасяла огромни загуби. Давала е жертви, губила е територии, падала е на колене, унижавана е и до ден-днешен не си е взела урок как да брани националните си интереси.