338

Ъ

преди 12 години

Ми тогава що се сърдите на макетата бре, дяца?Аз викам, секи да си гледа къщата и проблемите, а и да не забравяме кво казва народната мъдрост - Не плюй у кладенеца от който си пил вода, че да не се наложи да повториш!Що се отнася до пъпчасалите тотлърчета и и поотраслите хендикапчета.... уф, ми за някои управия нема, *** са изчезващ вид, ако и да се размножават безконтролно! )))Айде, успешна седмица!

337

Turk do 644

преди 12 години

kakyv iran mi govori6 ? Turcite vladeqt kadeto si iskat ot 2,500 godini ! 16 turkska imerpia dali ti razkazva ne6to ?

336

Анонимен

преди 12 години

РЕАКЦИЯРусия заяви, че не разглежда латвийския референдум като честно отражение на мнението на латвийския народ, предадоха агенциите. Резултатите от референдума далеч не отразяват пълно националните предпочитания, защото на 319 000 (рускоговорящи) "неграждани" им е било отказано правото да изразят мнението си, въпреки че много от тях са родени в Латвия или живеят там от много време", гласи комюнике на руското външно министерство++Очакваме руските танкове да гарантират нов 'честен' референдум

335

Яко

преди 12 години

Тъй решиле-тъй направиле...

334

лесни сте

преди 12 години

по плюсовете и минусите ще ги познаете ))

333

АНОНИМЕН

преди 12 години

Хей русофилчетата! То вече и в бившия СССР не го искат любимия ви език!

332

Анонимен

преди 12 години

аре де ,само закани ли ще правиш ?

331

Анонимен

преди 12 години

не се притеснявайте бой няма да има вече го написах ,всичко много бързо ще свърши

330

Анонимен

преди 12 години

елате в белгия и ще му спретнем една среща ...

329

Анонимен

преди 12 години

лесно е да си анонимен , само дразниш и нищо .до там ти стигат силичките

328

Анонимен

преди 12 години

пък до бой няма да се стига ,ще те причукам ако е необходимо

327

Анонимен

преди 12 години

672Ще му отвъртиш една *** ли ?

326

Анонимен

преди 12 години

672ти си под-човек. Липсващото звено между амебите и предразумните маймуни.

325

Анонимен

преди 12 години

аз не съм русофилска *** , аз съм руснак *** *** ,казах ти радвай се че не си перед очите ми че такава случка би ти се случила сам ще си говориш

324

до 663

преди 12 години

а ти си един *** на който с желание бих му забил шилото във врата , радвай се че си анонимен *** .

323

Знаещ (продълж.)

преди 12 години

По времената на СССр латвийците произвеждаха млечни продукти и "ВЭФ". Окупаторите-руснаци копаеха въглища и руда, биеха сонди за нефт и газ, работеха в металургията, тежкото машиностроене, химията и въобще във влички "деликатесни" производства. Децата на латишите учеха в най-добрите унивирситети на Русия, Украйна. Нищо, "видит Бог", последните ще станат първи! Нека внимават с опашката на мечката...

322

Знаещ

преди 12 години

Много ми е интересно. Латвия е имала държавност от 1918 до 1940 г - непълни 21 години. Сега дискриминира 40 % от населението си. А е членка на ЕС! Това ако не е позор за ЕС? Сега нека си припомним историята. Кои бяха "латышкие стрелки" - най-верните на Ленин. Кой потуши Кронщадския метеж ? Латишите. Кои бяха товарищите Лацис (не писателя!) и Берзин? През ВСВ кой създаде есесовски батальон? Ами концлагера в Саласпилс и колко народ избиха там? Какво значи "айзсарги"? Що е то "лесные братья"?

321

Анонимен

преди 12 години

659Другият проблем драги е, че тогава всичко се дотираше от държавата. Всичко. Нищо не се продаваше на себейстойността си а много под нея. Разликата се докарваше от купуване на евтини суровини от СССР и продажбата им на западните пазари на пазарни цени. Това не е икономика а някакво извращение ! Не случайно, България фалира три пъти между 1950 г и 1989г.

320

Анонимен

преди 12 години

660Проблема е, че имаше забранени книги които просто не се превеждаха и ако те хванеха с такава (в оригинал) - директно си отиваш.

319

Анонимен

преди 12 години

659Преди вземах точно толкова пари колкото и всеки некадърник, независимо от квалификацията ми. Сега вземам според труда ми и си живея прекрасно.Преди бях затворник, сега съм свободен и имам избор. Затова спорим.